JEG SKAL TIL FLORIDA!

Innlegg skrevet i samarbeid med EF, Education First

Sommeren 2014 kommer til å bli den beste i livet mitt, vet dere hvorfor? JEG SKAL TIL FLORIDA!!

Herregud, jeg kan ikke tro det. Drømmen min har endelig gått i oppfyllelse! 3. juli 2014 drar jeg til “The Sunshine State”, altså Florida, og jeg skal være der helt til 30. juli. 1 måned i USA dere, dette blir sykt. Det er altså en språkreise og jeg reiser i samarbeid med EF. Jeg skal bo på EF Resort som ligger i selveste Cocoa Beach, og jeg har valgt International kurs. Det vil si at jeg vil møte folk som prater både engelsk, fransk, tysk og spansk – såå, kanskje jeg får muligheten til å teste ut tysk- og spanskferdighetene mine i tillegg? Jeg ser uendelig frem til å bli kjent med MANGE nye mennesker, både fra Norge og fra andre land. Jeg skjelver faktisk i fingrene når jeg skriver dette her, fordi jeg gleder meg så sinnsyyyyykt mye!!!

Tenk dere, en hel måned i den amerikanske delstaten med lange stender og solfylt klima. Jeg skal prøve ut strand- og vannsporter, surfe, padle, sole meg på stranda, lære mye mer engelsk og få et bedre ordforråd innen språket, besøke Disney World og Universal Studios og shoppe – det kommer til å bli helt sinnsykt rått. Alt dette skal oppleves med alle menneskene jeg reiser sammen med, og det kommer til å bli en uforgjemmelig opplevelse.

Språkreise er noe jeg har siklet etter i så utrolig mange år nå, og det at jeg faktisk skal dra om et halvt år – det er helt uvirkelig. Jeg er så utrolig glad for at jeg får denne muligheten, og det kommer til å bli den beste opplevelsen i livet mitt. Alle de nye menneskene jeg skal bli kjent med, og alle de nye stedene jeg skal oppleve . . Det blir fantastisk. Juli kommer til å bli en levende drøm!!

Jeg håper jeg møter noen av dere i Florida på språkreise, slik at vi kan leve den amerikanske drømmen i solskinnsstaten sammen i en hel måned. Dette blir the time of my life, herreguuud. Alt om språkreisene til EF kan dere lese om HER. Les om Florida-reisen jeg skal på HER. Om dere ikke velger Florida finnes det også mange andre kule destinasjoner! Jeg er utrolig glad for at jeg reiser med EF, ettersom jeg vet at de veldig proffe – de har lang erfaring og flesteparten reiser med dem. Jeg kunne ikke følt meg tryggere.


Shopping!!

 

Surfing og lange dager på stranda!!! ÆÆÆH!!


Om noen av dere skal på språkreise til Florida så må dere absolutt ikke å nøle med å ta kontakt med meg på facebook!! Jeg reiser alene, men det er nettopp det jeg synes er så gøy og spennende. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og det er noe av det jeg gleder meg aller mest til. Om dere har spørsmål: Still spørsmålene i dette innlegget, så svarer jeg dere i kommentarfeltet!

127 kommentarer
  1. Altså selv om du velger internasjonal er det sansynligvis ingen spanske, tyske og franske osv der siden dere kommer i klasser etter en test dere tar som viser hvor gode dere er i engelsk og har vært på språkreise selv og kjenner mange som har vært det og der er som regel kun de fra nordiske land som kommer i samme klasse med tanke på engelsk kunnskaper.. Bare så du vet det.. Jeg var ikke fornøyd med EF!
   De som jobbet der var sure/irritable og de gjorde ikke jobben sin og fulgte regler bland annet ang. Alkohol og røyk.

  2. Hvor mye hadde denne “reisen” som du skal på kostet om den ikke var sponset? :)Har litt lyst til å dra selv

  3. Var i Orlando, Florida, i sommer og vil bare si at de er helt fantastisk!! Det er bare å glede seg! Anbefaler Disney World og Universial studios (Universial studios må du vertfall besøke vist du lika berg og dalbaner, dei har noen dritbrae!!) Shoppinga i Florida er utruleg bra og kjempe billig. Du har masse å se fram til, kos deg masse!

  4. Får du turen sponsa?:)
   Kor mykje kosta turen, og (om du blir sponsa) kor masse må du betale sjølv? 🙂
   Her i familien har vi utrulig dårlig erfaring med EF, etter søstra mi var utveklingsstudent og reiste med dei? kryssa fingrane for at du er heldigare:)

  5. Å, så heldig! Kjenner følelsen, skal på språkreise med EF selv i sommer:) Long beach<3 gleder meg:D

  6. Bra for deg at du får språkreise da, men syns det er helt JÆVLIG at du reklamerer for noe så uprofesjonelt, ved å si de er proffe. Du vet ingenting ettersom du ikke har vært på deg, men du har garantert lest andre skrive negativt om dem.
   DET DU GJØR ER SVINDLING, SVINDLING AV ANDRE UNGDOMMERS PENGER, bare så du skal få noe gratis. EF har et helt ræva opplegg, og håper ikke mange gjør samme feil som jeg gjorde, ved å kaste ut tusener av penger av vinduet, for å få en trist opplevelse, med uprofesjonelt opplegg, dårlige ledere, grusomt resort og dårlig skole. Men selfølgelig, har jo du mange lesere og stor innflytelse, så håper du føler deg bra ved at du påvirker andres avgjørelse på denne måten. NESTE GANG, GJØR LITT MER RESEARCH. HERREGUD.

  7. Så heldig du er. Ikke hør på alle de som snakker negativt om EF, du får dine erfaringer og de blir sikkert positive 🙂

  8. Wow, det høres ut som en fantastisk opplevelse for livet!! Så sinnsykt kult. Hvis vi bestiller samme som du har gjort nå, er det mulighet for å reise sammen med deg da eller deles det inn i bestemte grupper? Gleder meg til å følge med når du er i Florida. Det er drømmen min å dra dit også 😀

  9. Åå så heldig har drømt om dette i to år nå! Tror du kommer til å bli veldig fornøyd. Mange sier at ef har dårlug opplegg osv..men det har mye å si hvor du drar. Har lest masse blogger om folk som har dratt til blant annet Florida og California og de har hvert fornøyde. Så jeg tror det har litt med å si hvor du reiser og hvordan du gjør det til selv. Har også hørt at de måndes reisene er mye bedre enn å studere et helt år…
   Gleder meg veldig til å lese bloggen din fremover og i sommer når du er ute å reiser. Du må ha en fantastisk tur. Jeg veddder på at du blir super fornøyd:) du trenger ikke høre på det negative for du kommer garantert til å blir fornøyd♥ åå heldig er du gled deg masse! Dette komemr til å bli den beste sommeren i livet ditt♥

  10. jeg var der i fjor og det er helt fantastisk! det er virkelig minne for livet, og du får venner for livet! det eneste som suger er at det er skole hele fuckings tiden? det er svært liten fritid, og skolen er forferdelig kjedelig? men lærerene er fantastiske! dette kommer virkelig til å bli den beste måneden du kanskje har opplevd. god tur!! 🙂

  11. Ååå,det høres bra ut! Jeg har vært i California,men ikke på språkreise!! Det var helt sykt <3 DET VAR BESTE FERIEN EVER!!! Jeg var i disneyland og universal studio!!!!
   Skal du til California også??

  12. Så gøy! jeg reiser på språkreise til California til sommeren, men skal tre uker til Florida i februar. Gleder meg!

  13. Lykke til! Har hørt mye fælt om EF (har venner som har reist på språkreise med dem, og så har jeg hørt ting på nettet), men håper det ikke skjer med deg! Viktig å huske på at USA ikke er som i filmene – mange drar dit og blir skuffet. Husk på at alt ikke bare er shopping, det er mye flott natur der, spennende dyr (vi så firfisler overalt!) og en annerledes kultur.

  14. åh, så gøy! var på språkreise med EF til Malta i fjor sommar og opplegget deira er utruuulig bra. Følte meg godt passa på og trygg heile tida og vennane eg fekk der kjem eg til å ha resten av livet! Det eg vart litt overraska over då eg kom dit, var kor mykje skule vi hadde. Eg såg óg for meg langa, late daga på stranda, men vi fekk nesten ikkje tid til å sole oss pga skulen og alt det opplegget vi hadde etter skulen. Skulen var altså man-fre og skuledagen varte vel i 5 tima + matpause trur eg? Veit såklart ikkje korleis opplegget i Florida er i forhold til Malta, då 🙂 Misunna deg veldig for at du skal på språkreise, har veldig lyst å reise på ein til! KOS DEG MASSE OG NYT DA!

  15. Kos deg så sinnsykt mye! <3
   Jeg ønsker det også skikkelig mye. Hadde vært så kult å møte deg borte i USA <3 Kos deg masse.

  16. åå, jeg har så utrolig lyst! hadde vært en drøm både å reise dit og å blitt kjent med deg, hihi:-D får du hele turen sponset?

  17. Jeg reiste med EF i fjor til samme plassen du skal til håp om at jeg skulle få oppleve den amerikanske drømmen. Nei der ble jeg skuffa. De lovte oss masse shopping og storby besøk, men kan ikke si at det ble mye av. Lederne var sure, hvis du først følte deg dårlig så måtte du være jævlig dårlig (på kanten til å dra på sykehuset) for å ikke komme på skolen hvis ikke så trodde de at du skulka, dt var mer skole enn forventa, noen unødvendige utflukter og ikke særlig bra shopping, just sayin. Men stranda får du oppleve mye av siden dt tar deg bare 2 min dit fra hotellet. Pass på hvem du blir kjent med, ikke sikkert alle vil bli kjent med deg pågrunn av deg selv som person, men kanskje pågrunn av bloggen.

  18. Jeg ønsker meg å dra til Florida med ef i sommer til konfirmasjonen, og tror jeg får det! Men jeg skal ikke på skole da, bare sånn vannsportgreie

  19. hej Kristine
   jeg har fulgt dig i noget tid via. denne blog. Men da jeg lige så dit indslag og overskriften “Florida”, kom jeg til at tænke på min kommende sommerferie. Jeg skal nemlig også via. EF sprogrejser til Florida her til sommer. Og jeg rejser faktisk også den 3. juli 2014. 🙂
   Jeg rejser alene og skal også gå på et af de internationale hold.
   Hilsen Mathilde
   (p.s. er fra Danmark)

  20. Så morsomt! Selv reiser jeg til California i sommer med EF. Gleder meg skikkelig masse! Nesten så at vi kunne møttes, hvis jeg hadde valgt Florida og ikke Califonia da.. haha! Det blir braa

  21. Jeg reiste med ef til California og bodde i vertsfamilie. Som du sier er de proffe, ihvertfall fra det jeg opplevde. Reisen gikk faktisk over mine forventinger og det var bedre enn jeg trodde. Har enda venner fra reisen som jeg reiste på for 2 år siden og i sommer skal jeg tilbake til California med en av dem:) men det er sikkert annerledes på resort enn vertsfamilie da, men det blir sikkert bra:)

  22. Du er så heldig! Jeg dro til Spania i sommer med EF til Málaga og det var ett av det beste jeg er opplevd, det var helt sykt morsomt og göt og jeg kunne ikke være mer fornöyd. EF er et veldig bra firma mer mange muligheter selv om det var litt tull med det når jeg var der. Dagene var så dritlange noen ganger at man ble helt utslitt og noen til å med ble syk. Jeg var en av dem haha men det var ikke noe alvorlig bare utmattet på en måte. Jeg fikk så mange minner og ble kjent med så mange mennesker fra Norge, Svergie og Italia, siden jeg valgte internasjonalt kurs. Vi shoppet, var på stranda, Tivoli, Aqualand, Paintball, spiste masse god mat, EF Disco, lange kvelder på strendene. Når jeg var der bodde vi hos en vertsfamilie som var så hyggelige og jeg bodde med en norsk jente, en svensk og en italiensk og vi ble så gode venninner. Kristine, hvis du lurer NOE om EF så kan du bare spörre meg hva som helst. Jeg ködder ikke du kommer til å ha det Driiiiit göy… Det var helt klart noe av det beste jeg har vært med på.

  23. Sku mest sannsynlig på språkreise 2014 men har ikke tid og nokk penger til det siden vi skal så mye det året ! Så har så lyst å dra når du drar men det er lite sannsynlig, drar nokk i 2015 ! Men kos deg mye

  24. Du har masse å se frem til! Er i Florida nesten hver sommer og det er et helt fantastisk sted! Gled deg til Disney World og Universal Studios for det er helt klart et av de største høydepunktene. Miami er også et sykt kult sted der du møter ekstremt mange kule og ordinære mennesker!

  25. Så fantastisk herlig ! gleder meg til å se deg ta masse fine bilder når du går der .
   jeg har også lyst til å gjøre noe sånt , angrer på at jeg ikke gjorde det , nå begynner jeg jo snart å bli for gammel o.O

  26. Ååhh, du er så heldig😍 du er virkelig forbildet mitt og jeg elsker deg, kristine❤️ Stå på, du er den beste👑👑

  27. ååå så heldig du er! jeg var på språkreise i england for noen år siden og det er fremdeles det beste ferieminnet jeg har. man møter så mange herlige mennesker og opplever så mye nytt! det er bare å glede seg!

  28. Åh, så herlig! Skulle ønske jeg hadde råd til noe sånt…
   Du klarer ikke å ordne en konkuranse eller lignende slik at noen andre også kan få oppfylt drømmene sine da? 🙂

  29. åååh! Du er så syyykt heldig! Jeg selv har utroolig lyst på språkreise, til LA <3 😀 Stjernenes by 😀 Jeg og ei venninne sitter og drømmer oss bort mens vi leser om LA og ser på bilder og videoer fra EF. Men vi har bestemt oss, vi SKAL på språkreise til LA sammen! <3 😀

  30. Får du reisen sponset?
   Hvorfor falt valget på Florida, og ikke California foreksempel?
   Er ganske usikker på hva jeg selv skal velge, i og med at de fleste vennene mine tenker å dra til Cali, men selv vil jeg egentlig mer til Florida, hahahha, det er så vanskelig.. Er selv ikke så flink i engelsk eller spansk, så føler det er en trygghet å dra sammen med noen jeg kan kommunisere og snakke med uansett hvordan det går med å bli kjent med noen der nede, har uansett ett og et halvt år til det er akutelt uansett, så finner nok ut av hva jeg vil etterhert.
   Håper du blogger der nede, sånn at vi kan følge med på hvordan du har det og opplever det å resie med EF til Florida.

  31. Har du noen planer om hvem du skal bo på rom sammen med og sånn? På påmeldinga står det at man kan skrive inn navnet på noen man ønsker å sove på rom med. Jeg reiser alene og vet derfor ikke helt hva jeg skal skrive der. Kunne gjerne tenkt meg å komme på rom med noen jeg trives på rom med, men er jo vanskelig å vite. Synes du virker som en sykt herlig person som jeg gjerne kunne tenkt meg å bli bedre kjent med. Er det sånn at man bare kommer med en tilfeldig eller kan man bli enige om å skrive inn hverandre? 🙂

  32. må bare si at EF er bra!
   Men folk er uheldige og opplever det negativt. Jeg var en av dem som storkoste med der nede (var i Malta). Venninen min dro 1 uke senere meg på akkurat det samme, men tror ikke hun hadde det like kjekt.
   Uansett. Det kommer helt an på hvordan du selv ønsker turen skal være! Er du positiv og glad, og skaffer deg venner skal jeg love deg du aldri vil dra hjem igjen 😀
   Ikke hørr på det de andre sier!

  33. Jeg kom nettopp hjem fra 2 ukers ferie i Florida!! Det var fantastisk deilig – første uka på cruise i Karibbien, andre uka i Orlando og oppleve Disney World, Sea World, Universial Studios etc. Du må glede deg masse!!
   Det ble dessverre ikke mye shopping på meg da.. Vi var på outlets for bla. Victoria’s Secrets, Nike etc. men det var så mange folk at det var jo seriously kaos!!

  34. Åå, så misunnelig jeg ble nå! Unner deg virkelig denne reisen, alle som har/får mulighet til å reise på en språkreise bør definitivt gjøre det! Var på språkreise sommeren 2012 til Malta og det var den beste opplevelsen i mitt liv! <3 Du kommer til å møte så mange hærlige folk, og minnene og alle opplevelsene, bare å bli med på alt du kan være med på! Bedre med for mye enn for lite, hihi.

  35. jeg vil dra men jeg tørr liksom ikke dra alene, og vet ikke om jeg skla dra til california eller florida. Får du vite hvem andre fra norge som skal så du kan ta kontakt med de? Og er du god i engelsk, burde man være det?

  36. Utrolig heldig! Håper du får en kjempefin tur!
   Familien min var i Florida i sommer, og jeg så veldig frem til lange og solfylte dager på strendene, men ikke ha for høye forventninger! Det er veldig varmt, men det pleide som oftest å bli stygt vær om ettermiddagen.. tror det er ca. i juli det er regntid der..

  37. Dette hørtes morsomt ut for deg. Håper denne reisen blir fantastisk for deg :-)Blir gøy å følge deg i sommer å se hvordan du har det 🙂

  38. Vet noen om det er mulig å få kjøpt runwaydremz shorts i butikker og ikke på nett? Og i så fall hvor?

  39. Gled deg!!! Jeg var i Florida i fjor sommer, det var ikke språkreise. Bare vanlig ferie. Florida er bare fantastisk! Stranden, Disney land, sea world, Miami, shopping m.m!!!!!! Shoppingen er fantastisk, billig og masse merker! Jeg kjøpte utrolig masse. Oso er jo det stranden og late dager! Miami beach er verdens fineste strand! Sykt kult å ligge å sole seg og se på livredderene. De var litt kult. Familien vår er forelsket i USA. Jeg har vert i sikkert 7-8 forskjellige stater, t.d. New York, Washington, Florida… Nå i sommer skal vi tilbake til USA, denne gangen går turen til California, grand canion, og Las Vegas. Jeg ser virkelig fram til ein måne i verdens beste land!!!! Kos deg masse! <3

  40. Åååh, så gøy! Jeg skal selv dra på en språkreise, men det blir ikke før neste sommer (2015) eller den etter der, ettersom jeg bare går i åttende klasse nå. Jeg har også lyst til å reise til USA eller muligens England (seeeelvom drømmen hos en hver jente er USA), men jeg skal hvertfall 100% sikkert reise alene for å bli kjent med nye jeg og! Snakket om språkreise masse før i dag, så det var enda gøyere når jeg så at du skal reise nå snart, og jeg kan lese tips og erfaringer. Wii! Du er og kommer garantert til å være min favorittblogg i tiden framover 😀

  41. proffe? for noe tull! søsteren min ble voldtatt på språkreise med EF og ansvarlige for turen var under beruset tilstand når ho fortalte de hva som hadde skjedd! I senere tid ble søsteren min og vennene hennes beslaglagt med fakturaer hvor de måtte betale ENDA en ny hjemreise hjem når de allerede hadde betalt 50.000 for å være med..
   I TILEGG; når søsteren min skulle kontakte oss her hjemme funket ikke tlf hennes, og når hun spurte om å låne reiselederen sin tlf var det HELT UAKTUELT.
   Reis heller med noe annet(TIL DERE SOM IKKE FÅR DET SPONSET)
   STS er glimrende!

  42. Awesome that you’re going to Florida!!
   Wish I could go on a international course in the USA too, but I have to spend my summer at a chemistry course to prepare for university…

  43. It sounds so good and I wish i could go in 2014, but that year is going to be quite expensive for my Family, so i guess i have to wait to it turns to 2015! Have a wonderful trip though!! 😀
   – Victoria

  44. Føler det er så oppbrukt av EF å sende bloggere på språkreiser nå, at det ikke engang er en overraskelse lenger. Har liksom bare ventet på hvem den neste de skulle sende ble etter Aurora var i California i sommer. Glad på dine vegne da, selvom Florida jo er mest som en sydentur, personlig hadde jeg nok ønsket å dra til noe litt mer “kulturelt” i USA 🙂

  45. Jeg var i Orlando og Miami i sommer å det vaar så gøy! Gled deg til Universal! Det er så stort og så mye du kan gjøre! Elsket simulatorene og berg og dalbanene, du må ta Rockit!

  46. høres kjempedigg ut med språkreise til Florida! Har selv vurdert å dra, men jeg har liksom aldri fått gjort det! Vurderte å dra en måneds tid forrige sommer men det blei så klart ikkeno av :/ men kansje jeg kommer meg av gårde til sommern igjen? uansett, det blir nok en kjempe-opplevelse! God tur! ;D

  47. Anonym: Språkreisen er sponset, ja. Jeg vet ikke hvor mye jeg skal ta med til shopping enda, tror jeg må forhøre meg litt først. Har bare med kortet, men har hørt at man bør ha med 15-20 000 🙂

  48. Sofie Pedersen: Du får en bruker på my.ef.com, og der kan du sjekke ut hvem som reiser samme plass som deg! 🙂 Jeg mestrer engelsk og kan det ganske greit, men det er absolutt ikke et krav å være “god”. Det er jo meningen at man skal lære engelsk når man drar på språkreise 😀

  49. Marte: Hm, det har jeg ikke tenkt på enda. Jeg har ikke skrevet inn noe, men regner med at man får bestemme det etterhvert? Jeg reiser jo helt alene så jeg må jo også finne noen å sove på rom med. Gjerne ta kontakt med meg på facebook! Om du er utadvent vil jeg gjeeerne dele rom med deg 🙂

   Det er ikke tilfeldig, tror jeg! Man kan velge selv 🙂

  50. Wææ skal du til Florida!! Har såå lyst! Har ikke snakket med noen om det da, kun noe jeg har tenkt på selv og drømt om hahah. Jeg blir 18 før sommeren da, så er kanskje litt sent med språkreise, vet ikke jeg?? Er det ikke 14-17 som er aldersgruppen?

  51. Åhh så heldig! Jeg var selv på språkreise med EF i sommeren som var, bare at jeg reiste til Long Beach i California 🙂 Beste sommeren jeg har hatt! Du kommer til å bli kjent med MASSE nye folk, det lover jeg deg!
   Kos deg masse!! Misunner deg!

  52. hi Kristine, i live in he United States and i am here in Florida for my holiday break. Right now I am in my aunt and uncle’s house, they live in Orlando. Don’t get too excited to come here during the summer, because there are MANY bugs and its always super humid during the summer days. My aunt tells me that there can sometimes be beetles in the grass! just warning you, Florida isn’t the most enjoyable state. It may be warm, but its VERY hot and humid.

  53. Hei Kristine. Jeg dro med EF til Florida sommeren 2013. Det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Reisen var helt perfekt og fylt med mange minner. Jeg bodde også på Resort på cocoa beach. du bør belage deg på at du må ta med deg masse penger til ekstra kostnader hvis du skal shoppe masse 🙂 en liten ting som du bare bør vite før du drar, du kommer ikke til å surfe eller padle eller noe. det tilbyr de bare i Cali. Skolen er ikke det morsomste, men du kommer til å klare deg gjennom det:) Ta med deg en del klær for det tar noen dagen evt en uke før dere drar på shopping 🙂 Når dere er på matbutikker så bør du hamstre mat 🙂 det deiligste er når du ligger ved bassenget og kan gå opp på rommet og ta en kald Pepsi Max og kanskje en liten sjokoladebit 😉 Shoppingdagene er såå lange (og mange) så ta på deg joggesko 🙂 Jeg vil bare ønske deg en fantastisk tur- Du bør glede deg!! Hvis du kontakte meg meg ang noe til reisen så bare send meg en mail 🙂

  54. Hi Kristine. I’m Marie from Denmark. I have travelled with EF language courses 3 times already, to: Malta, California and Australia. I wish you the best! I’m thinking about taking another trip this summer. But haven’t planned anything yet. If you want any questions answered about my trips you can find me on Facebook:-) Maybe we’ll both go to florida this year.. who knows 😀 happy new year from me xoxo

  55. Digger bloggen din, Kristine! 🙂 Jeg skal til England med EF. Litt off topic, men det bildet hvor det står “Wake up in Miami” er faktisk fra Marina Bay Sands i Singapore. Har vært der. <3

  56. Heei 🙂 digger bloggen din!
   Når jeg så dette fikk jeg helt sjokk! Jeg er en 14 (15 år 24.juni) gammel jente fra Stavanger som skal på språkreise 3.juli til California! Så da kommer vi til å ta samme fly fra Oslo-London-NY, håper på å se deeg! :)<3

  57. vari orlando ifjord og skal i år (ikke språkreise), og det er ganske vanlig at det regner og lyner der, men det varer heldigvis ikke så lenge så det blir fort fint vær igjen. Når vi var i universal ifjord begynte det uheldigvis å lyne så da stenger de alle berg-og-dalbaner og slikt, men åpner det etter det er ferdig med å lyne og slikt. Et tips hvis du skal i den parken er å kjøpe et fast pass (husker ikke helt hva det heter), det fungerer som et fori køen pass.. Hvis ikke kan du risikere å stå i 90 min kø for å ta en ting!

  58. hei! lurer på om du kan linke til facebooken din? med tanke på at det er mange falske brukere tenkte jeg på, sånn at jeg ikke kontakter feil person, haha 🙂 har hatt dødslyst til å dra på språkreise siden voe dro den gangen, og når du offentliggjorde at du skulle har jeg ikke gjort annet enn å ønske meg å dra – og nå får jeg kanskje det i 18årsgave!! åhh, vært herlig å møte deg 🙂 stor klem fra 176cm høye meg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg