deres hemmeligheter

Jeg er tom for ord. 359 kommentarer ble lagt igjen i “deres hemmeligheter”-innlegget, og jeg har lest hver og en av dem. Hva skal jeg si? Jeg satt med tårer i øynene når jeg leste gjennom dem. Helt forferdelig å høre at så mange sliter, jeg føler meg totalt hjelpesløs. Hyggelig at dere satt pris på innlegget i alle fall, og det virket som om det hjalp for mange å “lette” på tankene.

Ord blir tomme, men jeg vil bare si at alt ordner seg til slutt. Det kan være vanskelig å tro på det når man har en mørk periode, men ting blir bedre. Venninneproblemer varer ikke for alltid, gutten du har kjærlighetssorg over vil du komme over etterhvert og depresjonen går over. Alt ordner seg. Sender alle sammen en stoooooor klem, og jeg tenker mye på dere som har det vanskelig ♥ 43 kommentarer
  1. For et rørende innlegg, fortsett med å lage dem! Sender varme tanker til dere som ikke har det noe bra, eller er lei seg for noe<3

  2. Syns det er fantastisk at du bryr deg og jeg skjønner at det er vanskelig å vite hva man skal si. For min del, har jeg vært syk i mange år og enhver depresjon går faktisk ikke bare over. Jeg skulle ønske at det ble satt litt mer fokus på psykiske sykdommer, ikke bare av deg, selvfølgelig, men av alle. Det bør ikke være tabu!
   Det har forsåvidt ikke noe med bloggen din å gjøre, men jeg følte for å skrive det her.
   Jeg digger deg uansett, så bare stå på!

  3. Og det samme med de som ikke vet hvordan de skal søke hjelp. Jeg blir så frustrert over at folk får så dårlig informasjon om nettopp dette, er du ikke enig?

  4. Hvilket innlegg, kan ikkje finne eller.. Skjønne ikkje kva dere meina.. Noen sende link eller legge ut link?

  5. Jeg er 13 år og blir fortalt at jeg har en spiseforstyrrelse. Foreldrene mine har satt meg på venteliste til psykolog og jeg vet ikke hva jeg gjør med livet mitt…

  6. I løpet av mine 16 år har jeg opplevd mer enn jeg skulle ha gjort. ungdomskolen startet med at en kompis av meg døde, og endte med at bestvenninen min ble innlagt etter at hun prøvde selvmord. nå som jeg har begynt på vgs vet jeg aldri hvor eller hva bestevennen min gjør og jeg har alltid en liten frykt inni meg.. det føles så forferdleig, føler meg aldri trygg.

  7. wow… tungt å lese, håper alt ordner seg for dere som har skrevet dette♥ du er god som bryr deg, Kristine!

  8. Flott at du bryr deg, du er et godt menneske. Kanskje du skal utdanna deg innenfor helsevesenet. Lege eller psykolog ???

  9. veldig bra at du lager disse innleggene. Det hjelper å fortelle det for dem som har det sånn, og det hjelper å lese at man ikke er alene.

  10. Min største hemmelighet er at for 4 uker siden prøvde jeg å ta livet av meg selv, og ble innlagt på akutt pyskiatrisk avdeling. Men jeg prøver å skjule det for alle klassekameratene mine.

  11. HØR HER ALLE SAMMEN!
   Hun bryr seg ikke! Hun skriver det for å tro at dere skal betro dere til henne? Aner dere hvor mye penger hun får? Hun skriver at kjærlighetssorg går over, men det gjør faen men ikke at moren din har dødd! KRISTINE ULLEBØ, DUMME FAENSKAP ER DU! DU KAN IKKJE HJELPE DISSE MENNENSKENE ALLIKEVEL, OG DU BRYR DEG RÆVA OM DEM!!!!
   Takk for meg.

  12. HVORFOR HAR DU BILDER AV DEG SELV I ET SÅNT INNLEGG?
   Du er så ÆSSJ, helt klisje!
   Som om du ikke har extensions, tannbleking, et tonn med sminke, spraytan?? Du skal liksom være et forbilde, men ingen vil bli så falsk som du er!! Sophie Elise og dem er bedre enn deg for de tenker på dyr og ikke bare penger og seg sjææl!!!!!
   GÅ Å BRENN I HELVETE, DUMME FAEN

  13. Dere som skriver disse stygge kommentarene bør bare holde godt munn!! Dere har ingenting dere skulle ha sagt!! Hvis dere ikke har noe fint å si, så ikke gidd å si det då!! Ka feiler?! Kristine er en fantastisk herlig jente!<3 hun skriver jo disse innleggene fordi hun faktisk bryr seg!! Dere kan bare gå og legge dere!! Gå og ta dere en bolle!!

  14. Så otroligt fint att du bryr dig om dina läsare <3
   jag hoppas att de som lättade på hjärtat mår lite bättre nu! Kämpa på alla 🙂

  15. For noen umenneskelige kommentarer! Dette er jo et kjempe fint innlegg som er utrolig interresant å lese ettersom at man ser at alle sliter med noe under overflaten, ingen er perfekt.
   Jeg må inrømme at jeg selv har skrevet en dum kommentar for lenge siden, noe jeg angrer på. Jeg gjorde det fordi jeg hadde hatt en utrolig dårlig dag, og da jeg leste et blogginnlegg gikk desverre mitt dårlige humør ut på bloggeren. Bloggeren svarte meg faktisk og etter det innså jeg hva jeg hadde gjort. Jeg, som på alle andre virker som en veldig snill jente. Jeg innså at den kommentaren er jo nettmobbing og begynte å gråte av tanken. En slik person skulle hvertfall ikke jeg være. Dette synes jeg alle skal tenke gjennom før de sender de slemme tankene sine til mottakeren. Skriv heller en fin kommentar og kjenn så mye du får igjen for det.

  16. Helt grusomt å lese, føler at jeg har vært veldig heldig i livet, burde nok være mer takknemlig. Og til de som klager over at hun har med bilder av seg selv, så er jeg ganske sikker på at det er for å få litt variasjon, slik at det ikke bare er svart på hvitt med tekst.

  17. Det du har på deg er en magetopp og meningen er at ryggen da også skal syntes, men hvis du drar shortsen langt opp til ryggen så er det ikke rart at rumpa syntes og bena ser ekstra lange ut. Vet ikke om du gjør det bevisst eller ei men det er ikke pent.

  18. Hei..
   Jeg synes du er en utrolig flott jente og du er veldig sterk. Jeg skjønner ikke hvordan du klarer og takle alt. Jeg har selv hatt en tøff oppvekst, men du har det verre.. Jeg kommer til og støtte deg mye! Jeg leser bloggen din hver eneste dag og jeg er stolt over at du tørr og dele et slikt innlegg om alle din “Hemligheter”. Du er en utrolig fin,snill,pen jente! Jeg sitter faktisk og har tårer i øynene , da jeg leser alt dette! Be strong!♥

  19. hvorfor har du bilder av deg seg innimellom teksten?? det så bare teit ut, og det har ingenting med hemmelighetene til folk å gjøre

  20. Kan folk slutte og kommentere så stygge ting!! Det kalles faktisk nettmobbing!
   Hvis der ikke har fått med dere det at folk som får dritt slengt til seg får det vanskelig! dere burdet tenke litt mer før dere kommenterer ting!

  21. Eg ville bare sei at eg har hatt det vanskelig eg har blitt mobba i lang tid og har grene meg i søvn kvar natt, men når eg flytta til ein ny skule fekk eg mangen venner og eg følte at eg hadde nokken, no har eg begynt på vidergåande og eg har ingen og vere med eg har aldri hatt venner før og føler meg veldig åleine og eg har depresjonar, eg har gått masse ned i vekt når eg begynte, og eg er redd eg har fått spiseforstyrrelse fordi eg har dårlig sjølvtilitt og eg synest eg er stygg og eg har det ikkje bra, eg har sosial angst siden eg har blitt mobba så eg veit ikkje ka eg skal si, eg føler meg bare heilt åleine her :C!!

  22. Kan du lage flere deler? vil så gjerne få høre alle. Og min egen også hadde vært litt kult da, men ta de du gidder.
   MVH a girl who’s lost in her self.

  23. synes det er litt rart å ta en av de fineste bildene av deg i feks sjorts (som du pleier) midt oppi et slikt innlegg, no hate bare sier det til neste gang :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg