bytur -> trening

Heia fine lesere! Torsdag allerede?! Nesten helg! Vi har superkort dag på fredager, så jeg føler i grunn at helgen har starte, jeg. I dag skulle jeg egentlig ha mattedate med Malin, men hun ble desverre syyyk 🙁 Så da blir det litt endring i planene! Har tenkt meg en tur til byen nå sammen med Julie, og etter det tar jeg turen til Bystien for å trene bakkeintervaller der. Meget fin torsdag! Må utnytte de dagene vi har fint vær her i Førde, er jo så trasig å trene ute når det pøser ned.

Sinnsykt deilig å være ferdig med tyskprøven i dag, forresten! Tror det gikk ganske bra, jeg satser i alle fall på det. Vet at gramatikken kommer til å bli forferdelig etterhvert, men jeg synes så langt at tysk er laaangt mye enklere enn spansk. Kan mer tysk etter noen uker enn hva jeg kunne spansk etter 3 år, haha. Men nå må jeg gjøre meg klar til å dra, så vi blogges! Ukens spørsmål kommer senere på dagen.

Forresten, jeg henger kanskje litt etter, men jeg fant denne fine sangen til Tone her om dagen. Det må være den fineste sangen jeg har hørt på lenge! Åååh, frysninger!!

9 kommentarer

Siste innlegg