i det kreative hjørnet

Heisann! I går kveld var koseliiiig! Dro til Ingvill i går sammen med Karoline og så film. Vi så Død Snø, som var bra i starten men som til slutt bare ble ekkel, haha. I dag stod jeg opp ganske tidlig og dro til byen med mamma en tur, og det er suuuuperfint vær ute nå så jeg skal straks lage meg en god lunsj og sette meg på terrassen i bikinien. Senere i dag skal vi grille, og det gleder jeg meg SÅ mye til! Har jo ikke grillet hele sommeren, nesten.

Forresten, i går når jeg pakket bestemte jeg meg for å klippe og gjøre om noen av plaggene mine, blant annet denne peplumtoppen:

Den sitter skikkelig ubehagelig på, så da klipte jeg av “peplum”-delen, og toppen ble mye finere. Blir skikkelig fin å bruke til highwaisted shorts og skjørt 🙂

Og så bestemte jeg meg for å bruke det fine stoffet til å pimpe opp en stygg og gammel shorts. Haha, jeg hater å sy så det ble sinnsykt slurvete, men det ble jo ikke sååå ille? Shortsen er ganske stygg frempå da, på tror kanskje jeg skal gjøre det på begge sidene.

Et lite tips hvis dere har lyst på en “ny” shorts, hihi 🙂 

Siste innlegg