gode som gull

Wow, denne helga har bare flydd avgårde. Etter skolen på fredag dro jeg på Peppes med mange jenter, og deretter var jeg en kjapp tur hjemme for å spise før jeg tok turen til byen hvor jeg møtte Stian for å gå Bystien. Rett etter deeeet dro jeg på kino og så Kick Ass 2 sammen med Tiril og Frida, og jeg har ikke sett Tiril siden i sommer så det var utrooooolig koselig. Vi gikk jo i samme klasse på ungdomsskolen, så det er skikkelig rart å ikke se hverandre hver dag lengre. Til gjengjeld er det jo utrolig kjekt når vi først treffes! Filmen var forresten sinnsykt bra, haha.

På lørdag var jeg i byen med mange herlige folk, og senere på kvelden fikk jeg overnattingsbesøk av Ingvill og Julie. Måtte som sagt sitte barnevakt, og da mååå jeg ha besøk. Vi rigget oss til i stua med dyner og godteri, og så endte vi opp med å se The Ring 2. WÆÆÆÆ, so damn scary. Elsker å se skrekkfilm. I dag stod vi opp, spiste frokost og heiv på oss noen klær og solbriller for å ta bilder. Holy shit dette ble sinnsykt oppramsing but whaaaaat ever

Ingvill og Julie, finingene mine 

Jeg har hatt en veldig fin helg, med andre ord! Nå skal jeg lage middag med mamz, før jeg møter jentene igjen senere i kveld. Fjelltur it is! GLEDER MEG. Vel, håper dere har hatt en like fin helg som meg!

16 kommentarer

Siste innlegg