første dag på vgs

For tre år siden var lille meg (okei, jeg var ganske høy though, but still) nettopp ferdig med min første skoledag på ungdomsskolen. Nå, tre år senere, har jeg nettopp unnagjort min første dag på videregående. Tiden flyr avgårde i rakettfart, dere!

Ingvill overnattet hos meg i går kveld, slik at vi kunne ligge i senga og grue oss sammen, haha. Så når vekkerklokka ringte i dag tidlig: “…..Nei, fy faen”. Vi måtte jo sette standarden for resten av skoleåret og presterte da å få dritdårlig tid, IKKE sjokkerende. Vi måtte bare hive i oss frokosten til slutt, og så måtte jeg bare finne frem et random antrekk. Vel, jeg har gruet meg en del til videregående egentlig, mest fordi ungdomsskolen har vært så trygt og bra, med en sammensveiset klasse hvor alle kjente alle. Nå er det ny skole, nye lærere, nye fag, ny klasse, og så videre. Jeg og mine nærmeste venner har også startet på helt forskjellige skoler, og det er såå trist.

Vel, det gikk i alle fall veldig fint i dag! Jeg traff heldigvis mange kjente, også fra gamleklassen. Klassen min virker herlig, med både kjente og nye fjes, og det samme med lærerne. Er spent på hvordan disse 3 årene blir! Jeg går forresten studiespesialiserende, om noen skulle lure. Og heeer er dagens outfit, som er obligatorisk første skoledag. Fikk skikkelig deja vú når jeg tok disse bildene i dag, følte det var skikkelig slik som før sommerferien da jeg kom hjem fra skolen og knipset bilder av dagens outfit. Haha!

Min all-time favorite jeans fra Bik Bok, hettegenser fra Zara, øredobber fra Bulgaria, ballerinasko fra H&M og fotlenke fra Mallorca

Så da er sommeren fuckings over, dere. Jeg sverger på at det var i forrige uke jeg satt og skrev innlegg om min siste dag på ungdomsskolen . . . Sommeren har gått skremmende fort. Vel, jeg er litt glad for å komme tilbake i skolerutiner egentlig, men sommeren kunne GJERNE vart lengre. Sommeren kommer alltid til å være min favorittid på året, så nedtellingen til neste sommerferie starter: nå!

Hvilken klasse begynner dere i nå, da? 

60 kommentarer

Siste innlegg