ønskeliste til jul

Heisann!

Julen nærmer seg med stormskritt (2. desember allerede!!), og jeg har fått mange spørsmål fra dere om jeg ikke kan lage et innlegg hvor jeg viser hva jeg ønsker meg til jul. Så nå skal jeg vise dere min ønskeliste! Tenker hovudsaklig at det kan være til inspirasjon for dere som ikke helt vet hva dere ønsker dere, så jeg tok med ganske mye forskjellig. Er ikke slik at jeg forventer å få alt dette liksom, haha!

Det jeg ønsker meg aller mest i år er faktisk en opplevelse. Om jeg får en reise i julegave blir jeg helt fantastiiiiisk glad!! Jeg elsker å reise og besøke nye land! Har ekstremt lyst til å besøke en storby, som f.eks London, New York, Barcelona eller lignende. Aaah . . Ser for meg å vandre gatelangs i stilige antrekk, ta massevis av bilder, spise god mat, gå på Starbucks 3 ganger om dagen, ha crazy shoppingøkter og besøke alle de ulike attraksjonen. *Drømme seg bort* Så nei, det er ikke ny iPhone, Mac, kamera eller jakke til 8000 jeg ønsker meg, jeg vil mye mer ha et minne og en opplevelse i gave.

Louis Vuitton Neverfull // Michael Kors-klokke // Marc by Marc Jacobs Laptop Case

SKINNBUKSE! Jeg har ønsket meg en sånn i evigheter, men har aldri funnet en i butikk. Fant nettopp disse her! Den siste er fra HERFRA, og den er virkelig superfin. Elsker skinnbukser med glidelåser på, det er sååå rålekkert. Tror nesten jeg må bestille den hjem hvis den ikke havner under treet. HER er en til, bare at den ikke er i skinn. Den er de samme kule glidelås-detaljene!

Freshe treningsklær! Gjerne fra Nike, som er mitt favorittmerke. Ingenting gir meg mer motivasjon enn å se bra ut på trening, men jeg er sikkert ikke alene om å synes at det er surt å bruke 700 kr på en genser. Ønsker meg spesielt overdeler – den hvite helt til høyre er jo bare helt nydelig!

Nattkjole, bikini og undertøy fra Victoria Secret. Vi jenter og VS, altsåå ♥ Kimonoen på første bildet blir nok ikke så enkel å få tak i though, da må jeg nok bli en VS-modell selv, haha.

♥ Rum Moto Boot fra Jeffrey Campbell – Herregud så fine!! Har sett disse på utallige moteblogger, og jeg blir bare mer og mer forelsket i dem for hver gang jeg ser på dem. Klassiske boots som passer til absolutt alt, i perfekt kvalitet. Elsker Jeffrey Campbell.
♥ Viva La Juicy-parfyme – Denne hadde jeg tenkt å kjøpe når jeg var i på flyplassen i Mallorca i sommer, men jeg endte opp med Escada Cherry In The Air. Den er også sinnsykt god, men holder ikke så lenge desverre. Elsker Viva La Juicy, den er helt amazing.
♥ Lommebok fra Marc by Marc Jacobs – Klassisk og fin! Har faktisk ikke lommebok, så det hadde jeg absolutt hatt bruk for. Er altfor dårlig til å rote bort busskort, kontanter, solkort, treningskort og ikke minst bankkort (haha, har skjedd altfor ofte)
♥ Pulsklokke – Har skikkelig lyst på en pulsklokke som jeg kan bruke når jeg trener!

Noen som ønsker seg noe av det samme? 

33 kommentarer
  1. Ironisk nok etter at du sier at du ikke ønsker deg jakke til 8000 kr så har du avbildet at du ønsker det en Louis Vuitton veske og klokke til over 3000 kr.. jaja!
   Men fine ting da, ønsker meg litt av det samme, som spesielt utenlandstur!

  2. Wow… Hadde ikke tenkt å kommentere, men wow. Hva skjer med alle de dyre ønskene? Nå aner jeg ikke prisene på disse ønskene, og ja, å ønske seg er så klart lov, men… Dette var jo bare dyre merker. Jeg blir bare sjokkert over hvor viktig merkene tydeligvis er her.

  3. Å reise til en stor by og bo på hotell der og gå på ‘crazy shoppingøkter’ og gå på Starbucks 3 ganger om dagen og spise god mat er syyykt dyrt. Selv om du bare skal være der i 4-5 dager kanskje.

  4. Når det gjelder pulsklokke, ville keg heller ønsket meg en fra Garmin, og ikke polar. Klokker fra Garmin har GPS, da kan du se hvor langt du har løpt og kilometertid. Pulsklokkenr fra polar kan du også ha GPS, men da må du løpe med GPS-en i tilleg til klokka, de fra Garmin har innebygd GPS. God jul 🙂

  5. At du ikke ønsker deg “ny iPhone, Mac, kamera…” er ikke så rart. Du jo disse tingene fra før. Nohate, er mulig jeg misoppfatter. Men når du skriver “jeg vil mye heller ha en opplevelse og et minne i gave ” virker det som du ønsker å virke litt intellektuell. “Se på meg liksom! Jeg er ikke som de andre dumme fjortisene, som bare er opptatt av dyre ting som er in.” Det blir litt komisk siden du åpenbart er opptatt av disse tingene.

  6. Det er akkurat som at i fjor ønsket jeg meg tur til Oslo for å gå på One Direction konserten. Billettene var kjøpt for lenge siden, og jeg visste jeg skulle dra. Men det var litt greit å enten få det til jul eller bursdagen min i januar.
   I år ønsker jeg meg gitar og konsert billetter til The Wanted konserten………………
   Mene, håper du får en tur 🙂

  7. Synes helt klart du bør sjekke Triangl Swimwear om du ikke har set bikiniene deres på Instagram. De er fantastiske!

  8. nesten bare svindyre ting 😮 men veeldig fine, ønsker mye av det samme, men noe er vel alt for dyrt :p

  9. LV veske og New York tur? Wow, stakkars foreldrene dine. Hvorfor kan du ikke kjøpe det selv, du har pengene til det, ikke snylt på foreldrene dine. Barn nå til dags altså

  10. Jeg ønsker meg aller mest en storby reise jeg også, det hadde gledet meg veldig. Men jeg ønsker meg også klokke, treningstøy, kamera og om mulig hele VS (lite sannsynenlig, men men lov til å drømme seg litt bort) 🙂
   PS. Du kunne nok blitt en VS engel og skaffet deg den kimonoen lett! 😉

  11. Kom hjem fra Barcelona for en uke siden, og det var FANTASTISK! Anbefales på det høyeste!! Men var litt kaldt da, så vil anbefale å reise når det er litt varmere 🙂 Fikk ikke shoppet så mye, men så/var i en del bra butikker, og va enda flere jeg ikke fikk sett, og dersom du reiser en gang det er varmt, kan du jo gå på stranden (den så helt fantastisk ut fra flyet) 😀 + de har starbucks overalt

  12. Eg har den siste skinnbuksa. Bruker den nesten aldri, for den er kjempeklam (klistrar seg heilt fast), og ikkje så veldig flatterande framme. Den er fin på når ein står sånn som modellen, men veldig ubehagelig å bevege seg i, og då ser den heller ikkje noke bra ut… Så eg ville heller ha prøvd å finne ei anna! 🙂

  13. En slik Victoria Secret nattkjole i silkestoff kan du kjøpe på iOffer.com 🙂 de er fake, men jeg har den selv og den er kjempefin!

  14. Jente 15: Nei, var ikke ment slik. Mente ikke at jeg er mindre bortskjemt om jeg ønsker meg en reise til utlandet, for jeg vet godt at f.eks en tur til New York vil være minst dobbelt så dyrt som Mac`en min. Det jeg mente er at jeg ønsker meg en OPPLEVELSE og ikke en ny mobil, data eller kamera.

  15. En dag kristine klarer du å få en slik komino dersom du går inn for det! Det er jeg 110 % sikker på!

  16. Hei! Tenkte bare å si ifra at de selger de VS kimonoene på ebay etc, men de er syykt dyre. De er på en måte limited edition hvert år etter at fashion showet blir vist på tv, så de kommer faktisk straks til å være i butikkene! 😀 aaner ikke om de kommer til å selges online da, så det må du finne ut 🙂 håer det hjelper hahah

  17. Hey Kristine! I think that Athens,Greece is the right place for holidays. Ι suggest you to spend your holidays there 🙂 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg