baconsnurret kyllingfilèt med mangosalat

Nå tenkte jeg å gi dere oppskriften på min absolutte favorittmiddag for tiden! Mamma lagde den for første gang for ikke så lenge siden, og alle her i familien har fått helt hekta. En skikkelig delikatesse-middag, som ikke krever all verden med tid. Pleier å lage denne hver gang når Håkon kommer hjem i helgene, haha!

Mango-salat
(funnet på Kristina Andersen sin blogg, HER!):
♥ Spinat
♥ Ruccolasalat
♥ 1 avokado
♥ 2 mango
♥ Fetaost
♥ 1 boks mais
♥ 1/2 rødløk

Bare kutt opp de ulike tingene, og ha det oppi en bolle. Og ja, dette ser ikke sånn “syyykt” godt ut, og det høres heller ikke ut som noe spesielt. Jeg er ikke sånn “jippi ja salat det beste jeg vet” altså, men DENNE SALATEN . . Fy søren, for en smaksbombe! Jeg kunne spist denne til jeg døde! Altså, mangoen gjør liksom hele salaten, og det er bare såååå godt. Lov meg at dere prøver denne en eller annen gang!

Oppskriften på kyllingen fant jeg på cathinthecity.com, HER. Jeg og mamma gjorde litt om på den da, så vi byttet ut serranoskinka med bacon, og pinjekjærnene med (masse) kikerter. Det smaker virkelig SUPERGODT.

Og ja, dette bildet skulle liksom se “delikat” og fint dandert ut, men jeg tok jo på en gigaporsjon like greit, haha. Glemte helt at jeg skulle ta bilde!! Vel, det forklarer jo kanskje hvor SINNSYKT mye jeg elsker det, da.

23 kommentarer

Siste innlegg