SmileLab FLASH

Som dere vet så er jeg trofast bruker av SmileLab. Et hvitt og fint smil samt god munnhygiene er veldig viktig for meg! SmileLab er en form for tannblekning, bortsett fra at det ikke er en behandling – det er strips som du supernenkelt fester på tennene. Når du kjøper SmileLab får du med mange pakker, og disse pakkene består av to strips. Èn til øvre tannrad, og en til nedre. Disse er gjennomsiktige og har et lag av “gelè” på seg som fester seg til tennene dine. Stripsene er veldig behagelige å ha på, og du kan fint gjøre andre ting samtidig som du har de på.

Nå har det kommet en nyhet, nemmelig Flash! Dette er samme produkt og fungerer helt likt – bortsett fra at du kun trenger å ha stripsene på i 15 minutter. Denne er beregnet for de gangene du er i farten, slik at du kan ha disse på samtidig som du f.eks på sminken. Kjempesnedig og effektivt! Jeg har prøvd produktet selv og den gir akkurat samme effekt som den vanlige SmileLab.

Du får kjøpt det HER!

Her ser dere et bilde av meg i nuet med stripsene på. Dere kan så viiidt se de – stilig eller hva? Jeg er ikke den eneste her i huset som har SmileLab-dilla for å si det slik, te-he. Heldigvis er jeg snill og deler, da!

Jeg har ingen rabattkode i dag, men SmileLab Flash er en nyhet og fås KUN kjøpt hos coverbrands.no 

Reklame 

14 kommentarer

Siste innlegg