this is crazy


Wææ dere, jeg rundet nettopp 400 000 følgere på instagram!! Hallo, det føles bare rart. Husker jeg lagde instagrammen min for type 2 år siden, med null intensjoner om å ha et stort følgertall. Screenshottet på 1000 og bare YES!! Men ja, det er veldig gøy da, selv om det ikke føles ut som om det er så mange egentlig. Bare legger ut bilder, jeg, tenker ikke så mye over hvor mange som ser bildene mine. Emma hilser by the way, hun er kul.

24 kommentarer
  1. De er litt porno mange av bildene dine, så det er ikke så rart egentlig at du har såpass mange følgere..

  2. Hei, gratulerer så mye. Kjempe misunnelig, har sett mange IG-brukere bruker bilder av deg.:)// Hvorfor velger du å ikke svare på IG? Jeg har ikke sett deg svare på dine bilder. Er det bare meg som syns du ikke svarer eller har du noen grunner til at du ikke svarer/kommenterer på bildene dine?:)

  3. Over alt jeg ser på tumblr og andre modell-inspirasjon lignende bilder finner jeg alltid bilder av deg, helt syyykt! Har også funnet en svensk inspirasjons-instagram bruker som har profilbilde av deg, tror den hette weheartitinspo eller noe, husker ikke helt 🙂

  4. Boo, hun trenger på en måte ikke en grunn til å ikke svare på spørsmål på IG. Hun har en mail, og hun holder spørsmålsrunder, og der kan dere sende spørsmål. Hun får utrolig mange spørsmål hver dag, så jeg skjønner at hun ikke svarer de på IG (om hun ikke gjør det, da). 🙂
   Gratulerer med så mange følgere på instagram! Du er kjempefin og jeg forstår godt hvorfor folk følger deg. Du fortjener det!

  5. Posta du ikke om det her på instagram her om dagen? Og nå har du jo 412k følgere? 🙂 Gratulerer btw!

  6. kjære kristine. jeg er en jente på 16 som er sammen med en på 20. jeg har et problem jeg hadde håpet du kunne hjelpe meg med. jeg mistenker at bestevenninna mi er forelsket i kjæresten min. hver gang hun er med oss, virker det som om hun prøver seg på han. jeg vet ikke om jeg bare er paranoid, men hun skal alltid sitte ved siden av han og når hun gjør det, presser hun seg helt opp mot han. de har tilogmed vært med hverandre alene, og de er ikke så gode venner. det er flere ganger jeg har sett henne smile og blunke til han, men jeg har ikke sagt noen ting om det til henne. bestevenninna mi har på en måte alltid stått i skyggen min. flere ganger, når hun har likt en gutt har han prøvd seg på meg, men jeg hadde aldri gjort det mot henne. tror du hun vil ta hevn nå ved å prøve å stjele kjæresten min? hun snakker alltid om han til meg, og sier ting som “jeg er på topplista hans på snapchat nåå!”, “vi snakker heletiden” eller noe lignende. det virker som om hun prøver å gjøre meg sjalu eller sint. jeg vet at kjæresten min vil ha meg, men samtidig er jeg ikke sikker på hvor langt bestevenninna mi er villig til å gå. en gang når jeg holdte på med en fyr, fikk jeg vite senere at hun hadde sendt nakenbilder til han mens vi holdte på. jeg tilga henne, siden vi har vært venner siden vi gikk i barnehagen, og jeg har ikke noen andre som står meg så nært. jeg vet ikke om hun har sendt nakenbilder til han jeg er sammen med nå. jeg får lyst til å hyle “han vil ikke ha deg!” hver gang hun snakker om han, men da er jeg redd for at hun vil prøve hardere å “stjele” han fra meg, eller at hun sier det til kjæresten min. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, VÆR SÅ SNILL, HJELP MEG!

  7. anonym: Ut ifra det jeg har lest og forstått virker det ikke som en særlig venninne i det hele tatt. Du bør konfrontere henne med det, hun av alle personer bør jo vite bedre – Ingen prøver seg på typen til venninna?! Uff nei, jeg hadde sett rødt om det samme hadde hendt med meg.

  8. Herregud! Du ser syk ut..Kom deg opp i vekta. Du er ikke et særlig godt forbilde for de små som leser bloggen din.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg