anti-cafè menneske

Heisann! Beklager sååå mye for at jeg ikke har fått oppdatert dere før nå. Får så dårlig samvittighet! Men ja, jeg skulle til byen i dag, og fikk plutselig veeeeldig dårlig tid. Haha, er det ikke typisk meg eller? Tenker alltid at jeg har så god tid så jeg sitter jo der med frokosten foran tv`en og drøyer den maks, helt til jeg får for meg at jeg må rette håret, sminke meg, finne klær ooog helst blogge. Ikke like lett å få til alt det på et kvarter, haha!

Jeg har i hvert fall tilbringt dagen min med Ingvill, og vi har hatt det kjempehyggeliiig. Vi har planlagt å finne på noe altfor lenge nå, men begge har mye å gjøre med tanke på for eksempel skole, så det er en stund siden nå. Heldigvis er vi naboer da, så det er ikke noe problem å bare løpe over gata for å besøke hverandre! Elsker det. Vi var i hvert fall i byen, men kjøpte meg ingenting. Etter det tok vi sol, og sååå dro jeg og mamma og hentet en pakke. (Fra Kenza!!! Skal vise dere snart) Nå skal jeg hoppe i dusjen, og så blir det hjemmelaget pizza med familien. Etter det drar jeg på besøk til Julie, gleder meii ♥ 

Både jeg og Ingvill HATER å gå på café, fordi 1: Det er alltid stappfullt. 2. Fordi maten er schviindyr. Altså, jeg har penger til det, lol, men hvorfor ikke dra på matbutikken og få 3 ganger så mye mat for pengene???? Er vi de eneste som er slik??? Haha, så vi kjøpte oss vaniljekesam, druer til som vi puttet oppi, tørket mango, yoghurtnøtter og brus. DET kaller jeg en god lunsj.

Digger dette bildet. “Well hello motherfuckaaa”

21 kommentarer

Siste innlegg