de deiligste dagene i året

Fy søren, for noen deilige og avslappende dager! Føler jeg lever i en fredfull boble, med sminkefrie dager og pysj fra morgen til kveld. Trengte det så siiiinnsykt. Sitter oppe til langt på natt og chiller maks, med brus, kaker og schokolade. Står opp uten vekkerklokke, spiser god frokost og bare nyter romjulstiden. Fantastisk!

I dag skal jeg derimot bevege meg ut av huset, og det gleder jeg meg til, haha. Jeg skal på kino med Emma og Marte, og vi skal se Justin Bieber’s Believe!! GLEDER MEG! Premieren var jo i går, så er det noen av dere som har sett den eller? Den er sikkert kjempebra, elsker slike filmer.

Og ja, noen flere bilder fra julaften. Ser ca. slik ut hver dag nå, lite variasjon i klær og all natural hair and make up. Lovin’ it. Jeg har farget brynene mine i jula da, som mange av dere merket. Føler meg så mye finere med mørke bryn! Vet at det er mange delte meninger her, men jeg liker det best slik, og om noen andre mener noe annet er det selvfølgelig alriiiight. Føler selv at jeg ikke kler lyse og tynne bryn liksom, men det varierer jo fra person til person. Dødsdeilig å slippe å styre med sminke på brynene i alle fall, mye gøyere å gå sminkefri da. Hvis jeg skal på butikken trenger jeg bare å ta på meg sosialt akseptert bukse og BH, and then we’re ready to goooo.

Og så har jeg begynt å lese igjen!! Herregud, har savnet det skikkelig. Jeg fortsatte å lese på boken som jeg ikke ble ferdig med i syden, og jeg fikk DEN flashbacken fra da jeg lå på stranden i Rhodos. Husket liksom akkurat hvor jeg var når jeg leste siste linje, det var skikkelig sært. Tidenes deja vu-følelse! Anbefaler alle Cecilia Samartin-bøkene forresten, de er fantastiske. Nå skal jeg begynne å lese masse igjen – det finnes jo ikke en mer perfekt tid enn å gjøre det i nettopp jula. Å ligge i senga med en kopp kakao og godis ved siden av, da er jeg i mitt ess!

Nommenom!

21 kommentarer

Siste innlegg