det finnes kun èn Gud

. . . . og det er LADY GAGA!!!!!!!

Herregud. A B S T I N E N S E R. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før her på bloggen, men jeg er en ekstremt stor fan av Lady Gaga. Jeg har alltid elsket musikken hennes, men hun har jo ikke gitt ut musikk på ganske lenge, så jeg har hørt på de gamle sangene hennes så mye at jeg kan de både forlengs og baklengs. Nå for ikke lenge siden ga hun ut sitt nye album, nemmelig ♥  ARTPOP ♥ . Helt ærlig var jeg redd for å forvente for mye, i tilfelle jeg skulle bli skuffet, men holy mother of god, det var det virkelig ingen grunn til. Albumet er seriøst helt . . . . FANTASTISK. Jeg kan ikke beskrive det med ord, dere. Dette er historiens beste musikk.

Jeg tror ikke på Gud, men jeg tror på Lady Gaga. YEAH. Jeg mener, hverdagen min er sånn hundre ganger bedre kun på grunn av de nye sangene hennes, jeg tuller ikke. Jeg hører på musikken HELE tiden. Får liksom ikke nok. Jeg er heldig og har en storebror som også er blodfan av queen-Gaga, så dere kan jo gjette èn gang hvilke sanger som går på repeat når vi kjører bil. Full guffe mens vi synger for full hals, haha! Skal seriøst filme det til dere.

Do What U Want – Lady Gaga ♥ Gypsy – Lady Gaga ♥ Applause – Lady Gaga ♥ Dope – Lady Gaga ♥ Venus – Lady Gaga ♥ Artpop – Lady Gaga ♥ Mary Jane Holland – Lady Gaga

25 kommentarer
  1. Kristine liker Lady Gaga, men det gjør ikke du. Greit, ikke alle liker det samme, men bare hold meningen din for deg selv hvis du velger å si den på en negativ måte.

  2. Hei!! Jeg lurte på om du kunne lage eit innlegg pågrunn av, du skreiv før at du og var sånn at plutselig så hadde du ikkje hadde julefølelse lenger, men nå kommer den tilbake.. Sånn er jeg nå.. Bare at jeg ikkje har julefølelse og det er sykt trist 🙁 kan du vær så snill å gi noen tips? Loveyou

  3. Synes musikken er dårlig jeg. Sorry 🙂
   Men, er generelt ikke glad i musikk. Synes rett og slett det bare er plagsomt å høre på. Vet, veldig rart, skjønner ikke hvorfor!! Alle elsker jo musikk, men ikke jeg..

  4. “Historiens beste musikk.” Det er jammen tydelig hvor gammel du er og hvor lite du har hørt av tidligere artister som har gått bort. Musikkverdenen er på vei til å gå til helvete når musikk av Lady Gaga blir kalt historiens beste musikk.

  5. Møtte henne på en minikonsert i Bibione i Italia. Hun spurte lillebroren min om masse spørsmål og ga autograf osv 🙂 Hun var utrolig hyggelig og dro hånda gjennom mengden av barn fremme på scenekanten, inkludert meg, haha. Bare sånn 50 stk der ellerno 🙂 hadde bilde med henne, men pappa klarte å miste tlf sin så det bildet forsvant (jeg var 10 og hade ikke med mobilen min)

  6. Jeg har vært fan av Gaga i lang tid og var på konserten hennes med min søster desember 2012. Da kom vi inn i monsterpitten inni scenen og fikk tatt på henne, fikk øyekontakt og hun snakket til oss 🙂 Var en opplevelse for livet. Min søster er super fan, så vi gleder oss til neste konsert. Digger den dama, hun står for så mye bra!

  7. Hei, jeg og er blodfan av Lady Gaga, jeg var på konserten hennes ifjor 6.desember i Oslo, så rått, og det skal jeg gjøre igjen, nå har ho starta med ARTPOP tour, kommer ho til Oslo blir det kjøpr billetter med en eneste gang! Hører på sangene hennes hver dag, mine fav sanger er: Venus, GUY, Applause, MANiCURE, og ARTPOP! Ha en knall fin dag! Stikk innom bloggen min om du vil, henriettehundhammer.blogg.no😘

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg