min favorittfrokost

Du trenger:

Tyrkisk/gresk yoghurt  2 halve halve fersken ♥ rosiner  tørkede aprikoser  honning ♥ evt. 1/2 eple

Jeg er ekstremt frokost-menneske og MÅ starte dagen med noe godt. Hva som helst annet enn tørre og trause brødskiver! Det varierer ofte mellom havregrøt, yoghurt, eggerøre, stekte rundstykker og så videre – men helt siden jeg kom hjem fra Hellas i sommer har jeg ca. bare spist gresk og tyrkisk yoghurt. Det er sååå utrolig godt, og smaker tusen ganger bedre enn vanlig yoghurt etter min mening. Det er ikke veldig stor forskjell, men gresk/tyrkisk (samme greie) er mye tykkere i konsistensen og gir en bedre metthetsfølelse. Pleier å lage meg det før jeg drar på skolen også, så det er veldig lettvindt, og alle ingrediensene får du tak i på vanlige matvarebutikker.

Det er ikke noen fremgangsmåte, dette er alt du gjør:
♥ Fyll skålen med ønsket mengde yoghurt (bør være en del hvis du skal bli mett), topp yoghurten med honning og deretter tar du bare på resten av tingene. Jeg kutter opp ferskenene og eplene, og så strør jeg på masse rosiner og tørkede aprikoser. Ooog på slutten topper jeg det hele igjen med honning! Honningen gjør liksom hele greia, så det er utrolig viktig, hihi.

 

Det ser ikke sånn ekstremt spesielt ut egentlig, men jeg lover dere at det smaker helt himmelsk!!

Disse aprikosene fra Coop er forresten siiiinnsykt gode. Store, kjempemyke og full i smak! Pleier ofte å bare kjøpe med meg en sånn boks når jeg er på farta, elsker å bare mevle de, haha 🙂

16 kommentarer

Siste innlegg