vinn runwaydreamz-shorts


Vintage Half Studded Frayed shorts HER, på runwaydreamz.com ♥ 

Heisann! På tide med en ny konkurranse, eller hva? Denne gangen skal en heldig vinner få stikke av med en superfin shorts fra Runwaydreamz – den dere ser på bildene altså! Vinteren er på vei og det er ikke akkurat høysesong for shorts, men pytt – det gjør vel ingenting. Da kan du spare den til sommeren, eller eventuelt kan du bruke en tykk strømpebukse under. Jeg har jo utrooolig mange shortser, så i stedet for å beholde denne selv så vil jeg heller gi den til en av dere. Den er da i størrelse XS, men den er i en ny modell – så den er ikke like kort som de andre. Veldig behagelig! Om XS ikke passer deg kan du selvsagt melde deg på likevel – for å gi den i julegave til en venninne eller søster. Det er opp til deg!

For å bli med å trekningen om å vinne shortsen trenger du bare å:

  • Like bloggen min på facebook HER
  • Kommentere innlegget her om at du er med, hvor du har med navn og mail-adresse (Husk å skriv e-posten din INNI kommentaren! Viktig!)

Vinneren trekkes på søndag denne uka. Det blir tilfeldig hvem som vinner – jeg kommer bare til å bla gjennom kommentarfeltet. Husk at dere bare kan melde dere på èn gang per person 🙂

1222 kommentarer