“hvordan blir du så brun?”

IKKE reklame, kun et veldig etterspurt innlegg

1. XEN-TAN Dark Lotion Absolute Luxe -> Denne bruker jeg på kroppen.
2. gloMinerals Body Bronzer -> Verdens fineste body bronzer i form av selvbruning, som jeg påfører på armene og brystet – altså de synlige partiene når jeg bruker singletter og kjoler. Denne er helt amazing, og jeg får en sinnsykt fin glød med den. Er faktisk helt latterlig hvor brun man blir når man påfører denne, haha! Tok den på meg før skolen i går, og følte meg nesten litt for brun på armene når jeg kom på skolen, haha.
3. SunSpa Chocolate -> Denne sprayer bruker jeg kun i ansiktet. 
4. Too Faced Chocolate Soleil -> Verdens beste bronzer som jeg er 100% avhengig av. Mye av “brunfargen” min kommer av denne!

Produktene er ikke linket, men du finner de på sminkebutikker på nett, for eksempel Coverbrands. Jeg er HELT frelst av disse 4 produktene, og ingenting kan slå de. Man trenger nødvendigvis ikke å svi av tusenvis av kroner på solarium i vinter for å holde seg brun, folkens! Vet at dette høres ut som tidenes reklame-innlegg, men det er det absolutt ikke – jeg får ikke betalt eller noe som helst for dette. Har fått sååå mye spørsmål om brunfarge i det siste, så tenkte å svare skikkelig på det i et innlegg.

27 kommentarer

Siste innlegg