innkjøp

Heisann!

Nåå er det lenge siden jeg har vist innkjøp her på bloggen. Kjøper sjelden ting i byen lengre fordi jeg bestiller det meste på nett, og når jeg gjør det så handler jeg som oftest kun et par ting i slengen. I dag var jeg i byen med Karoline først, og deretter Julie, og siden jeg hadde gavekort så tenkte jeg whyyy not.

Jeg er helt sykt trøtt i dag, så jeg skal legge meg tidlig. Jeg og Håkon satt oppe til langt på natt i går og satt og diskuterte alt mellom himmel og jord, så det ble ikke mange timer søvn på oss for å si det slik. Vi diskuterte type alt fra narkotika til Pepsi Max-haters, og så planla vi turer som vi skal ha i det kommende året. Haha, der har dere oss. Vi er så sykt like når det gjelder personlighet, humor og meninger – faktisk litt sykt. Haha, digger det da! Nå kommer Ingvill straks en tur bort til meg, vi har ikke sett hverandre på lenge – krise!! Så det blir koseliiiig

Alt fra Bik Bok, hadde gavekort i tillegg til at det var mye salg. Gøy! Jeg er såå lat når det gjelder å kjøpe smykker, ringer, øredobber osv, det er liksom så waste of money, haha. (Klær og mat går det an å sløse penger på, da) Men jeg ELSKER jo øredobber og dill, så derfor bestemte jeg meg for å kjøpe litt. Ser for meg at det blir skikkelig fint med smykket, øredobbene og alle ringene på samtidig, og ikke minst . . .

HAPPYPLUGS I GULL!! Ååh, for en fryd for øynene!! Og ikke minst for ørene, herregud. Happyplugs er de beste ørepluggene ever made – jeg overlever ikke en dag uten. De sitter som støpt i ørene, lyden er så bra som du kan få dem og de er rett og slett fantastiske. Jeg har dem i lyserosa og mørkerosa også, men gull topper jo alle fargene. Kommer til å bli en ren fryd å høre på musikk fremover!! De er ikke sponset, forresten.

42 kommentarer

Siste innlegg