all black

Det er så rart å ha på seg SVARTE bukser, haha. Alle mine svarte bukser har blitt grå, sykt irriterende. Har fått masse tips fra dere om å ikke vaske Dr. Denim buksene, så derfor har jeg holdt meg unna vaskingen enn så lenge. Får se hvor lenge dèt varer!

Nå er Ingvill hos meg, og vi skal straks ta turen til Tiril og Karoline! Vi skal bestille pizza hjem til henne, og så skal vi kose oss med film og godis. Det blir sååå koselig! Så vi har en fin kveld i vente. Håper dere får en super lørdagskveld  


48 kommentarer
  1. Jeg vasker mine bukser fra dr. Denim uten skyllemiddel, og da går det greit. 🙂 husk å vask dem ‘inside out’ og alene. Mine ble litt stive etter en vask, meeen ble myke igjen i løpet av dagen! 🙂 Håper tipsene hjalp!

  2. du burde vaske Dr.Denim buksene dine, ellers blir de så fort “posete” i knærne og rumpa. jeg vasker de uten skyllemiddel, og da er de PERFEKT etter hver eneste vask. de er som nye – helt sant!!
   skyllemiddelet ødelegger stretchen, derfor så mange sliter med buksene sine og skyller på vaskingen. De i butikkene hvor jeg har kjøpt mine Dr.Denim buksene, sier det hver eneste gang, at man skal holde seg unna skyllemiddelet. Prøv det, så skal du se det er lurt å vaske buksene dine!
   forresten; elsker bloggen din! sjekker den flere ganger om dagen, he-he….

  3. Jeg har også en svart Dr. Denim bukse. Min er fortsatt like svart selv om den er blitt vasket 4-5 ganger. Når jeg kjøpte min ble jeg anbefalt å ta en teskje salt i vannet og vaske buksa med flytende skyllemiddel 😉

  4. Har flere av de svarte dr.denim buksene og vasker de hele tide, bare ikke bruk skylemiddel og ikke tørketrommel så skal de holde seg fine 🙂 eneste svarte buksene jeg har klart og holde svarte!

  5. Vet du har sikkert fått mange tips om å vaske bukser, men må bare dele de jeg har fra når jeg jobbet hos G-Star 🙂
   Du trenger faktist ikke vaske bokser, bare når de faktist er skittene ( med bletter el no annet) mange som faktist ikke vasker buksens sine på mange måneder, vet det høres ikke bra ut, men de faktist trenger ikke å bli vakset så oft som vi tror 🙂 )
   Når de skal vakses, så skal du vakse dem på 30 grader og “inn side out”
   Når du har svarte bokser så kan du jo kjøpe svart “vaskemiddel” de har det hvertfall fra arial el noe lignende, og det er spesielt for svarte klær.
   Håper det funker 😉

  6. hvordan får du buksene til å sitte så bra på deg? jeg har like tynne (mener det ikke negativt) bein som deg, men problemet mitt er at ingen bukser sitter bra nok på meg. Jeg vet ikke om det hr noe med lengden på beina å gjøre, men jeg har lengre bein enn de fleste av vennene mine. Kan du kanskje nevne hvor du kjøper buksene dine og hvilken størrelse du pleier å kjøpe de i? 🙂

  7. Et tips for ikke å miste fargen på buksene dine er å vrenge de når du vasker de, på den måten vil ikke fargen “gnis” bort i vask og buksene bevarer den samme fargen vask etter vask som når du kjøpte de 🙂

  8. Elsker dr.denim buksene 🙂 vreng dr.denim buksene før du vasker dem, da farger de ikke sååå mye av

  9. Det hadde skjedd med alle mine svarte bukser også! De ble grå. Men, en dag kjøpte mamma med noe som het “back to black” som er til å ta i vaskemaskinen sammen med klærne. Og buksene så helt nye, fine og svarte ut igjen 🙂 Bare et lite tips! Superenkelt og ikke dyrt heller!

  10. Dette høres sikkert helt idiotisk og dumt ut, men hvis du ønsker å beholde fargen på Dr.denim buksene dine kan du fryse dem når du føler de er skitne. Da fjerner du lukt og bakterier 🙂

  11. Kos deg masse:)
   Et lite tips, du kan vakse de, men ikke ta i sånn såpe og vaskemiddel. Bare vask de med vann lissm! Hahah, er litt vanskelig å forklare. Men legg de i vaskemaskinen alene uten å ta opp i vaskemiddel!:)

  12. Åhh hvor kjøpte du de skoene, det er akkurat sånne sko jeg vil ha, men jeg finner de INGEN steder 🙁

  13. Går fint an å vaske de, men hiv en teskje med salt inni vaskemaskinen første gang du skal vaske de, så binder fargen seg slik at den ikke falmer!

  14. Du kan vaske dr.Denim buksene på vranga, og på 30 grader:) Da tror jeg nok de skal holde seg ganske svarte, det gjorde hvertfall mine:)

  15. Jeg pleier å vrenge buksene mine før jeg vasker dem. De blir fortsatt gråe, men de holder seg litt lenger hvertfall! 🙂

  16. Putt en halv teskje salt i oppvaskmaskinen en gang i blandt, det sa hun i butikken.❤️
   Elise

  17. Hvis du vasker buksene uten skyllemiddel og på vranga så mister de ikke fargen og fasongen holder seg. Du kan også ta 1teskje med salt i vaskemaskinen første gangen du vasker dr.denim buksene 🙂

  18. Ikke vaske dem? kun jeg som reagerte på ekkelheten? hahaha
   du er sååå pen foresteeen misunnelipia 🙁

  19. jeg fikk et fint tips fra en fra en butikk jeg har kjøpt den nye buksa mi fra, hun sa man kan ta EN teskje med salt i den ene bukse lommen første vasken og da skal ikke fargen gå bort, på svarte bukser 😉

  20. Når du vasker buksene, noe du burder ellers så begynner de å lukte litt rart og de blir “slappere”. Men ikke vask de ofte. Vrang buksa, og ikke bruk skyllemiddel!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg