“you drink a lot of cola”

Fyr i kassen på supermarkedet: “Well, you guys drink a lot of Cola!” Det værste var jo at vi kun kjøpte én brus på deling, og for oss er det lite . .

Men serr, over gata her ligger en Spar-butikk (eller forresten, det ligger FEM spar-butikker her, hver 20. meter liksom), og han fyren som jobber der er virkelig den hyggeligste personen vi har møtt. Han er litt liten og har skikkelig lys stemme, men han er såå hyggelig og glad hele tiden, skikkelig fornøyd med livet sitt. Utrolig smittsomt!

Vel, da starter vår nest siste dag her i Mallorca! Wææ, jeg kjenner jeg begynner å grue meg til hjemreisen allerede, for jeg vil iiiiikke hjem. Jeg og Håkon har planer om å drukne sorgene våre i taxfree godteri, så vi skal nok overleve. Gleder meg til å komme hjem og møte folk igjen, da <3 I går ble det blekksprut til middag for andre gang, og vårt siste middagsmåltid, som er i morgen, blir atter en gang blekksprut. Haha, DILLA! Vi har funnet vår absolutte favorittrestaurant nede med havna, og den er skikkelig hjemmekoselig, så da vi jo bare tilbringe vårt siste måltid der.

Èn ting jeg gleder meg til når jeg kommer hjem, er faktisk å sminke meg. Har sminket meg 1 gang siden vi kom hit, ellers har jeg ikke orket. Er jo ikke vits når det smelter bort etter tjue minutter!

21 kommentarer

Siste innlegg