i går & i dag

I går feiret vi i familien bursdagen til mamma, som ble 42 år! Håper hun fikk en fiiin dag. Jeg og broren min ga henne en kjole, smykke + sminke, tror hun ble ganske fornøyd med det! 🙂 Så da ble det taco, kakespising og godterispising ca. i hele går. MAT FOR ALLTID. Mamma er flinkest til å lage mat her i huset da, så det ble til at hun lagde sine egne bursdagskaker . . Haha! Det var i alle fall sykt godt.

I dag har jeg egentlig vært ganske trøtt, men bestemte meg for å møte Ingvill og ta solarium. Jeg sverger til selvbruning nå som vinteren er på vei, men noen minutter i solsenga en gang i blant synes jeg er helt greit. D-vitamin er jo viktig, he-he! Er vi de eneste som alltid deler solarium, forresten? Det er mye mer genialt, da blir det jo halvparten så billig ikke sant.

Fine bestissen min. Ja, hun jobber på Coop Extra til dere som spør! Haha, stakkaren blir jo tatt snikbilde av mens hun jobber. Fy 🙁 #kjendislife #tough. Vi dro en snartur til byen for å kjøpe truser i tillegg, da. Elsker å kjøpe undertøy! Føler meg liksom ti ganger finere når jeg har fint undertøy, og det er ikke tull engang.

Her er dagens outfit:

Nå har jeg og broren min nettopp laget taco, og nå skal vi ha spa-kveld. Haha, love it!! Har ikke stelt øyenbrynene mine på år og dag, så det er vel kanskje på tide. Så her har vi en superkoselig kveld i vente, woho!

27 kommentarer

Siste innlegg