ukens spørsmål #57

Hvor høy er du?
Okei okei, hahahahahah, DETTE SPØRSMÅLET MÅTTE VÆRE MED FORDI GJETT HVA FOLKENS JEG HAR VOKST EN HALV CM!!! Jeg er herved 175,5 cm høy!!

Hvor i Mallorca skal dere? Reiser dere helt alene, og betalte dere det selv?
Jeg og Håkon er i Cala Ratjada, på et hotell som heter Lux Hotel (x Stella Polaris). Det ligger helt på andre siden på øya i forhold til Palma, så bussturen var ganske lang. Og ja, vi reiser alene, men han er jo 20 år såå det går helt fint. (Jada, mamma)  Reisen betalte vi med egne penger, noe jeg synes er helt greit. Vi har frokost inkludert på hotellet, men mamma og pappa betaler lunsj og middag på kvelden!

Funket supertan-tablettene?
Jeg har ikke brukt dem regelmessig, så jeg vet ikke helt. Glemte ofte å ta dem, men de dagene jeg har tatt så har jeg merket litt forskjell, ja! Men synes ikke de var sånn veeeldig mye bedre enn vanlig betakaroten. Nå har jeg jo flasset av all fargen i f.eks ansiktet da så hahha fuck alt

Hvor er hettegenseren fra?
Den er fra Zara. Kjøpte den i Hellas! Ikke sant den er superdupermegafiiiin? Den er i sånt tynt stoff, og så har den knyting nede med livet. Simpel som bare det, men likevel mitt nye favorittplagg i garderoben.

Bloggen er vel en jobb for deg, men har du vurdert en “skikkelig” jobb utenom?
Nei, bloggen holder for meg 🙂 Jeg ville aldri ha byttet ut bloggen mot en “vanlig” jobb, ettersom bloggen er så mye mer enn bare en jobb for meg.

Hvor er shorts-kleshengerne fra?
De er fra IKEA.

Trener du når du er på ferie?
Neiii, det prioriterer jeg ikke i det hele tatt. Er man på feire, så er man på ferie! I Hellas lå forholdene veldig til rette med fint treningsrom, så da pleide jeg og mamma og trene noen par ganger for å få en frisk start på dagen slik at vi slapp å bli så slapp av solen, men nå trener jeg ikke fordi jeg vil bruke tiden på andre ting. Har tre dager til med sommer nå, så blir det hjem til kalde Norge, skole og så blir det vel omsider høst. Holy, tiden går fort!

Hvem er Pål-Victor?
Vi møtte kjentfolk fra Førde på hotellet, så da ble vi kjent! Vi har gått på samme skole sammen i 2 år 🙂

Når du begynte å blogge? Fikk du mangen lesere med en gang eller tok det lang tid?
Jeg blogget en stund før jeg fikk lesere. Begynte å blogge amatør-aktig i 2009 om jeg husker riktig, men fikk ikke over 1000 lesere før i slutten av 2011.

Den earcuffen du har brukt på en del bilder, bruker du den bare på et øre? Og hva bruker du på det andre øret da? Haha!
Ja, bruker den bare på ètt øre! Bruker ingenting på det andre, synes det er fint sånn, hihi.

Du la ut et bilde for noen uker siden der du trener lårmusklene. (Den der man sitter på en stol og sparker i fra). Hvor mange kilo tar du?
90 eller 100 kg, spørs hvor mange ganger jeg kjører.

Er du modell for Runwaydreamz? Fordi noen av shortsene er det bilde av deg med? Og betaler du de selv, blir ikke det veldig dyrt i så fall?
Tja, kan vel si det. Drar ikke akkurat til Los Angeles for å være med å shoots, men jeg samarbeider med dem og da tar jeg bilder for dem. Shortsene får jeg sponset ja, men jeg må jo betale skatt for dem likevel (i likhet med alt annet jeg får tilsendt), så 100% gratis blir det jo ikke.

Er du 96 eller 95?
94, daaaahh. Tulla. Jeg er en 97’er, ass.

Beklager å skuffe deg, men Andreas Wijk har jo ikke vært i Hellas i sommer?
Haha, mente at han lignet selvfølgelig. Trodde med første øyekast at det var han, men så innså jeg at det bare var en annen dude som var sinnsykt lik. HIHI.

Hvorfor lager du aldri vines lengre? 🙁
Fordi jeg har glemt det helt av i sommer, wuups. I’ll be back soon!

Hvilket område bodde dere på på Mythos Beach?
Vet ikke hva området vårt het, men vi bodde ved siden av “Pallas”. (Se skiltet nedenfor) Vi reiste 4 stykk og fikk 2 rom som lå rett ved siden av hverandre, altså rom nr. 3019 og 3020, og det var to egne rom med egen ytterdør, men i veggen mellom rommene var det en dør, så de hang sammen på en måte. Veldig smart! Disse rommene ligger forresten best til rette etter min mening, ettersom vi lå nærmest stranden, kun 50 meter unna, og heller ikke langt unna lobbyen og matsalen. I tillegg var det fint å ta antrekksbilder der, haha! Har lyst å bo i samme område neste gang også, jeg. Her bodde vi, forresten:

Hvilket reisebyrå reiste du med?
Til Mythos Beach Resort reiste vi med Apollo. Veldig fornøyd med det!


Berlinerboller med krem eller syltetøy?
HAHA, tar kun med spørsmålet fordi det er så lattis. KREM SELVFØLGELIG. Uten tvil.

Hvilken størrelse har du i Kristine Ullebø-shortsene?
Har 36 i begge 🙂

Spørsmål til neste uke? Legg igjen kommentar i dette innlegget!

75 kommentarer
  1. Hei
   Jeg elsker bloggen din, og du er en kjempe fin jente!
   Jeg lurte på hvor den fine, deilige grå shortser din er fra, den du brukte på flyturen hjem fra Hellas og frokosten her om dagen?
   Håper på svar, har siklet etter den lenge!
   Klem

  2. you definately lost some weight / bodyfat from 2011 till today! you used to look like this: bloggfiler.no/krisssy.blogg.no/images/532490-8-1309877029602.jpg and this: bloggfiler.no/krisssy.blogg.no/images/532490-8-1308321119570.jpg
   – and now: just pefect!
   how did you do it? you wrote anywhere that you wanted to start to eat healthy (we all know about your fat reduced kesam – addiction 😉 and you went jogging every other day, and did situps daily! but how exactly did you do it? what did you eat and how often did you train? how can you eat sweets and keep your weight? how do you eat today? could you please write an entree about healthy eating and workout and give examples how you eat? like these “what i eat in a day / in a week”-vlogs on youtube? any advice would be helpful for us all! do you have any exercices for your legs and butt? do you have any last minute bootcamp tipps for the summer? what do you think about lchf like fotballfrue caroline does it?
   you are a normal, everyday girl, but whatever you do seems to work for you, maybe it will work for us as well! who could give better pieces of advice than a normal girl, that succeeded in losing bodyfat and maintaining weight? you show everyone of us, that you can be a normal girl and look the best you can as well, if you just know how!!
   please help us all out! we love you!
   lucia

  3. Nei, du har ikke 36 i begge shortsene! Du har 34 i den hvite og 36 i den svarte 😉 Du har også tidligere sagt at den svarte er for stor fordi den bare var igjen i 36

  4. Hei, noen spørsmål fra polsk: *
   hvor mange ganger du kjører en uke? Hva er din favoritt blogg? Med mindre du jobbet på mine abs? når bloggen har blitt populært? Med mindre du gjør din blogging? Hva inspirerer deg? hvor mye e-post du får per dag? og at alle skrevet ned? Har du noen gang vært i en depresjon av dere ønsket å slette en blogg? Hva motiverer deg til å trene?
   Hilsen fra polsk (Jeg ber om unnskyldning for min norsk) :)))

  5. Er det sånn på alle Kristine Ullebø-shortsene at de liksom “Står ut” rundt lårene? Jeg har min i 34, men kan ikke bruke den fordi den står sånn ut.. Har du tips til hvordan den kan “sitte finere”? 🙂

  6. Hva er Kristine ullebø shortsene ? Hvor har du kjøpt den?<3 hva er dine beste tips for å holde seg sunn og har du noen triks som gjør at du spiser sunt??

  7. Jeg er en jente på 14 år som er ca like tynn som deg, men mitt tykkere rundt lårene! Jeg har veldig lyst på en runwaydreamzShort og lurer derfor på hvilken størelse du har i dine og hvilken størelse du vill anbefale til meg? Men jeg er 155 høy!!!

  8. ELSKER BLOGGEN DIN! Men jeg bare lurte på om du kunne tatt et eget innlegg om hvordan du trener, kosthold o.s.v? Jeg skal begynne å trene, men trenger tips! 🙂

  9. Skal du og resten av familien til samme plass og hotell til neste år, i rhodos?
   Isåfall blir dere to uker og når drar dere?
   Skal nemlig på det hotellet du var i Rhodos til neste år, kanskje 🙂

  10. Du sier du må betale skatt på det du får tilsendt, er det sånn at når man blir sponset må man betale? Isåfall hvor gammel må man være før man begynner å betale skatt? Kan du værsåsnill å forklare dette litt mer, ble forvirra

  11. Hey! 🙂 What kind of UNCURLER do you have? Because I need a very very good one for my fat, dry and wavy hair. It’s very difficult to find a good one which uncurl my hair very good and which stays long uncurly.. I know you use something from GHD but which is the best for my hair? And I need something which doesn’t destroy my hair! Please answer my question and help me otherwise you are arrogant! 😛 Thanks and greetings from Berlin! :-* Love you.

  12. Hei!
   Bare lurer, ettersom du er så høy, syns du det er litt “vanskelig” å gå i høye hæler? Altså med andre ord, er du redd for hva folk tenker når du er så høy?

  13. Hello, I really like your blog!!! My friend and I are trying to start a blog together, but we have no idea how to get readers or publicity. I’m not Norwegian, I live in America, but I was wondering if you could maybe help us?
   my email is [email protected]
   Thank you!!!

  14. Hvorfor er du ikke veganer. Du har så mange lesere, og da synes jeg du skal gi buskapet at dyr også fortjener og leve OG SLUTTE Å SPISE DE, åh, blir så provosert av folk som dreper for å spise dyr, går med skinn, ull og silke. Sørger for at dyrene lider og sliter bare for at du skal få deg et jævla måltid med døde kroppsdeler.

  15. Når har du bursdag?
   Hvilken VGS skal du begynne på?
   Har du tenkt på å flytte til en annen by?
   Kor i Førde bur du ?
   Hilsen jenta med spørsmål !

  16. Hei, jeg elsker bloggen din og du er sykt pen. Jeg lurer på om hva du tenker å bli når du blir stor, jeg vet at du har lyst til å bli modell( det tror jeg også at du kommer til å bli det for du er vel trent op pen) men det er ikke sikkert at du er modell og blogger for alltid. Ikke tro at dette er noe hat innlegg, jeg har bare lyst til å høre hva du syns.<3

  17. Hey, my question is which camera do u use? Your pictures are so beautiful wauw!! Love it!! You’re one of my favorite bloggers!!!!

  18. hvor er den turkise obey capsen fra? link?
   hvor mye må du betale i skatt for plagg f. eks? jeg starter og blir sponset av sheinside nå, og da får jeg sikkert plagg en gang i mnd, jeg er ikke sikker enda, men må jeg betale skatt av de klærne da? 🙂
   Ellers veldig bra svart! 🙂

  19. Hei!
   Jeg lurer på hvordan kamera du bruker og om du kunne skrive litt utfyllende om det? (Hvor mye det koster og sånt.. og hvordan det funker selvfølgelig)
   Jeg har tenkt til å kjøpe meg et speilreflekskamera som er god og ta bilder med og som jeg kan ha lenge.. har du peil?

  20. hei! kjøpte en bikini fra victoria´s secret. Det er en rosae med blomster på faktisk, den du har, hehe. Men bare overdelen kom? kommer underdelen senere?

  21. du er jo 175,5 cm som er en grei høyde i modellbransjen, har du tenkt på å søke deg inn i et modellbyrå?

  22. Hvilken skole går du på?
   Er du forelsket?
   Hvordan er din normale hverdag?
   Gjør du noe spesielt med håret ditt?
   Hvor mye tjener du på bloggen?
   Når begynnte du med sminke?
   Hilsen en som elsker bloggen din:)leser den fast!!!

  23. Har du hadd noen seriøse forhold?
   Hvor gammel var du når du fikk ditt første kyss?
   Stilen din er forresten så fin, eller hele deg er det da, føler du selv og at du er det? Det burde du!

  24. Hei.. elsker bloggen din! du er en så flink blogger! Du har blitt som en rollemodell for meg.
   Jeg er 175,3cm høy og er bare 13år. I tillegg er veldig tynn og har veldig lange bein i forhold til høyden. På barneskolen ble jeg ofte erta fordi jeg var så høy og tynn. Da hatet jeg å være så tynn, så jeg gikk med store, lange gensere får å se litt større ut og for å få det til å se ut som om jeg hadde normal lengde på bena. Etterhvert har jeg blitt mer og mer fornøyd med å være tynn og bloggen din har hjulpet meg med det. Du bryr deg aldri om alt det negative som skrives til deg om kroppen din og du hever deg heller over det. Digger bloggen din!

  25. hvor er den gråe tøyshortsen du har på deg i syden fra? sykt kul!
   kan du sende en link til en undershorts? (har sett på masse klesbutikker og sportsbutikker på nett men de har ikke undershortser, trenger virkelig!!)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg