raspberries

Etter gårsdagens innlegg sovnet jeg på flekken, og sovnet helt til jeg måtte dra ned på posten for å hente skoledataen. Kom hjem, pakket den ut av emballasjen og la meg til å sove igjen – og sååå våknet jeg ikke før i dag tidlig. La meg klokka NI, haha! Personlig rekord på typ. 10 år. Var i hvert fall (litt) utvilt når jeg skulle stå opp i dag klokka 7, så det var deilig.

Skoledagene går overraskende nok utrolig fort, til tross for at vi starter tidligere og slutter senere! Kanskje det har noe med fritimene å gjøre?? Vel, når jeg kom hjem i dag byttet jeg ut den stramme jeansen med en behagelig shorts og fant ut at vi hadde massevis av bringebær i hagen, WEYY. Elsker bringebær, så i kveld skal jeg toppe gresk yoghurt med masse ferske bær! Gleder meg allerede. Skal sette meg ned og gjøre noen lekser vi har nå (har ikke hatt noen frem til nå, superdigg), og så stikker jeg mest sannsynlig på Spenst med Ingvill senere i dag.

Såå nydelig herregud

Trodde aldri jeg skulle komme meg inn i skolerutiner etter 2 måneder fri, men føler det har gått utrolig bra så langt. Woho! (Men så har vi riktig nok ikke hatt noen prøver enda, da…) Håper dere samme gjelder dere 🙂

31 kommentarer

Siste innlegg