organize your makeup

Reklame

Som jenter flest har jeg haugevis av sminke liggende her hjemme, og dette liker jeg å organisere på en bra måte – spesielt hvis jeg skal ut og reise, enten det er på ferie, til en venninne på overnattingsbesøk eller bare en liten bytur. Sminkemappene jeg bruker er fra LuLu’s, og de er, som jeg har fortalt tidligere, mine absolutte favoritter. Her hjemme blir de brukt flittig skal jeg si dere, både av meg og mamma! Hihi 🙂 Jeg har testet noen nye modeller fra merket, nemlig disse toalettmappene i verdens fineste farger:

Beauty Toilet Bag, HER  Jeg begynner med den største! Dette er det jeg liker å kalle en alt-mulig-toalettmappe. Denne er genial om jeg trenger en plass å oppbevare ting som rettetang, børste, store paletter, parfyme, diverse kremer og så videre. Mappen er i semsket skinn, og den er såå fin! Både meg og mamsen elsker den allerede. Den ser jo bare superekslusiv ut!

Beauty Cosmetics Bag HER  I LuLu’s Toilet Bag har jeg sminken min i, det vil si mascara, eyeliner, foundation, solpudder, lipgloss og slikt. Den har en perfekt størrelse – ikke for liten, men samtidig ikke for stor. Når jeg dro til syden i 2 uker i sommer fikk jeg plass til all sminken jeg bruker oppi denne, + mye mer. Bruker vel og merke ikke så mye sminke da, men dere skjønner, haha 🙂

Brush Cover, HER  Ingenting er mer irriterende enn å ikke ha en plass å ha kostene!! Haha! Denne lille saken her er supersnedig, for her får man nemmelig plass til alle kostene man trenger, og man slipper i tillegg at de ligger løst i sminkemappa slik at de blir skitne. Jeg er veldig systematisk av meg, så denne passer meg perfekt, tihi. Den er superenkel å ha med seg, og både denne og Toilet Bag passer perfekt oppi  som dere ser øverst i innlegget. 

12 kommentarer
  1. Er vel ikke akkurat de fleste jenter, ehe. De fleste jenter har absolutt ikke så mye sminke som deg, for du er heldig.

  2. Hei,
   Kjempefin blogg. Vet du egentlig hvor mange som er innom bloggen din? Det er jeg litt usikker på, fordi blogg.no sitt statistikk-system viser kun statistikk fra innland!
   Anbefaler deg å registrere bloggen din på ch1ll.no, som viser statistikk for både innland og utland, i tillegg er det mulig at leserne kan stemme på bloggen din!!
   Ha en fin kveld videre. 🙂
   PS: Sofie Kvelland er allerede registrert. 🙂

  3. Selv har jeg to lulu’s toalettmapper, en i den store og en smal en som jeg har litt av sminken min i, men har veldig lyst å bestille en i den størrelsen du har til sminken din! 🙂

  4. Hei Kristine! Ville bare fortelle deg noe.
   Jeg har oppfattet det slik at du har lyst og bli Victoria Secret modell? Om jeg har rett… Vil bare påpeke at det er en grunn til at disse modellene ikke var kjente før, er fordi Victoria Secret, vil ha modeller som IKKE har noen som helst form for kjent dom bak seg. De skal være ubevisste før de blir oppdaget, er ikke sikkert du selv har tenkt over det.
   Virker på en måte som den drømmen din, aldri kommer til å komme i oppfølgelse ettersom du har en blogg, og er innenfor kategorien “kjente ansikt” i Norge. Nå peker jeg ikke dette direkte mot deg, men generelt at folk som er kjent fra før av. Nå sier jeg ikke at det ikke finnes unntak.
   Ellers synes jeg du er utrolig pen, og du hadde garantert hatt både kroppen og utseendet til å bli en Victoria Secret modell, du burde iallfall jobbe innenfor modellbransjen med det utseendet, og kroppen!
   (Vet dette ikke har noe med blogginnlegget og gjøre men hadde bare lyst og dele det med deg)
   Lykke til videre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg