fredag = taco

Endeliiiiig fredag!

Åh, denne uka har vært slapp. Har ikke trent èn eneste gang, og jeg begynner å kjenne at jeg er skikkelig rastløs nå, haha. Spenst er stengt denne uka da, så jeg har en god unnskyldning 😉 (Egentlig ikke…) Men det er aldri for sent å komme i gang igjen, så jeg tenker å ta meg en joggetur på fjellet i morgen!

I dag dro jeg hjem fra skolen klokka 12, og da jeg kom hjem så jeg at sprossene til døra (dere vet det “korset” som henger på vinduet i døra) lå på bakken . . Haha, èn stk. sur Kristine som smelte i døra i dag tidlig? Jeg er ikke ALLTID like blid for å si det slik, hahaha. Det var riktig nok kun klokka 8 i dag tidlig, da. Jeg er ekstremt sjeldent morgengretten, men hvis jeg er stressa kan jeg bli litt sur, hehe. Vel, nå er det helg og tid for taco! Jeg blir seriøst aldri lei av taco, det er sååå himmelsk godt.

Føler alle spiser taco på forskjellige måter?? Jeg MÅ ha lefse og rømme, og her i familien pleier vi alltid å ha kyllingkjøttdeig i stedet for vanlig. I hverdagene pleier vi å ha laks, og det mååå dere teste ut – helt fantastisk godt. Og vi pleier forresten aldri å ha ost . . . Har fått for meg at det er veldig unormalt??

Før jeg avslutter så tenkte jeg å tipse dere om at det er -15% på alle varer på kouture.no i dag, siden er det Black Friday.  Min elskede Jofama By Kenza-skinnjakke er jo derfra, Dr. Denim-buksene mine og i tillegg til det er noen av Runwaydreamz-shortsene mine + bustieren min derfra også. Elsker butikken, de selger så utrolig mye fint der. Anbefaler dere å ta en titt!

Noen flere tacoelskere her, hihi?

14 kommentarer

Siste innlegg