must-haves til ballet

Heisann! Desember er her straks og det betyr at vi nærmer oss ball-sesongen. De fleste som går på skole går på ball regner jeg med, enten det er juleball, nyttårsball eller valentinsball. I søndagens sminkeinnlegg skal jeg vise dere mine musthaves-produkter til ballet! 🙂

Lip Injection Color Bomb (i farge “Eastwood Red”)

Dersom du går for en enkel kjole ser det veldig bra ut hvis du kjører en litt sterk leppestift, som denne fra Too Faced. Dette er en lepestift og lip injection i ett – det vil si at den både gir farge og plumping-effekt. Plumping-effekten gjør at leppene “hovner” litt opp, slik at leppenes volum øker og blir dermed større. Smidig! Du vil kjenne at leppene prikker litt i starten, men det går over ganske fort. Jeg elsker den, og leppestiften har dessuten verdens fineste farge.

SunSpa Chocolate og Royal Oil Coconut Oil Body Bronzer

Aller viktigest synes jeg faktisk er å ha en brun hud når man skal gå i kjole og vise frem både bein og armer. Jeg bruker SunSpa Chocolate (beste selvbruningen som finnes) med spraymekanisme som gir en kjempefin og ikke minst naturlig og varm brunfarge. Men dersom man skal på ball vil man gjerne ha en litt mer enn bare brunfarge, og da passer det perfekt med Royal Oil Coconut Oil Body Bronzer – som gir en kjempevakker glød. Den har shimmer i seg, noe som tar seg veldig fint ut sammen med kjole. 

Percy and Reed-hårspray

En hårspray for å holde frisyren på plass er utrolig viktig – vi vil jo ikke bruke timesvis på å fikse håret for at det deretter skal miste fasongen. Enten det gjelder stram hestehale, krøller eller oppsatt hår så er hårspray et supergenialt verktøy, og denne fra Percy and Reed er utrolig god. Den har en god duft og holdet håret på plass akkurat slik du ønsker.

Parfymebeholder

Parfyme! Jeg er opptatt av å lukte godt til enhver tid, men det er ikke alltid like praktisk å dra med seg en hel parfymeflaske. Derfor bruker jeg parfymeholdere – som jeg enkelt og greit pumper opp med favorittparfymen min. Det er veldig enkelt gjort, men det følger likevel med en enkel bruksanvisning på kjøpet. Denne fra Caseti er superskjønn, og jeg synes denne er mye bedre og brukervennlig enn de jeg tidligere har testet fra Travalo.

Oil-free primer og gloBlotting papers

For at sminken skal holde lengst mulig er det lurt å bruke primer før du tar på sminken. Primeren er gjennomsiktig og påføres før foundation, og den jevner ut huden samtidig som den hjelper hudsminken til å sitte lengre. Dersom du har en tendens til å bli blank i ansiktet etterhvert, er gloBlotting papers er kjempegod løsning – den inneholder nemmelig 100 tynne småark som du enkelt og greit sveiper over ansiktet for å få fjernet overflødig olje i huden. Mye bedre enn å klæsje på med lag på lag med sminke.

Rabattkoden “KU16” gir 20% rabatt på produktene i innlegget på coverbrands.no! 

Reklame 

30 kommentarer

Siste innlegg