gårsdagens antrekk

Da var fredagen endelig her! Jeg dro på Peppes etter skoleslutt i dag halv 1, og så kom jeg hjem i 3-tiden. Deilig! Denne helga skal bli herliiiig

I går dro jeg en tur til byen med Ingvill, og jeg tok hull i ørene. Tok 3 nye, faktisk! Hadde 4 før, men 2 av dem grodde igjen. Hadde bare 2 igjen da, så i går tok jeg et oppe (i brusken), og èt på hver side nede. Skal ta 2 til i brusken på det andre øret, men tror jeg må vente litt med det. Eeeelsker mange hull i ørene, det er så fint! Var litt ubehagelig å ha tre nye hull da, ble skikkelig varm i ørene og var helt umulig å sove når jeg ikke kunne legge meg på noen av sidene. Jaja! Har sinnsykt lyst på hull i tragus også, men Ingvill har det og sa at det gjorde sinnsykt vondt 🙁 Er ikke der og da som er problemet liksom, men alt ubehaget etterpå, haha. Noen som har erfaring med det?

Uansett, nok om det. Nå skal jeg en tur på Spenst med Julie, fin start på helga! Her er gårsdagens antrekk. Tok noen andre bilder også siden jeg hadde med kamera, så de kommer snart!

Sko fra Jeffrey Campbell, bukse fra Bik Bok, vest fra sheinside.com, genser fra H&M, veske fra Michael Kors

23 kommentarer

Siste innlegg