i nuet

Jeg elsker torsdager! Ofte fordi det meste av skolearbeid er ferdig, og selvfølgelig fordi det snart er helg. Vi har jo (som jeg sikkert har sagt veldig mange ganger før, tehe) fritime de 4 siste timene på fredager, så det å ha 4 timer skole for å så kunne dra hjem – ja, det er heeeelt okei for min del. HE-HE! Føler ikke er fredagene teller engang, gleder meg liksom til skolen når jeg våkner. (Nesten, da)

Nå har jeg dusjet og sitter og slapper av på nyryddet rom med et glass Pepsi Max mens jeg svarer på mail. Jeg er så treig på slike ting, så det ender alltid opp med at jeg svarer på viktige mails klokka halv 1 om natta, hehe.

Og ja, til dere som lurer: På bildene her så er håret mitt helt naturlig. Har en del fall + utroliiiig mye volum i det naturlig, som dere sikkert ser. Setter veldig stor pris på alle komplimentene! Liker egentlig ikke håret mitt sånn veldig godt naturlig, men kanskje jeg burde prøve å legge rettetangen bort innimellom, for nå begynner jeg å bli lei av å ha stritt hår. Haha! Rettet nesten ikke håret i sommer, kun luggen, så om dere blar gjennom bildene fra i sommer så ser dere hvordan det er.

33 kommentarer

Siste innlegg