new year, new make up

Jeg vet at mange synes det kjipt å bruke penger på sminke, så derfor gjelder det å gripe sjansene når det først er salg. Nå har Coverbrands romjulssalg, som betyr at det er opp til 50% rabatt på en haug av herlige sminkeprodukter! Nå nærmer vi jo oss et nytt år med stormskritt i tillegg – hva med noen nye og gode produkter å kickstarte året med? Jeg har samarbeidet med Coverbrands i snart et og et halvt år, og absolutt all sminken jeg bruker er fra nettsiden deres. De selger en hel haug av kjente merker innenfor skjønnhet og velvære, og jeg går virkelig god for produktene deres. I  Coverbrands!

Salget finner dere HER

1. LuLu’s Flat Beauty Bag er min faste toalettmappe når jeg er ute og reiser. Den er ekslusiv, i god kvalitet og rommer alt du trenger av sminke, hudproduker, børste og så videre. Du trenger aldri å bekymre deg for at LuLu’s mappen din skal bli ødelagt, for kvaliteten er helt upåklagelig!

3. SunSpa-selvbruning, mah precious. Det eneste du trenger for å overleve vinteren, og sommeren for den del hvis du foretrekker det også. Chocolate, Original, 3 Day Lotion, Fitness – her er det forskjellige varianter å velge i.

2. The curve felt tip eyeliner, genial eyeliner, tilsynelatende. Her får du et godt grep om eyelineren, noe som gjør det enklere å påføre produktet.

4. GHD Wonderland Styler. Jeg har brukt min GHD-rettetang siden 2010, og jeg kommer aldri til å bytte den ut. Hvis du har tenkt å gå til innkjøp av en slik en – her er en perfekt mulighet!

5. Glitrende neglelakk fra Deborah Lippmann i gull og blå. Wiii, glitter liker vi.

6. Caviar Manicure Set Tutti Frutti fra Caviar er det fineste jeg eier av neglelakk!! Pakken inneholder vanlig neglelakk og perler som du strør over. Det ser dødsrått ut og skiller seg virkelig ut i forhold til vanlig, kjedelig neglelakk. Veldig gøy tidsfordriv også!


7. Down Boy. “When you can’t keep the boys away, blame it on the blush!”. Der har vi det, jenter! Nydelig blush i babyrosa farge.

8. Glitter Glaze Top CoatEn glitrende finish som man påfører over øyenskyggen for å få et perfekt resultat. Med vanlig “tørr” øyenskygge kommer vanligvis ikke glitteret skikkelig frem, men med denne får du glitrende øyner som bare det. Jeg har den i både gull og sølv, og de har blitt flittig brukt i hele jula!

9. Concealer Under Eye og  Camouflage Concealer, to concealere med hvert sitt formål. Under Eye for å få bort mørke ringer under øynene, Camouflage for å dekke kviser og ujevnheter i huden.

Reklame 

11 kommentarer
  1. Kan du finne ut om coverbrands er testet på dyr? Jeg finner ikke ut noe opplysninger om det, så jeg regner i grunn med at det er testet på dyr. SÅ null bestillinger fra meg før jeg finner ut av dette. 🙂

  2. Jeg vil bare bgynne med at du er en fantastisk flink blogger og jeg håper du blogger minst noen år til!!
   Også har det seg slik at jeg ikke vet om jeg skal spare til språkreise til long beach først eller om jeg skal spare til en tur til NYC med en eller to venner og bo på hotell osv…
   Jeg har spart opp 10 000 allerede men jeg vet ikke hva jeg skal bruke de på først!!??
   Burde jeg spare videre til en språkre til long beach eller spare til en tur til NYC ?
   Viss jeg skal til NYC så skal jeg dra til våren siden da blir jeg bare med venninen min på ferie til NYC.
   Hadde blitt glad om jeg hadde fått et svar:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg