ukens spørsmål #60

Så fin du var uten sminke! Er det dine naturlige bryn? Hvordan har du fått de slik?
Tusen, tusen takk! Mine naturlige bryn ser slik ut, ja. Nappet formen slik jeg ville ha de, og nå har jeg ikke nappet de på sikkert et halvt år, haha. Pleier å farge dem inni mellom, men er for lat til det så jeg har sluttet. Såå ja, all natural

Hvor er sweatshirten det står “Fashion” på fra?
Just Female.

Jeg lurte på hvilken størrelse du har i den 2xu tightsen din? Er nesten like høy som deg, men synes den i størrelse small var litt kort, og tenker medium blir for stor i bredden?
Jeg har den i XS, og den passer fint bortsett fra at den er biiiittelitt kort.

Har du noen tips for å få bedre karakterer?
Følg med i timene, gjør lekser og vær forberedt til prøver. Blir mye enklere å øve til prøver dersom du har jobbet jamt og trutt med lekser gjennom året.

Krangler du og broren din mye?
HAHAHAHA. JA!!! Vi er bestevenner men vi krangler en del også. Og når vi krangler, ja, da er det VIRKELIG intense greier. Senest på søndag når han skulle dra hjem til Bergen stod vi i døra og kranglet, og jeg stod og skrek til jeg var helt rød i ansiktet og gråt som bare det. Hahaha, dør av latter når jeg tenker på det. Vi krangler aldri lenge da, så vi er venner igjen nå hahaHar lurt på dette utrolig lenge! Hvor ofte og hvor lenge trener du og hva gjør du for å trene beina dine? Blir utrolig glad hvis du svarer! Og elsker deg og bloggen!
Jeg trener ikke bein. Beinbygning er genetisk, så man kan ikke “trene” seg til hvilke bein man vil. Man kan jo trene seg til muskler i beina da, men det gjør ikke jeg. Musklene mine (ikke at jeg har særlig mye, haha) viser lettere på beina fordi jeg har lav fettprosent, that’s it. Muskelgruppene jeg trener er mage, rumpe og armer. Tusen takk, forresten! 🙂

Kan godt hende du har svart på dette før siden så mange spør om det, men hvor har du kjøpt Nike shortsen din? Liker den skikkelig godt 🙂
Den kjøpte jeg på en sportsbutikk på Galleriet i Bergen. Husker ikke helt hva den heter, men dere finner den når dere går inn der. Ellers får man kjøpt den på nett også! Jeg har den i størrelse S forresten, til dere som har spurt om det!

Vurderer du å studere utenlandsk neste år?
Nei, jeg skal ikke på utveksling. Trives i Norge og jeg har lyst å fullføre videregående her først. MEN, etter vgs har jeg veldig lyst å dra til New York å studere Fashion Management and Entrepreneurship, sånn som f.eks Eirin Kristiansen gjør nå. Enten 6 måneder eller et helt år, vet ikke helt enda. Men det har jeg utrooolig lyst til, så per dags dato er det det jeg heller mot å gjøre når jeg er ferdig i 3. klasse! Tenk så herlig da, leve livet i New York med et studie som passer perfekt for interssene mine. Åååh, det virker fantastisk. Føler på en måte at livet virkelig “starter” når man er ferdig på vgs!

Hvor ofte spiser du godteri/usunne ting? Er du veldig streng med at du liksom bare kan spise slikt i helga?
Spiser godteri og junk når enn jeg vil, som ca. er hele tiden, haha. Pizza, sjokolade, smågodt, kjeks osv . . I LOVE IT. Spiser også veldig mye når jeg f.eks snoper, stopper liksom ikke før jeg er spykvalm. Lover dere, bare spør broren min. Vi har bygd opp en helt syk toleranse for godteri, skal sinnsykt mye til for at jeg blir kvalm liksom. Haha, sjukeste. Kanskje jeg skal ha en videoblogg en kveld jeg snoper???Tar du T eller P matte?
Jeg tar T! Jobber bare ekstra med matte dette året, så det skal nok gå suuupert 🙂

Trives du mest på videregående eller på ungdomskolen?
Slutten av 10. klasse på ungdomsskolen var veldig bra, men jeg tror faktisk at jeg liker videregående bedre! Er veldig glad i klassen min, og har blitt kjent med mange nye! Liker også at det er mye mer frihet på vgs, på ungdomsskolen blir man jo behandlet som småbarn. Synes jeg, da!

Er du en person som er lett å snakke med?
Ja, det er jeg! Jeg eeeeelsker å prate og bli kjent med nye mennesker.

Hvis jeg ser deg og smiler, smiler du tilbake da?
JA 😀 Haha, selvfølgelig! Hender at jeg ikke ser det når folk f.eks smiler til meg, haaaater når det skjer. Men bare smil eller hils, hihi!

Barberer du lårene dine?
Ja…?? Er det normalt???

Kan du legge ut oppskrift på muffinsene?
Oppskriften er ikke vår, så jeg må nesten se! Men jeg deler den sikkert, så følg med. De er helt sinnsykt SINNSYKT sinnsykt gode, herregud.

Hvordan ser kjolen ut fremme? Og hvordan størrelse har du?
Jeg har XS! Du finner kjolen HEEEER. Elsker den, vurderer å bestille i svart også.

Spørsmål til neste uke?

59 kommentarer
  1. hvorfor bretter du opp alt av klær? shortser, gensere, topper og nå kjoler? har samme kjole selv, og den er mye lengre.. du kan til og med se på dette bildet at du har brettet den opp.

  2. Du kan jo ikke ikke trene bein??? Er jo det eneste på kroppen din som VIRKELIG trenger litt muskler! Og jo, det går helt fint an og jobbe seg til de beina en vil, så slutt å gi leserene dine tips om ting som du tydeligvis ikke kan noe om 🙂 ellers virker du som en søt jente, stå på! 🙂

  3. Hei! Jeg lurer på en ting angående Sunspa Tan-In-A-Can Chocolate som du tidligere har anbefalt. Jeg har brukt X-en tan i ca ett år nå, som jeg vet at du også før har brukt, og har da pleid å dusje 3 timer etter påføring for å fjerne eventuelle skjolder og overflødig farge. Gjør du dette når du bruker sprayen fra Sunspa? Hvor mange timer går det isåfall fra du påfører den til du dusjer? Håper på svar! 🙂

  4. Hei! Håber du forstår dansk 🙂
   Jeg er slank og veltrænet, men er enormt lys i huden, da jeg er rødhåret.
   Synes du, at det ok at gå i shorts og mavebluser selvom man ikke er brun?
   Håber du vil svare, er meget i tvivl om, om det er i orden når jeg er så bleg 🙂

  5. Du er nydelig! Stå på, du er så flink blogger <3
   Jeg har den kjolen i svart, elsker den!!
   Anbefaler virkelig å dra til New York etter vgs, jeg skal ditt etter jul nå og studere Fashion management. Har faktisk nettop fått leilighet, gleder meg bare mer og mer. Det virker som å leve en drøm! Stå på resten av vgs og lev ut drømmene dine ;* Du klarer alt, klem!

  6. Du er så perfekt!! Har du alltid vært tynn? Du er så heldig med kropp & alt <3
   Kan du legge ut et bilde av deg da du var ca.10 år eller noe lignende? :):)

  7. hvor ofte hender det at du møter blogglesere fra andre steder enn førde —> i førde? der bor jo ikke så mange, kjører forbi når jeg drar fra ålesund til bergen og der er jo aldri folk på senterene.. men sykt fin plass, og ikke minst koselig! 🙂

  8. Haha! Digger at det er SÅ MANGE som kommenterer “Altfor kort kjole” ,” Du kunne ikke bretta den shortsen litt lenger opp a” eller “Shortsene dine ser jo ut som truser!” og du bare gir faen og går med de klærne du vil!
   Det synes jeg er utrolig tøft gjort av deg Kristine! Fortsett slik 😉
   Det er det som gjør deg til et så utrolig bra forbilde!

  9. den kjolen finnes ikke i svart 🙁 men kan du sende mail til dem om at de burde ta den inn? om du blir sponsa

  10. hei kristine, jeg ville bare si at du blogger så utrolig ofte og så bra. du er en av 3 personer som virkelig fortjener plassen din, kanskje høyere også. du har en så god blogg og jeg håper du blir modell og oppnår alt du vil i livet ditt, med det fine smilet og den personligheten kommer du deg langt. så ville jeg bare si at du er så nydelig, du hører det sikkert VELDIG OFTE HVER DAG. men det er ikke tull, du er så vakker, ikke bare utsendet messig men også sjelen din, hjertet ditt, ALT. JEG VIL AT DU SKAL LESE DETTE SÅ DU SKAL VITE DU ER NYDELIG. du fortjener all respekten du kan få, folk skal vite at det at de har deg i livet sitt må være praktful og noe som kan gi dem mye glede, du er så sterk og så smart. du er virkelig smart, men ikke bare skolesmart, men måten ditt hjertet ditt åpner seg for andre. du bryr deg fryktelig mye om mennseker, det er en av de få tingene som får deg til bli et så vakkert menneke på alle mulige måter, du er det vakreste jeg har sett. JEG VET DU HØRER SÅ OFTE HVOR VAKKER DU ER, KROPPEN DIN, ALT. men du må vite at jeg syntes ikke du er nydelig først og fremst fordi du har så nydelige øyne, et smil som skinner. men viktigst av alt, hvordan hjerte ditt er så godt og varmt. du er NYDELIG, SMART OG DU HAR DET SMILET SOM FOR ANDRE TIL Å SMILE. DU HAR DEN PERSONLIGHET SOM HEISER MAN TIL MÅNEN OG TILBAKE, DU HAR ØYNE SOM SKINNER STERKERE EN DE 2 MEST VERDIFULLE DIAMANTENE, DU er kristine ullebø, ei jente som skaper glede.
   takk om du leser dette, DETTE ER NOE DU MÅ VITE!

  11. JJAAAAAAA – DU MÅÅÅÅ HA EN VIDEO NÅR DU SNOPER!!! det hadde vært så siinnsykt kult og gøy, pliiis gjør deeet

  12. Hei !
   Først og fremst vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din! Du er kjempe pen og bare perfekt i mine øyne! Sliter med at jeg aldri er fornøyd med kroppen min, selv om jeg er undervektig. Men siden jeg begynte å lese bloggen din har jeg blitt mere komfortabel med å spise godteri og slikt. Det er fordi jeg ser at du, som er så pen og tynn og slik også kan gjøre det. Du er ikke som slike rosa bloggere som kun tenker på å spise sunt og slik! Du har gitt meg bedre selvtillit. Har også begynt å trene mere så nå er jeg faktisk litt fornøyd med kroppen min. Ellers vil jeg si at jeg er innom bloggen hver eneste dag, elsker bloggen og deg så utrolig mye ! Håper du leser kommentaren ^^
   Spørsmålene:
   Hva er yndlings godteriet ditt ?
   Hvilket sko merke liker du best av Nike og All stars ?
   Retter du håret hver dag ?
   Et litt dumt ett men må spørre, er det mye å veie 31 kg når man er 145 cm høy ?
   Hilsen Gina, 11 år

  13. Heeii. Hvordan trener du rumpa? Liksom hvilke øvelser?
   Du er sååå nydelig og herlig, digger deg 🙂

  14. Hei, Kristine!:) Jeg har ett spørsmål jeg ville blitt veldig glad viss du hadde svart på det!:)
   Jeg lurer på om du har vert så tynn hele livet eller om du har trent eller gjort noe annet med kroppen din for å få den kroppen du har i dag?:)

  15. Heei! <3
   Har noen spørsmål:
   1. Hvordan klarer du å være så tynn? Du har jo så tynne armer, bein og alt!
   2. Hvor ofte og hvor lenge trener du?

  16. *Kremt*, trener man rumpe, trener man bein. Samme muskulatur som blir brukt og er i aktivitet (knebøy = bein og rumpeøvelse + alt annet som har med stumpen å gjøre)
   Du er forresten utrolig pen 🙂

  17. haha, lover deg. livet starter ikke etter vgs.. livet etter vgs er.. tja hva skal man si? dødskjedelig

  18. Jeg er ganske ny med selvbruning osv.. og jeg er ganske skeptiks til det… å jeg har lenge bare brukt solarium, fordi da vet jeg att jeg ikke trenger og bekymre meg for og få sjoller eller flekker.. Selvom jeg vet att selvbruning er lurest… Men jeg bare lurte på om du kunne lage en video om hvordan du påfører selvbruning, og gi litt tips osv..?? digger bloggen diiin!!! <3 😀

  19. heei, elsker bloggen din! Men kunne du lagt ut et innlegg om hva/hvordan du trener? Det hadde vært supert <3

  20. Ja, lag videoblogg når du “snoper”. Vær så snill, hihi 😀 Kan nesten ikke tro at du spiser så mye drittmat, og fortsatt er syltynn..

  21. Det studiet du skrev om varer bare i 3 måneder, og ikke et halvt år eller et helt. Har tenkt til å gjøre det samme, og har lest mye om det. Ville bare få det klart 😀

  22. Kan ikke du tegne mindre på øyenbrynene dine! De ser mye finere ut uten øyebrynssminke. Kansje prøve å ikke fylle så mye i?

  23. Kjente du han som omkom i nausdalstunellen i går? Eller om dere var bekjente eller noe?
   (ikke noe respektløst ment, kjente han litt og kjenner søsteren hans godt.. Hvil i fred, du var et fantastisk menneske <3 <3 <3 )

  24. har bare ett spørsmål: ka syns du om meg?:PppPPpppPPP
   HADDE BLITT UENDELIG GLAD OM DU SVARTE MEG <3333333
   LOVEYOU <333 DU E FORBILDET MITT!!!!!!!

  25. Kunne du lagt ut et egent innlegg om hvordan du trener? Som hvor lenge du trener, hvor mange dager i uka og hva du gjør? Trenger noen gode tips og motivasjon til å starte å trene!
   Elsker bloggen din

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg