metallisk makeup

I dag skal jeg vise dere en sminkelook jeg nettopp testet for første gang: metallisk! Jeg er veldig dårlig til å sminke meg noe annet enn bare “det vanlige”, i krisetilfelle kjører jeg en smokey eye-look (som for øvrig er den eneste jeg kan, haha), men nå nettopp har jeg fått øynene opp for denne paletten:

Joy To The Girls Eyeshadow Palette + Mascara, her <3 Dette er en slags bok-palett, som inneholder 15 herlige farger, 1 mascara og en fremgangsmåte som viser hvordan du enkelt kan lage 3 forskjellige looks. “Weekday”, “Weekend” og “Party Time” – her har jeg prøvd meg på sistenevnte!

Jeg gruer meg alltid på å påføre øyenskygge, fordi jeg er SÅ uerfaren (føler jeg), men med fremgangsmåten som fulgte med var det lett som en lek. Resultatet ble utrolig bra! Fargene er jo helt nydelige, i tillegg er de godt pigmentert, så de la seg fint på øyelokket. Så tommel opp for denne paletten!

Glitter Glaze Transforming Shadow Top Coat, her ♥ Denne bruker jeg over øyeskyggen (når jeg brukte gull-farge), for å få en sterkere og mer fremtredende gull-farge. Denne er dødsfin! Øyelokkene glitrer bokstavelig talt, haha! Etter jeg er ferdig med øyeskyggen påfører jeg eyeliner med Color Smooth Eye Liner, her 

CIATÈ Glametal, her   Deborah Lippmann “Fake It Til You Make It”, her 

Her har jeg på meg Ciatè-neglelakken! Se så fin den er, åå. Og ja, det er mine ekte negler til dere som har spurt om det.

 

Mary-Lou Manizer, her ♥ Highlighter må jo til for å få den skikkelig metallisk look! Denne er fra theBalm og jeg har brukt den i over 1 år nå. Trenger vel ikke å si noe mer enn at jeg elsker den? Påføres PÅ kinnbeinene (i motsetning til bronzer som jeg påfører under kinnbeinene), midt i pannen og evt. på nesebeinet. Bronzer og highlighter kan fremheve og skjule mye, det er faktisk helt utrolig! Bare søk på “How to contour your face” på youtube, så får du opp drøssevis med videoer.

Luxury Bronzing Rocks, her ♥ Bronzer formet som “steiner” – gir et veldig fint resultat med shimmer-ish i seg. Brukest som sagt under kinnbeina, i tillegg liker jeg å bruke bronzer på “kantene” i pannen.

Rabattkoden “KU11” gir 20% rabatt og varer til 1. november. Gjelder ikke Deborah Lippmann, og heller ikke Mary-Lou Manizer fordi den er allerede på theBalm-kampanje (20-50%) som dere finner her. // Reklame

45 kommentarer

Siste innlegg