èn plass går grensen

Jeg er ikke ute etter å lage mer styr rundt det spørsmålet jeg svarte på angående følgertallet mitt på instagram, men rett skal være rett. Hvor mange av dere som ha hakket løs på meg anonymt i kommentarfeltet og på andre blogger og forum siste dagene leste og forstod det jeg sa? Jeg ble bedt om å si hva jeg trodde var grunnen til det høye følgertallet. Grunnen er mer sammensatt enn som så, men jeg dro frem noen enkle faktorer som jeg mener spiller en viss rolle.

Jeg siterer: “Jeg er tynn, høy, og har langt hår. Det er helt loco, men jeg tror ikke jeg hadde hatt så mange følgere om jeg hadde hatt kort hår og hadde veid 20 kg mer”.

Mye av det jeg får kritikk for har jeg ikke sagt en gang. Jeg sier ikke at jenter som har kort hår, eller som veier 20 kg mer enn meg ikke får følgere på instagram, jeg sa at jeg trodde jeg ikke ville hatt like mange om jeg hadde kort hår og veide 20 kg mer. Om jeg var uklar i svaret mitt eller om dere tolket feil og ble såret, så vil jeg BEKLAGE for det. Jeg har alltid vært opptatt av at alle skal være fornøyd med seg seg uansett hva, og det er jeg fortsatt. Jeg mente ingenting vondt med svaret mitt, selv om jeg ser i etterkant at mange oppfattet det på en annen måte enn hva jeg hadde forventet.

Å lese gjennom kommentarfeltet er direkte deprimerende. Dere som leste spørsmålet før svaret, hva hadde dere faktisk forventet dere? Hva trodde dere svaret ville være? Hva tror dere svaret er? At så mange er sjokkerte over svaret mitt, og kan tolke så mye ut av det, som at jeg ikke vil være et “godt forbilde”, ikke “vil spre glede i verden”, eller at jeg er “ondskapsfull” – ja, det sårer.

At noen fyrer i gang en slik heksejakt og driver det jeg synes kvalifiserer til mobbing, er sykt. Dere kjenner ikke meg. Hva får folk til å skrive slike stygge ting, helt uprovosert? Dere snakker som om jeg er roten til alt vondt her i verden, men hva tror dere at kommentarene og innleggene dere kommer med bidrar til? Tror dere jeg følte meg bra når jeg leste alt dette? Jeg er et menneske jeg også. Over 1300 har likt innlegget som hakker løs på meg som person – jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke sov godt den natta. Jeg håper du som skrev det innlegget synes det var “veldig morsomt” at du gikk fra 200 til 10 000 lesere over natten, for det synes ikke jeg og de rundt meg. Hva tenkte du da du postet innlegget? Tror du foreldrene dine ville vært stolt om de leste det før du postet det? Tror du de ville likt om jeg skrev noe sånt om deg? Det samme gjelder alle de anonyme kommentarene. Hvor er foreldrene deres, og hva ville de sagt? Jeg behandler alle likt på godt og vondt, og det å ha anoreksi, sitte i rullestol, være muslim, homofil, lesbisk, feit eller tynn legitimerer ikke mobbing. Ingenting legitimerer mobbing. 

Jeg vil ingen vei med dette, men føler at skapet må settes på plass. Jeg vet jeg aldri kan vinne denne krigen. Drikker ikke jeg alkhol, får jeg høre at jeg er en taper og ikke har venner. Drikker jeg får jeg kjeft for å være oppmerksomhetssyk og dårlig forbilde. Er jeg fornøyd med kroppen min får jeg kommentarer om at jeg er selvopptatt og overfladisk og et stygt beinrangel. Er jeg ikke fornøyd får jeg så ørene flagrer om at jeg har ingenting jeg skulle ha sagt og at jeg bidrar til kroppspress og gir unge jenter anoreksi og det som værre er. 

Jeg HATER å fremstå som en sur og grinete på bloggen, men jeg måtte få det ut slik at jeg kan gå videre. Jeg skal ærlig tilstå at jeg for første gang i løpet av alle mine år som blogger har sittet med tårer i øynene når jeg har lest alle kommentarene og innleggene om meg som har florert rundt på nett. Til dere som sier at jeg har mistet bakkekontakt den siste tiden: Nei, jeg er fortsatt den samme gamle Kristine. Med fullstendig bakkekontakt. Jeg elsker å blogge, og jeg elsker leserne mine over alt. Dere som støtter meg og kommer med positive kommentarer: TUSEN TAKK. Dere betyr alt for meg.

324 kommentarer
  1. Herregud, det er liksom du som har lagt veden på dette bålet, så du kan vel ikke komme å bli sur for dette i etterkant? Du formulerte deg dumt, og sånn er det bare.. Nå må du ta konsekvensene at det, og ikke skyve det over på oss lesere! Du er så høy på pæra at jeg blir kvalm, og jeg har herved mistet den respekten jeg hadde for deg..

  2. Ikke bry deg om de folka som ikke vil deg godt! De er bare noen retarda tapere bak en pc skjerm som leker tøffe.

  3. Heg ble også direkte provosert av det ene innlegget du sikter til. Ja, jeg forstår at folk kan misforstå, men folk klarer alltid å vri ting til det negative. Og svaret ditt, det er jo helt sant. Det er ikke ondskapsfult eller selvopptatt, det er rett og slett rene fakta. Ikke ta til deg det folk sier, enkelte mennesker er bare så trangsynte at de kun klarer å se en side, som regel den negative siden, av absolutt alt som blir skrevet, sagt eller gjort. Jeg smilte bare når jeg så svaret ditt, ikke fordi det nødvendigvis er positivt, men fordi du tør å være ærlig. Et par timer senere popper det innlegget opp på Facebook, og jeg blir lettere sjokkert. Syns det er bra du skriver dette innlegget, for mange later til å tro at bloggere ikke er mennesker, men følelsesløse maskiner. Det er virkelig synd det. Stå på Kristine, og fortsett å være ærlig på bloggen din!

  4. Uansett hva de sier, skriver og kommenterer til deg skal du vite en ting. Du virker og har allitd virket som et helt fantastisk og unikt menneske for meg. Du er helt klart en av mine store forbilder og jeg skulle virkelig ønske jeg var så smart, flink og ikke minst positiv person som deg! Beundrer deg så mye for alt du har oppnådd! Aldri la noen få deg til å tro at du er noe annet enn det du er, perfekt.
   la de tapte karene og sjalue ungene holde på, de mangler alt det du har

  5. Jeg skjønner svare ditt veldig godt! Og det er selvfølgelig dumt at det at du fortalte sannheten til folk skal ødelegge for deg, men denne verden er desverre helt syk. Det er rart hvor mye drama og styr folk klarer å lage ut av en liten kommentar og ikke minst hvor mye det sårer deg. Tror ikke jeg er den eneste av dine faste lesere som støtter deg uansett hva. Du er nydelig og stå på!

  6. Dette blir helt feil! Jeg tror alle som vil kan forstå hva du mente, de vil bare vri og vende på alt du sier for å ha noe å hakke på. Såklart er det noe av grunnen til alle følgerne dine! Riktignok ikke grunnen til at jeg følger deg – grunnen til det er at du er nydelig på alle mulige måter! Ikke la deg bli pressa ned av de taperne, de er ikke verdt tårene dine kjære søte Kristine!
   Haters gonna hate
   Hahah tulla, haaater det uttrykket.
   Men jo, stå på, og ikke bry deg, de er bare veldig veldig sjalue, fordi de vet de ikke kan måle seg med deg, verken utseendemessig eller å være så gla og sprudlende som deg. Du inspirerer meg virkelig til å bli et bedre menneske, du er herlig! <3

  7. Jeg synes du er ei kjempeflott jente! Jeg føler bare ar det svaret ditt ble misforstått, at formuleringen din var uheldig, for jeg vet du er ei kjempefin jente som bryr deg om andre, det har jeg virkelig sett gjennom bloggen din 🙂 stå på videre!!

  8. Jeg skjønner at folk kan bli såra, men som du sier: Så var det deg SELV du snakka om og ikke andre. Så derfor synes jeg det blir alt for dumt å lage stort oppstyr om dette. Bare fortsett slik du gjør! Synes det er bra at du står opp for deg selv. 🙂

  9. Til du kjære taper-anonym lengere oppe i kommentarfeltet:
   Hun har faen ikke lagt noe jævla ved på noe jævla bål, det er du og BARE DU, som har misforstått hele greia, og er heelt komplett ødelagt i det stakkarslige hodet ditt. Jeg synes faktisk synd på deg, fordi du ikke på noen måte kan forestille deg hvordan det er å være henne, hvor alt hun sier blir vridd og vendt på! Sånne som deg gjør meg kvalm.

  10. Shit så bra skrevet! Jeg har ikke fått med meg noenting av det styret og har ikke lest bloggen din på leeenge fordi jeg er på ferie på andre siden av jorden hahah Men tror jeg må lese gjennom den nå for og se hva du mener. Skjønner ikke at folk skal være så slem. Du er nydelig og jeg som person ville skjønt hvorfor svaret ditt var det. Du mente jo DEG ikke alle jenter i hele verden med 20 kg mer og kortere hår.. Og det med at man aldri kan vinne den krigen har jeg også funnet ut. Så sinnsykt mye press blant ungdommen. Jeg blir bedt om å drikke men om jeg sier nei er jeg en taper og teit. Sier jeg ja er det rykter og at jeg er eb veldig dårlig person i etterkant. Har bare funnet ut at jeg gjøe det JEG føler er rett. Altså ikke drikke fordi 13 åringer skal ikke drikke. Føler ting blir for dumt når det blir satt så stort fokus på det jeg vil si er en uviktig ting.

  11. Du er ei utrolig flink og vel reflektert jente, og dette synes jeg kommer godt frem gjennom bloggen din. I tillegg synes jeg at du har blitt veldig flink til å skrive i det siste. Det er god flyt i teksten og meningene dine er godt gjennomtenkt. Du ER så flink og jeg synes det er trist å se hvor mange som er så onde/frekke i kommentarfeltet ditt.

  12. Til alle dere som støtter henne, men som sier hun formulerte seg feil, dette blir også helt teit! Hun formulerte seg ikke feil, det kalles å være ærlig. Det er hennes jævla blogg, hun skriver hva faen hun vil.
   Åh det er så provoserende, stakkars kjære kristine

  13. Åh, lille vennen min da <3 har lyst å gi deg en stor klem! Kjenner deg ikke, men herreguud så mye du går igjennom for tiden. Alle lesbe ryktene og nå dette, skjerp dere folkens! Kriss er puuurfekt <3

  14. haha, folk kan være så dumme. Jeg er helt enig med deg! man følger jo for det meste folk man syns har et fint utseende, kanskje uten å legge merke til det også, og det er jo ikke din feil at samfunnet er sånn.

  15. Jeg er helt enig i svaret ditt. Folk følger jo ikke en person på instagram pga peronligheten? Fortsett å være deg selv og å være fornøyd med deg selv for du er kjempefin som du er og en utrolig flink blogger. Ikke la andre hakke ned på deg! Klem

  16. <3 du er vidunderlig smukke Kristine <3 fuck all the haters! Du er skøn præcis som du er! Lots of L O V E from Denmark <3

  17. Må bare si at jeg er helt enig med deg i dette! Den som stilte spørsmålet spurte om et ærlig svar, og det var akkurat det du ga. Disse grunnene er de DU tror er årsaken til at du har mange følgere. Det er ikke sikkert det er fakta – eller kanskje det er det. Likevel betyr ikke dette at du er et ondskapsfullt menneske. Bilde med høye, tynne jenter med langt hår er faktisk de bildene som blir mest populære både på tumblr, instagram og weheartit. Det går det faktisk ikke an å benekte. Stå på videre, du fortjener faktisk ikke alt dette oppstyret!

  18. <3 flotte Kristine! Skjønner godt at det er tungt når det virker som "alle" kommer imot deg på den måten, er sikkert veldig lite koselig! Leste selv det du skrev, og jeg oppfattet det ikke på en dårlig måte i det hele tatt. Skjønte godt hva du mente med svaret ditt.
   Vil bare minne deg på at du er ei flott, reflektert, pen og fornuftig jente! ikke la negativiteten bringe deg ned, jeg heier på deg!

  19. Jeg støtter deg, kristine og du har helt rett i hva du skriver! Stå på videre, jeg elsker bloggen din❤️

  20. Skjønner deg godt, noen mennesker er rett og slett bare fæle… Svaret du kom med var jo bare ærlig fra din side, og det stemmer jo i tillegg. Håper alt går bra med deg <3 klem til deg, fining

  21. hvor er foreldrene dine når du sitter å skriver at om du hadde vegd 20kg mer så hadde du ikke hatt like mange følgere

  22. Hei, jeg er en 12 åring og jeg leser bloggen din hverdag.
   Du er mitt forbildet.
   Og ingenting foandrer det.
   Du er perfekt du har drit pen stil og du er tynn og pen og håret ditt
   er perfekt.
   Og de som skriver stygge ting er bare sjalue fordi de er sikkert tjukke eller har lite liv og du burde ikke gråte fordi de er sjalue.
   Håper du har en fin dag videre <3

  23. Ja en plass går grensen, men du må tåle kritikk når du velger å ha en blogg. Nå framstiller du deg helt perfekt og at du ikke har gjort noe galt, for det har du.

  24. Vi støtter deg, vi. Skjønner at det virkelig er nok noen ganger, folk har virkelig ikke selvinnsikt eller grenser.

  25. PS. Det hun har gjort (lagt ut bilde av deg og bruke navnet ditt uten din tillatelse, samtidig som hun henger deg ut), er ulovlig, og du kan anmelde. Skjønner hvis du ikke orker det, men da hadde hun kanskje forstått hvor alvorlig det hun har gjort er.

  26. Du fortjener absulutt ikke det her! Du svarte ærlig på spørsmålet og det er det som er riktig. Du var ærlig og sa faktisk hva akuratt det du mente og det er sånn det skal være<3 bare drit i hva alle andre syntes og sier. Stå på videre, du er en kjempe herlig jente!<3

  27. Dette synes jeg blir dumt og helt feil. Folk føler de kan sitte å rakke ned på en blogger fordi de mener at “ja, men dette er noe man må forvente seg når man deler livet sitt med offentlighete”, da sier jeg NEI. NEI det er det ærlig talt ikke. Jeg kan ikke skjønne hvordan folk jenter, eller gutter og til og med voksne foreldre kan sitte å snakke stygt om en person de ikke kjenner. Det irriterer meg helt inn til beina! Ikke bare sier de at det er DU som lager kroppssress og graver din egengrav, så kommer de jaggu meg og lager akruratt det samme kroppsspresset og hele pakken helt selv! FOLK MÅ VIRKELIG BEGYNNE Å TENKE OVER HVA DE SKRIVER FØR DE VELGER Å PUBLISERE DET! Prøv å sett dere i noen andres sko og se hvordan du ville oppfattet og opplevd det samme hun/han gjennomgår. Da kan jeg si deg at de fleste ville gjort det på en ganske lik måte! Det er utrloig trist at en så positiv og herlig og ikke minst flik og stabil blogger som Kristine skal få all den dritten hun får! Hun er en av de få jeg vet om som skriver flere innlegg daglig. Hun skriver utrolig bra og det kommer virkelig frem at hun vruker tid på bloggen. FOLK MÅ SLUTTE Å VÆRE SÅ JÆVLA SJALEU OG HELLER UNNE OG BLI GLAD PÅ ANDRES VEINE. jeg synes det er helt fryktelig hvordan mennesker i denne verdenen oppfører seg og jeg skulle gjerne ha kunne snakket litt vett inn i huet på hver og en av de jævlene

  28. Skjønner at folk misforsto, men dei fleste gjekk langt over streken. Du er ei flott jente som har all grunn til å vere fornøgd med deg sjølv, folk er visst berre misunnelege. Stå på videre !!!

  29. Måste bara säga att jag tycker det är så fruktansvärt töntigt av er som säger att hon formulerar sig dumt, hur ska man formulera svaret på annat vis då ? Det mest logiska till varför hon har så många följare lär ju vara för att hon har en smal, lång fin kropp och gudomligt långt hår, hur mycket ni fetknoppar där ute ( ursäkta mig ) vill få det till att hon har anorexia osvosvosv, lägg ner för i helvete, snälla, acceptera bara att det är sån syn folk har på världen, jag menar kolla på tumblr, weheartit eller what so ever, har ni någonsin sett en 100 kilos tjej som står och poserar med page och hundra miljoner folk gillar bilden ? Nej, för så är det här i världen och kan folk inte acceptera det så är det ert eget problem, och sitter ni bittra över att ni själv är överviktiga så gå till gymmet för fan istället för att sitta på den här bloggen och skriva massa hat till tjejen som bara säger som hon tror ? Sen när är det fel att tycka/tro någonting, och VEM har hon kränkt eller tryckt ner för att hon säger ”jag tror folk följer mig för dom tycker det är fint med långt hår, och att jag är smal och lång” för hon har ju så jävla rätt ? Ni kanske borde tänka på varför ni själva läser hennes blogg / följer hennes instagram, jag tror knappast det är för att hon skriver så fruktansvärt spännande texter på bloggen, nej utan förmodligen därför att hon tar sjukt fina bilder ( lägger ner fruktansvärt mycket tid på bloggen ) och hon har DRÖMHÅRET och även en sjukt snygg kropp, så sluta va så jävla töntiga och kom fram från stenen ni sitter under och äter chips, är fan fett less på alla som väger 60/70/80+ ska ha det till att dom som väger mindre INTE FÅR SÄGA ATT DET ÄR FINT ATT VARA SMAL, kurvig och fet får man vara helt utan protest men smal får man tydligen inte nämna. Hade det varit tvärtom och Kristine var större och sa ”jag tror dom följer mig för jag väger 80 kilo och om jag hade vägt 50 hade nog ingen följt mig” så hade alla hållt käften, sluta hitta saker att klaga på för att ni är avundsjuka, är så jävla less på allt hat mot alla bloggare nu och när jag läser det här inlägget får jag fan nog, börja älska er själva istället för att sitta som bitter fittor och grina över att nån lyckats här i livet.
   Sen till Kristine så tycker jag verkligen du ska försöka skita i allt elakt folk säger, för du är vacker och absolut inte en dålig förebild varken med det du skrev eller om du skulle vara ute och dricka en/två gånger i veckan för det är SÅ LIVET FUNKAR när man är tonåring nu för tiden, tusen tack för en grym blogg och otroligt fina bilder, kram på dig

  30. Herregud, hvorfor i helvete gir du faen i folkets kommentarer osv? DU ER BLOGG KJENDIS UANSETT, GI FAEN.
   1. Du har alle jenters drømme utseende (ansikt, beauty mye mere..)
   2. Ja du er tynn, det er GREIT/fint, men det hadde ikke skadet med bitte lite mere kjøtt, men igjen vil jenter heller ha kroppen din.
   Så folkens, dette er Kristines blogg.. Det er hennes meneinger osv som blir delt og skrevet ned her. DON’T LIKE IT? THEN FUCKING BACK OFF!
   Jeg og flere av mine venner elsker bloggen din og bildene og det meste du deler her med oss. FUCK HATERS. <3 LOVEYOU KRISTINE.

  31. All respekt til deg Kristine, man kan jo ikke si noe lengere uten at en eller annen person tolker det feil, alle fall ikke når du har så mange lesere som du har. Å kalle deg ond, å lage blogginnlegg om noe som er missforstått, sier vell mer om den personen enn om deg. Du er en helt fantastisk blogger, don’t let them bring you down gurrrl.

  32. Drit i dem. Du er nydelig, og jeg liker veldig godt at du svarte helt ærlig på det spørsmålet. Altså, jeg er ganske sikker på at alle har lik oppfatning som deg for hvorfor du har så mange følgere på insta. Stå på du, Kristine! Du er fantastisk 🙂

  33. Hun sier en ting som dere tolker feil
   Så får hun drit mye hat :'(
   Hun er perfekt og hun får hat for det.
   Dere slemminger blir sure fordi hun er perfekt.
   Dere burde skamme dere

  34. Jeg reagerte også veldig sterkt på all negativiteten du har fått, og måten folk snur rundt på det du har sagt og kritiserer deg helt unødvendig. Greit nok at de kanskje ikke liker det du skrev, det er helt lov. Å begynne å kritisere deg og hetse deg på grunn av det derimot, viser bare hvor umodne de er selv. De er direkte hyklerske når de kritiserer deg for å “kritisere” andre. Mesteparten av det som har blitt skrevet om deg, er fullstendig blottet for både innsikt og refleksjon, og dessverre bare sårende.
   Du svarte ærlig på et spørsmål du ble stilt, hva i all verden hadde de forventet at du skulle svare? Sånn som verden er i dag, får man jo følgere på medier som instagram ved å ha et fint utseende. Svaret ditt fikk deg ikke til å fremstå som noen selvdigger, mener nå jeg. Jeg tror så godt som alle skjønte hvor du ville med det du sa og visste at du på ingen måte ønsket å gjøre noen vondt.
   Du er fullstendig nydelig, Kristine, og det skal du alltid huske på. Jeg er også misunnelig på mye av det du er og har, men kunne aldri fått meg selv til å hate på deg på grunn av det. Jeg vil heller rose deg, gi deg komplimenter, og fortelle deg hvor inspirerende du er. Jeg, og mange andre, støtter deg fullt ut. Du skal bare være den du er, fordi det er mer enn nok. Du er et stort forbilde ikke bare for meg, men for mange.
   Jeg kommenterer egentlig aldri på blogger, det er årevis siden sist gang. Da jeg så hvor lei deg du ble derimot, så jeg meg nødt til å vise min støtte og prøve å muntre deg opp. Jeg håper du ser denne kommentaren og smiler, fordi en person som deg fortjener å smile hele tiden.

  35. Kjære deg! Jeg synes bloggen din er flott, det du sier er helt sant og at noen skal gjøre slikt oppstyr er bare dritt! Jeg er enig i det du sier, men jeg vil alltid være her. Jeg kunne skrevet mye mer, men håper du uansett vet at vi er her for deg, dine kjære, GODE lesere<3 vi er glad i deg<3

  36. Bra skrevet! Jeg synes kanskje at du bør passe deg for sånn du utrykket deg “hvis jeg hadde veid tjue kilo mer og hatt kort hår ville jeg nok ikke hatt så mange følgere” du mente det kanskje ikke på samme måte som mange tolket det, men akkurat det du skrev føltes “vondt” for meg. Jeg har ikke langt hår og jeg er ikke like tynn som deg.Jeg følte meg nesten ikke verdig til følgere på instagram,fordi jeg tolket det på en helt fullstendig annen måte enn du mente.Jeg skjønner nå at du ikke mente noe vondt i det,men du som en av Norges mest leste blogger burde være litt obs på sånt:)

  37. Tipper du får nok av sympatitrøst nå som du har skrevet tidenes sippeinnlegg. Det at du velger å skrive en ærlig mening synes jeg er fint, men da får du virkelig tåle kritikken, og ikke bare komme gråtende til oss lesere for trøst. Livet er ikke en dans på roser 🙂

  38. Det svaret på spørsmålet om hvorfor du har mange følgere på instagram er det mest ærlige svaret jeg har lest på en blogg til nå! endelig en som tørr si det!!
   forsett sånn, for du er bra!

  39. Jeg skjønner hva du mener! Du er fin Kristine, og du er virkelig en inspirasjon for meg når du sier at du elsker å være høy og skulle gjerne vært høyere, for jeg hater å være høy. Så tusen takk, for at du sier at å være høy er pent, det er ikke ofte jeg hører det! 🙂

  40. Dette føler jeg blir helt feil.
   Det er greit at du sier hva du mener, men du burde i allefall ha tenkt på hva du skrev.
   Jeg er er ei 16 år gammel jente som er 172høy og veier 80kg, hvordan tror du jeg følte meg da jeg leste det innlegget?
   Jeg vet, og jeg sier, JEG VET at du refererte til deg selv, men ufattelig mange jenter vil føle seg truffet og såret at det. Mange vil si du blir “mobbet” men hva med de usikre jentene? Indirekte mobbing er det, og selv jeg vet såpass mye. Mange bloggere blir populære på grunn av gutter som tenker at det er sexy eller jenter som er som deg, men du må tenke på folk som er hva jeg liker å kalle “normale” med normale former. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er blitt mobbet både fysisk og sykisk av hvordan jeg ser ut, så du burde ikke klage når sannheten kommer å slår tilbake dobbelt så hard. Jeg sier ikke dette for å være ekkel, men jeg føler st det blir for dumt. Du snakker om at foeldrene til hun som skrev om deg ville reagert på en negativ måte, men la meg si deg det, hun ville fått en jævla medalje for å ha skrevet det, og ikke minst på en forståelig måte. Du ville mest sannsynlig fått bloggen din slettet av hvordan du snakker for deg, rett og slett kvalmt.
   Det siste jeg vil si er “haters are your #1 fans” my ASS. Jeg skrev dette for alle jentene som vet forskjellen på å gå over en grense og unngå det.
   Dette er grunnen til at mange bloggere gjør meg kvalme, det blir for dumt rett og slett. Sånne innlegg kan skape anoreksi og sykiske sykdommer bare av og lese det, og jeg lyver ikke, internett er det som påvirker dagens ungdom mest, tenk litt på det hvis du kan.

  41. Du er perfekt❤️ drit i hva de folka sier, det var ingenting feil i svaret ditt, det er bare dem som klarer å vri alt om til det negative. Du virker helt fantastisk❤️

  42. Det at du svarte ærlig på et spørsmål, burde ikke skape så mye negativt fokus mot deg, og hvis det får deg til å føle deg bedre så tror jeg at det er flere som støtter deg enn folk som hakker på deg, men ofte er det haterene som sier sin mening høyest!
   Stå på Kristine ♥ Jeg elsker bloggen din!

  43. hey kristine im vrom germany and i never see a girl like you i dont now what make you so awsome i loe reading your blog everyday and you are so inteligent .

  44. “Vel, om jeg skal være ærlig? Haha . . . Jeg er tynn, høy, og har langt hår. Det er helt loco, men jeg tror ikke jeg hadde hatt så mange følgere om jeg hadde kort hår og hadde veid 20 kg mer. Synes det er fucked up selv da, men morsomt med alle som forteller meg at jeg hele tiden er for tynn og at jeg har så stygg kropp, når jeg faktisk tjener penger på kroppen min . . . HER VAR ET ÆRLIG SVAR.” Det er reagerer på er at du skriver at du tjener penger på kroppen din, hva har det med saken å gjøre?

  45. Jeg skjønner du syns dette er sårende! Og dette er ikke for noe kritikk at jeg skriver det her, men jeg tror du skjønner at verden i dag har et veldig stort kroppspress og da du skriver det du skrev, så er det jo en selvfølge at du kommer på et smell. Jeg selv reagerte rart på svaret ditt, fordi jeg selv er ikke fornøyd med meg selv. Jeg har kanskje 20kg formue og har skulder langt hår.. Og da håper jeg du skjønner hvorfor jeg reagerte. Men Gud ikke oppfatt det her feil, det er slemt,stygt og feigt av noen og skrive sånn om deg som de har skrevet! Og som du sa så kjenner ikke de deg! Jeg støtter deg, men ja.. Det her er jo sånn at man må tenke over hva man skriver først skriver det og legger det ut.. Og den fikk du nå skjenne..

  46. Du har all rett til å stå opp for deg selv, og det er absolutt ikke det samme som å være sur og grinete 🙂

  47. Det som er greia her Kristine, det er det at du selv har valgt et liv i offentligheten, da må du regne med å få tilbakemeldinger på ting som DU poster og skriver og formulerer. Jeg reagerte også på at du sa 20 kg mer, for vi lesere følger ikke med på grunn av vekten din, den gir i hvert fall jeg en blanke faen i for å si det mildt. Jeg syns du er tynn nok. Det at du i det hele tatt henger deg opp i vekt og hvordan hår og utseende ser ut, det syns jeg er kvalmende. Hva med å heller svare litt utifra hvordan du er som person? er ikke det det som skal telle tilslutt? Du må tenke på at det sitter mange der ute som ikke har det så bra med hvordan de føler de ser ut, da har du og de andre bloggere et lite ansvar når dere har først valgt å være så offentlig, det er å gjøre fremtidige unge mennesker til sunne mennesker, ikke vær sånne dårlige forbilder med sånne teite svar som ikke har noe med saken å gjøre!

  48. Jeg har ekstremt høy forbrenning selv, og får stadig kommentarer som “åå, du er så tynn er det mulig? herregud.” Jeg har egentlig lyst til å kaste på det lange håret mitt å skrike tilbake “Hvorfor er du så jævla feit?” Men jeg kan jo ikke det for å kommentere overvektige mennesker er jo umenneskelig og forferdelig. Stå på Kristine! Du er dritkul.

  49. Huff, fikk litt vondt av å lese hvordan du har hatt det etter det innlegget! Idiotisk av folk å komme med sånne kommentarer, å drive med mobbing. Blir flau på deres vegne…
   Jeg er en av de som forstod hva du mente med svaret ditt, og jeg tror mange av de som klikka også egentlig forsto det, men at de bare måtte vri det til noe negativt pga manglende selvbilde. Jeg tror også det at du er tynn, høy og langt hår er en stor grunn til mange følgere, i tillegg til at du er pen og tar bra bilder selvfølgelig. Folk vil jo gjerne følge de som skiller seg ut, og de tingene du nevnte er jo det som gjør deg ekstra spesiell (håper ikke det hørtes negativt ut?) Så jeg skjønner virkelig ikke hva folk tar sånn på vei for, de må jo virkelig mangle et par hundre hjerneceller? Du ga et ærlig svar og det burde folk respektere!
   Håper det går bedre snart. Stå på, digger bloggen din 🙂

  50. Støtter deg fullt. Du sier hva DU tror og mener. Syns det er tøft, du er et forbilde. Bra at du er ærlig. 💕

  51. Jeg skjønner hvis du synes det var dumt de reaksjonene som kom på svaret ditt, men det var dumt formulert, dessverre. Jeg vil si at jeg ikke støtter de som skriver usaklige kommentarer og hakker på deg for en hver ting, men det svaret om instagram reagerte jeg på. Mange lesere vrir og vender på mye filleting, men det er en sannhet at det var dumt skrevet når over 1500 mennesker har likt innlegget til denne jenta på facebook. 1500 mennesker prøver ikke å vri og vende på det du sier, da ligger det nok heller på deg. Det kan være hardt å ta innover seg, ja, men når du er blogger så legger du deg ut på internett og reaksjoner vil komme. Synes dessuten det er rart at du skriver at “JEG hadde ikke hatt så mange følgere på insta hvis ikke JEG var kjempetynn og hadde langt hår”,er det annerledes for andre? Andre får følgere hvis de veier 80 kg og har hår til skuldrene, men ikke du? Støtter overhode ikke usaklige og frekke kommentarer , det vil jeg si. Men som sagt, 1500 likes, det ligger noe i det. Pass på hva du skriver i fremtiden Kristine. Nei, mamma skjemmes ikke over det jeg skrev.

  52. Hva med Andrea/Fashionforall som har 1,6 millioner følgere? Hun er ikke spesielt høy, og hun er ikke superslank (eller syk, som det (no offence) ser ut som du er for tiden..) og hun har ikke hår ned til hoftene.. Det er greit at du skrev det du skrev, men når du legger til at du “ikke ville hatt så mange følgere dersom du hadde kortere hår og veide 20 kg mer”, da går det over grensen.. Mente ikke (i kommentaren lenger opp) å virke spydig, men når en formulerer seg på en sånn måte, og bruker slike eksempler, må man også tåle sterke reaksjoner..

  53. Hei. håper at du har det bra..<3 Jeg vil bare si en ting til, jeg.
   jeg satt i over 15 minutt å skrev en kommentar til DEG, bare DEG for den DU er!<3 Jeg spør fint om et svar under et bilde, bare et lite svar, og skriver uendelige ting jeg ser INGEN ANDRE NOEN GANG HAR SKREVET TIL DEG. Også får jeg ikke et svar en gang? håper ikke dette ble tatt som hat eller noe sånt, men leste du egentlig kommentaren? jeg mener ikke at du skal begynne å spesial behandle meg bare fordi jeg satt i godt over et kvarter og skrev masse fine ting til deg og takket DEG!<3 Men, poenget; Jeg er fatisk glad i deg via bloggen!<3 jeg skrev og skrev, men får en felles takk? jeg fikk ikke svar på spørsmåla mine angående å ta kontakt eller noe.. Jeg ble faktsik skuffet.. Du skriver et HELT innlegg om haters, og ofrer så store fans som meg som sitter og skriver til deg i over et kvarter, EN SETNING i ET HELT innlegg.. jeg vil ikke bli en hater, og kommer ALDRI TIL Å BLI DET HELLER!! men jeg ville si hva jeg følte, og unnskyld for at jeg sikkert lager krig i kommentarfeltet nå.
   men en siste gang vil jeg si deg noe!
   Jeg elsker deg!
   Jeg setter uendelig pris på et svar!
   Jeg er en uendelig stor fan!
   Jeg leser bloggen din HVER DAG!
   Jeg takker deg for at du blogger!
   For at du lyser opp dagen min!
   For at du gir meg og mange andre håp!
   For at du gir meg ny motivasjon!
   For at du lærer meg såå mye!
   For at du løfter meg opp i hverdagen!
   For at du forhåpentligvis leser dette, og blir glad og svarer!
   For at du er et fantastisk forbilde og er munter(som oftest<3)!
   For at du lærer meg å gå videre!
   For at DU er DU og bare DEG!
   For at du bruker tid på å blogge for min skyld!
   For at jeg får lov å få en plass i livet ditt!<3
   Takk Kristine, tusen millioner takk for at Gud skapte deg med en god hånd!<3
   Må Gud velsigne deg og passe på deg!
   Må han løfte deg opp i dine vonde dager!<3
   Tusen millioner takk igjen, Kristine. You make my day. Tusen takk for alt og enda mer!<3 Du er mitt største og beste forbilde!<3 Må vi møtes i himmelen en dag<3

  54. Jeg skjønte 100% hva du mente. Folk har begynt å få for lite å gjøre nå til dags. Klarer ikke finne på annet enn å sitte inne å rakke ned på andre mennesker. Helt utrolig.. Håper du klarer å blokke disse menneskene ute på best mulig måte. Ungdom er selvopptatte mennesker som ikke klarer å unne andre annet enn dritt. De vrir på alt som blir sagt i håp om å få noe negativt ut av det. Uansett, stå på videre, og hold for øynene neste gang noen prøver å ødelegge dagen din. De er absolutt ikke verdt energien din!

  55. Jag har aldrig kommenterat här förut, men nu kände jag att det var på sin plats. Jag hoppas innerligt att du läser denna kommentar. Jag är några år äldre än dig Kristine (jag är 22) och jag följer din blogg som den enda blogg jag faktiskt läser. Den skit du får är HELT oförtjänt! Jag tycker att du framstår som en fantastiskt fin person och dina inlägg är skrivna på ett så moget och intelligent sätt att jag häpnar varje gång jag minns att du blott är 17. Stå på dig, fortsätt tro på dig själv och försök ignorera att folk vänder på dina ord allt de kan. Många kramar till dig!

  56. Når jeg først leste bloggen din, mente jeg at du på en måte oppfordret til kroppspress (men jeg kommenterte ikke dette da), men etterhvert som jeg leste bloggen din mer, innså jeg at du ikke på noen måte bidrar til kroppspress,anoreksi eller hva det enn nå er folk mener. Nå kjenner jeg jo deg ikke heller da, men du virker som en fantstisk jente som tar initiativ i det å blogge,så jeg synes ikke at du skal bry deg noe om det de andre sier. Det du sier er jo sant, og du må jo få lov til å si dine egne meninger uten at andre skal rakke ned på deg!! Elsker bloggen din, og håper at du ikke tar til deg de “slemme” kommentarene, for du har faktisk mange lesere som ser opp til deg og som synes at du er en fantastisk jente! Bloggen din er noe jeg leser hver dag. Det med at du kanskje har forandret deg litt, tror jeg folk mener fordi du ikke er så “morsom” sånn som du var før, men bloggen din forteller jo ikke egentlig så mye om deg!

  57. Jeg skjønner ikke hva det går av folk, jeg kommenterte innlegget til ho jenta som hengte ut deg og kritiserte det for dårlige argumenter, at hun hadde misforstått det du skrev og at hun må ha helt elendig selvtillit. Jeg står helt klart på din side når det gjelder dette, og jeg liker virkelig ikke at du har det vondt og ble utsatt for noe slikt.
   Jeg håper ikke du blir utsatt for dette igjen senere, jeg skjønner godt hvor uhyggelig det er å få så mange negative kommentarer slengt mot deg. Jeg ønsker deg alt godt og håper det blir bedre for deg fremover! Og jeg syns fortsatt du er et bra forbilde og virker som en herlig jente! 🙂

  58. Det er jo ikke akkurat smart når du skriver noe sånt på bloggen din som kjempemange leser hver dag! Når du skriver: “Jeg er tynn, høy, og har langt hår. Det er helt loco, men jeg tror ikke jeg hadde hatt så mange følgere om jeg hadde hatt kort hår og hadde veid 20 kg mer”. Så sier du faktisk indirekte at det er negativt å ha kort hår, og være kraftigere. Greit nok at du har mange følgere fordi du er pen, tynn og har langt hår, men du trenger jo ikke skrive hva faktorer DU TROR hadde gjort at du hadde færre følgere! Da viser det at folk, – og ikke minst du, ser ned på de som har kort hår og er tykkere. Du som skriver en så stor blogg burde vist at dette kom det reaksjoner på, og når du henger deg så mye opp i vekt og utseende som hår må du faktisk forvente reaksjoner og ta tilbakemeldinger på en skikkelig måte. Du sier over her at du føler deg mobbet, og at folk har svart med stygge ting. Men det er faktisk stygt skrevet av deg også, dette her!!

  59. Det er utrolig latterlig at så mange skal reagere på en så liten kommentar. Det er jo helt sant det du tror om hvorfor du har så mange følgere. Slik har det alltid vært, og mest sannsynlig vil det alltid være slik. Jeg kan ikke forestille meg hvor fælt det må være å lese så mye dritt om en selv! Stå på videre<3

  60. Jeg skjønner godt at alle de stygge kommentarene sårer, skjønner ikke hvorfor folk skal hakke på deg de ba om en ærlig meningen og du svarte. Ble ganske irritert når jeg leste det innlegget om deg! du ga bare en ærlig mening, og var det de ba om. Men livet som blogger er vel å få masse drit slengt i tryne. Synes du er ganske tøff jeg! Du er en utrolig god blogger, elsker bloggen din. Du er ærlig! Og jeg skjønner akkurat hva du mener med det svaret du ga. Skjønner ikke hvorfor folk skal hakke ned på andre!! Har de ikke noe bedre å gjøre?

  61. Man kan ikke si noe i dag uten at noen vrir og vrenger noe helt jævlig på det. Det er alltid noen som skal endre fullstendig på det du sier og “feiltolke” det med vilje – kun for oppmerksomhet.
   Stå på og vær deg selv, dritten du får er helt meningsløs og de som skriver det er seriøst de mest trangsynte idiotene noensinne. Ingen ting irriterer meg mer enn folk som slenger dritt over nett, jeg skjønner ikke hvordan du klarer det daglig…
   STÅ PÅ KRISTINE

  62. Herregud. Alle vet at det du skrev var sannheten, og at nettopp det at du er tynn og høy med langt hår faktisk er grunnen til alle følgerene. Jeg ble imponert da jeg så svaret ditt, fordi jeg ikke hadde trodd at noen toppbloggere ville tørre å være så ærlige. Jeg tør påstå at alt hatet du har fått stammer fra en ting alene; SJALUSI.

  63. Vet du hva noe av det værste jeg vet er? At folk tror at at de kan behandle spesielt bloggere som drit. At de bare kan herse med de og si alt de vil bak anonym. At de tror dere er en slags robot som ikke har følelser og ikke senser alt det stygge og ødeleggende. Det er jo bare helt latterlig teit!
   Jeg har ikke fått med meg alt dette styret, men bare av å lese dette du nettopp skrev gjorde meg utrolig trist. Jeg synes så synd på deg som er lei deg av noen irriterende anonyme personer. Ingen fortjener det!
   Jeg har ikke vist meg så mye på bloggen din, men jeg har lest bloggen din superlenge og du er ett av mine forbilder. Stå på, Kristine, du har mange som beundrer deg virkelig! ❤️

  64. Uanett hva bloggere nå til dags skriver så kommer det folk som skal formere det på en helt annen måte, skrive hate osv, sånn er det bare. Desverre! Men jeg er helt enig med deg, Kristine! Det er ikke du som er ond her, det er de som skriver hate. Misunnelse vil jeg si, for du er den vakreste skapningen jeg har sett 😀 fortsatt stå på med bloggingen din, du har mange folk som ser opp til deg!!

  65. Jeg synes svaret ditt var utrolig bra. Det var et ærlig svar på hva du trodde var grunnen og hvis folk forventet at du skulle skrive ‘nei altså, folk liker kanskje bildene mine ;P’ tok de feil og asdfg blir irritert på alle som skal gi deg hat for at du sier hva du _tror_ grunnen er.
   Jeg er egentlig enig med deg i at du kanskje ikke hadde hatt like mange følgere hvis du ikke hadde vært tynn med langt hår (tror du ville hatt en del fordi da, ettersom bildene er fine og av god kvalitet).

  66. Vet du, Kristine, personlig synes jeg at du er et fantastisk godt forbilde. Du står for det du mener og er ikke redd for å si det, og det er noe av det som gjør at jeg beundrer deg som person.
   Haters gonna hate – stå på, du, og vit at det vil alltid være oss her ute i verden som støtter deg!

  67. Ikke bry deg, Kristine. Du er helt perfekt og et fantastisk forbilde, det skal du vite!!! Alle som sier noe er bare misunnelige på hvor fin du er. Uansett hva folk mener vil du alltid være mitt forbilde❤️❤️ Stå på og gjør som du vil og gjør hva du mener❤️ Du er best, selv om jeg ikke kjenner deg❤️ Du har en fantastisk blogg som jeg er innom hver eneste dag, flere ganger❤️ Mange klemmer fra meeeeg❤️❤️❤️❤️

  68. Enkelte av dere missforstår alt jo!
   Hun sier ikke at jenter som er 20 kg tyngere enn henne har lite følgere på instagram, eller er feite. Det hun sier er at hvis HUN har vært 20 kg tyngre, så har kanskje ikke hatt så mange følgere som hun har, men hun kunne fortsatt ha hatt mange fordet om!

  69. Da jeg så hva du skrev smilte jeg faktsik, jeg ble glad for at vi endelig fikk et ærlig svar og jeg er helt enig med deg! Mye av grunnen til at du har så mange følgere er fordi du er tynn, høy og har langt hår, og sånn er det bare, det er fakta. Men jeg må si at jeg tenkte det kom til å bli mye snakk og diskusjoner rundt det, folk skal alltid vri og venne på alt hele tiden. På facebook så jeg et innlegg som noen hadde skrevet om deg og det du hadde uttalt, og tingene de kalte deg og sa om deg var så slemme at jeg ble skikkelig lei meg, selv om jeg ikke har noe med dette og gjøre. Det viser bare at disse personene er mye dårligere enn deg, og du må ikke ta deg nær av hva de skirver og sier. Selvfølgelig skjønner jeg dette er vanskelig, siden jeg ble så berørt selv, men jeg håper du legger vekt på de som støtter deg og ikke lar deg rive ned av dritten, som du absolutt ikke fortejner! Stå på Kristine<3

  70. Ikkje bry deg om kva dei andre synest om deg!❤️ Dei er berre misunnelige fordi du er så fin og har så mange følgera på instagram
   Eg likar vertfall deg og bloggen din veldig godt og synest du er perfekt sonn som du er!

  71. Folk.. Hold deg for god for slike “bedrevitende”. Du vet selv hva du mener og du står for det. Stå på :)! Folk får det de ber om, og du skrev bare det vi andre tenker 😉 Dessuten bør folk virkelig lære seg å SE, ÅPNE ØYNENE, dette sier jeg fordi jeg vet nøyaktig hvordan det ser ut og kjennes ut å ha anoreksi, graviditeten og trening hjalp meg ut. Og du du ser ikke syk ut, du ser naturlig ut, naturlig og veltrent. Nei man ser forskjell.

  72. Det at du har mange følgere på instagram pga kroppen og håret ditt er jo sant vil jeg tro.
   Det er jo ikke noe problem det, skjønner ikke at folk reager slik.
   Selvfølgelig skal du få lov til å være fornøyd med kroppen din.
   De som tar seg nær av det fordi de selv ikke er fornøyd med kroppen sin kan ofte gjøre noe med det.
   Isteden for å dra deg ned i gjørma kan de bruke tiden sin på å trene, passe på hva de spiser og jobbe med problemene sine.
   Jeg selv er overvektig og tok med IKKE nær av svaret ditt. Det at jeg har litt ekstra er min feil, ikke din og ingen andres heller.
   Ikke hør på de Kristine!
   Du er fantastisk og ikke la noen dra deg ned!
   Har vært fast leser på bloggen din og synes ikke du mister bakkekontakt.
   Keep up the good work <3

  73. Du formulerer deg veldig dårlig, og istedet for å legge skylden på andre så kan du heller ta konsekvensene..

  74. Så ufattelig umodet å lage et slikt innlegg for symapti. Kan du ikke bare innrømme at du dreit deg ut og formulerte deg dårlig? Ikke legg skylden på andre når det er kun din skyld.

  75. Jeg skjønner deg godt. Du mente jo ikke noe vondt i det du skrev, men folk må kommentere negativ og være spydige. Noen mennesker elsker å mobbe og være stygg mot andre mennesker. Ja, det du skrev kunne kanskje vært formulert litt bedre, men det burde ikke utløse en jævla krig av den grunn! Mennesker må lære å le litt mer, drite i å skape drama og prøve å leve sitt eget liv, før de skal blande seg inn i alle andre sitt liv. Stå på, og hev deg over det.

  76. Jeg er enig i det du skriver her, og å være toppblogger er ikke lett. Særlig opptatt er jeg av kroppshysteriet, og har selv sett bildene dine på pro-anorektiske sider. Det må være tøft, og du skal vel få lov til å poste bilder av deg selv. Jeg ber deg kun om å moderere deg litt, og en ting som provoserte meg var “normal/litt tynn”. Da er det ikke rart folk hetser deg. Du skaper jo et forvrengt kroppsbilde hos andre samme hva du synes om kroppen din da. Innlegg om hvor mye vi bør like oss selv i etterkant hjelper ikke, fordi det ansees som lite troverdig og falskt, som om du ikke vil ha leseres forvrengte bilde på deg. Jeg skjønner godt at du er frustrert, men igjen: moderer deg.
   Når det kommer til sitatet om at du ikke ville hatt så mange følgere hvis du veide 20 kg mer, er trist nok sant. Det er det unormLe som trekker til seg følgere, ofte, og du som er unormalt tynn trekker til deg folk pga det. Ordbruken var kanskje uheldig, for her sender du signaler om at du MÅ være så tynn for å bli sett. Det stemmer ikke! Det er noe som får deg til å virke syk.
   Håper alt bedrer seg med tiden, for deg og for leserne dine.

  77. One more time – Chris Medina <3
   Every time I try to look away
   I see your face in a reflection.
   Every choice I try to make, I pray
   Leads me in a right direction
   I don't know what it is, but I know I'm missing it
   Missing now, but the memory we make remains, remains
   Won't you hold me like you used to
   Hold me, girl, just one more time
   Won't you love me like you used to
   Cause love with you is so sublime
   I was there for you, you where the for me
   Can we get this back again?
   Won't you hold me like you used to
   Hold me, girl, just one more time
   Tell me how long has it been, since we
   Shown each other some affection
   Tell me how long will it take, till we
   Are done with all this introspection
   I don't know why it hurts,
   But I know I'm missing you, and I know you're missing me
   Cause we've been doing this so long, come on, come on
   Won't you hold me like you used to
   Hold me, girl, just one more time
   Won't you love me like you used to
   Cause love with you is so sublime
   I was there for you, you where the for me
   Can we get this back again?
   Won't you hold me like you used to
   Hold me, girl, just one more time
   Could it ever be (Could it ever be)
   Could it ever be
   Could it ever be like it was before
   Only in my dream (Only in my dream)
   I will wait for you, will you wait for me?
   Won't you hold me like you used to
   Hold me, girl, just one more time
   Won't you love me like you used to
   Cause love with you is so sublime
   I was there for you, you where the for me
   Can we get this back again?
   Won't you hold me like you used to
   Hold me, girl, just one more time
   du er perfekt! Ikkje hør på deg! Du er liksom mer enn dem! De er berre sjalu! Fordi de liker deg betre enn seg selv!<3 stay strong eg vet selv hvordan det er.. har selv blitt mobbet fysisk og psysisk (?) og det er i maaaange år! <3 eg er her for deg søtah! <3

  78. Fint skrevet! Jeg skrev noe som kanskje kunne oppfattes litt spydig! Men du er helt klart mitt forbilde fortsatt og jeg leser bloggen din selvom du skrev noe som kunne oppfattes litt feil 🙂 du var jo ærlig, det skal du ha!!
   Det å kalle deg beinrangel er så barnselig, du har en sykt fin kropp du må for all del være stolt over <3

  79. Utrolig bra skrevet! Så det var mange som delte det innlegget, men jeg syntes det va helt patetisk og var helt uenig! Det er jo derfor du får ganske mange følgere, du var ærlig og du var ikke i det hele tatt slem eller noe! stå på <3

  80. Jeg har alltid trodd at du har vært smart og tenkt i gjennom hva du skrev før du publiserte den.
   Neida, dette motbeviste du nettop. “skjønnhetsidealet å være tynn” noe som deretter peker mot at alle som ikke er dette, ikke er skjønnhet. Dette er en blogg, du har mange lesere. Mange UNGE jenter leser bloggen din. DU legger opp til kroppspress. Ikke bra. Du skaper anoreksia!
   Det er også en forskjell på å være fit og tynn og å være undernært.
   Jeg synes at du ikke burde skrevet det du skrev, tankeløst.
   Forskjell på å være fit og tynn da. Fit=trent, tynn=utrent og beinetedet er patetisk at du tenker at siden du er tynn og høy og har langt hår har mange følgere! Jeg kjenner maaaange folk som veier mer enn deg og har litt ekstra på kroppen, er lave og har kort hår som har flere følgere enn deg! skjerp deg!
   Etter og ha fulgt deg fra starten, må jeg si a du mister bakkekontakten litt etter litt.. Du begynner og bli veldig høy på pæra, jeg som trodde det ikke kom til og skje med deg. Jeg trur jeg og mange andre vil slutte å følge deg. Du skaper berre negativitet, di anoreksihore!

  81. NÅ ER JEG JÆVELIG LEI ALLE DISSE DRITT KOMMENTARENE KRISTINE FÅR! HUN KOM MED ET ÆRLIG SVAR! VAR DET IKKE DET DEN PERSONEN SOM STILTE SPØRSMÅLET FOVENTET!? HÆÆÆ, VILLE HELLER DEN PERSONEN SOM SPØRTE HATT EN LØYN!? HUN KOM MED ET AV DE ÆRLIGSTE SVARENE JEG NOEN GANG HAR SETT I MITT LIV. HUN LØY IKKE OM DET HUN SA. ER DET IKKE DET DENNE VERDENEN HANDLER OM Å VÆRE ÆRLIGE MED HVERANDRE? HÆÆ!?? DERE BURDET BEGYNNE Å PASSE KJEFTEN DERES FOR PLUTSELIG EN DAG ER DET DU SOM BLIR HENGT UT PÅ NETT. HUN KOM MED DETTE INNLEGGET, FOR Å FORTELLE ALLE SAMMEN AT ET STED GÅR FAKTISK GRENSEN!

  82. Kristine lager hvirkelig ikke kroppspress og anoreksi. Hon sa meningen sin og sånn er det. Dere andre som tolker det helt feil og skriver at hon sier det og det, DERE lager kroppspress. Dere ligger ut tolkningen deres av det hon skriver. Dere gjør helt om på det, alt hon skriver lager dere om på. Hon skal ikke få skylden for at hon er PERFEKT og tror at det er derfor hon får mange følgere. Slutt å klag så jævlig på henne og gå inn i dere selv, hvem er det egentlig som lager dette kroppspresset og var det hvirkelig vitsi og rakke så hardt ned på henne og være så frekke for INGEN GRUNN?

  83. Kjenner jeg blir sterkt provosert av å lese enkelte av reaksjonene her. Hva feiler det egentlig menneskeheten? Det er ingen hemmelighet at skjønnhetsidealet i den verden vi lever i idag er å være tynn, og helst høy også. At Kristine svarte såpass ærlig på spørsmålet angående instagramfølgere gjør iallefall meg ingen verdens ting – for hallo? Hun ER høy, hun ER tynn og har en bra kropp, og hun HAR langt hår. Og som sagt i dagens samfunn er det mange som vil være sånn, og synes det er fint, og da får hun automatisk mange følgere da. Hvorfor gidder egentlig folk å bry seg? På hvilken måte påvirker dette dere? Og de som misforsto og trodde hun påsto hvor perfekt hun er – OM hun så hadde gjort det, hadde ikke det bare vært bra da? Alle skal (eller burde iallefall) vært fornøyd med seg selv. Så hva er galt med å si det da? Hun har heller aldri sagt at folk med kort hår er stygge, og at de som er 20 kg tyngre enn henne er feite. Dere vrir jo og vender på det bare for å finne noe å “ta” henne på, og det er kvalmt. Synes det rett og slett er helt jævlig hvordan enkelte kan bli så kaldhjertet å slenge slik dritt til henne når hun overhodet ikke fortjener det. Ja det er faktisk på grensa til mobbing, og det er IKKE greit i det hele tatt.
   Kjære deg Kristine, du er en utrolig bra blogger og ikke minst et fantastisk forbilde. Du inspirerer meg på så mange måter! Dette får bare høres så klisje ut som det bare vil – men du aner ikke hvor mye du gjennom bloggen din har hjulpet meg, og det er jeg sikkert ikke alene om. Og det sier litt om deg som person, altså når jeg (eller vi haha) ikke engang kjenner deg sånn på ordentlig engang, så får du likevel fremstilt personligheten din gjennom en blogg liksom. Og da må du jo være 10x herligere i virkeligheten. Du er nydelig akkurat slik som du er og aldri la noen fortelle deg noe annet♥♥

  84. Hahahah latterlig dumt!!! du fremstår som en ufølsom tulling.syntes du burde stå for det du skrev å ikke skylle det på alle andre. å forresten jeg tror du hadde fått flere følgere hvis du hadde hat kort hår og veid 20 kl mer! du ser ikke akkurat bra ut nå!

  85. Du formulerte svaret ditt dårlig, men alle gjør en eller annen tabbe en gang i livet! Jeg er enig med hun jenta som skrev innlegget, og skjønner at jenter kan få dårlig selvtillit av å lese slike ting! Men men, gjort er gjort 🙂

  86. jeg fatter ikke hvordan folk kan reagere på slikt? det er jo sannheten? har ikke folk skjønt det? vi vet vel det like godt alle sammen. du gjorde kanskje en feil Kristine, siden folk reagerer så sterkt, men jeg syntes det var unødvendig av jenta å lage det innlegget, enkelt å greit. stå på kristine, du er best<3 du fortjener ikke dette

  87. ^ I bow for that.
   Dere negative-hater-anonyme-drittslengere: Hva skal hun gjøre for at dere blir førnøyde..?
   Kristine, jeg elsket dette innlegget. Det er frykteligt av folk å gjøre sånnt mot deg (og de fleste er anonyme lol) g jeg vil bare si stå på, jeg kommer alltid til å like deg og jeg kommer aldri til å slutte å støtte deg, uansett. ^_^

  88. Kære Kristine.
   Du er fantastisk! At høre eller rettere læse det her gjorde ekstremt ondt!! Og viser bare hvor stærk en Person du er, efter dette “angreb” på dig, jeg var faktisk VIRKELIG glad for det du skrev, fordi du var intet andet end ærlig, og det beundre jeg der for!!! Det at der er nogle der begynder at tage dette personligt, er ikke rigtig kloge, du svare det spørgsmål de har stillet, også må de bare bide det i sig okay?! DU HAR IKKE GJORT NOGET SOM HELST FORKERT!!! <3

  89. Fikk stoor respekt for deg når jeg leste svaret på spørsmålet om følgertallet, et ærlig, godt svar! Og når folk begynner å skrive stygge ting tilbake til deg så er de ikke noe bedre selv.. Du er utrolig nydelig!

  90. slike jenter som slenger dritt og mobber, burde virkelig skamme seg. fyfaen at det går an å såre en person på en slik måte! grusomt at en så fantastisk person som deg får høre sånt, jeg støtter deg 100% uannsett! amen til deg!<3

  91. Dette innlegget er bra skrevet, og jeg er enig i mye av det du skriver, men formuleringen av svarene dine fra forrige “ukens spørsmål” var ikke akkurat så bra. Jeg vedder på at den kommentaren om de 20 kiloene traff veldig mange andre enn bare meg. Og jeg vet du ikke mente noe vondt eller frekt med det, men tenk deg litt om da.. Nå vet ikke vi hvor mye du veier, men din vekt + 20 kilo vil jeg tro er innenfor hva som regnes som normalvekt blant unge jenter i din alder. Synes dette svaret da blir for dumt, og er med på å skape unødvendig usikkerhet hos jenter som kanskje allerede sliter med eget selvbilde. Spørsmålet her er med hvor er dine foreldre, enn våre.

  92. Det innlegget, som nå går rundt på nettet og skal skape styr, leste jeg rett etter du hadde publisert. Helt ærlig synes jeg det var såå tøft og kult av deg, at endelig var du deg selv. Du skrev det du mente, og jeg er 100% enig med deg. Altså, enkelte folk er modeller for et eller annet, det kan være deres utseende, kropp, rompe osv. DU er kjent for å ha DEN fine kroppen, og det er så sant det du sier. Det at ja, hadde DU vært lav, hadde hatt stygg frisyre (ja, nå er det “inn” med langt hår), hadde vært feit osv. ville du kanskje ikke vært kjent. Du KUNNE hatt mange fans, pga. f.eks. din blogg, om du blogget super-bra. Men fortsatt, mange som følger er dine fans, du er deres inspirasjon pga din kropp. Så.. Det er sant det du skrev. Du VAR ærlig. Det skal du ikke ha hate for, du sa ikke det at FOLK som har ekstra fett på kroppene sine, har kort hår osv. ikke har mange følgere. Du sa at DU ikke ville hatt like mange følgere på insta, om du så anderledes ut. Jeg støtter deg 100%, har lest bloggen din i over 1 år, så du må STÅ PÅ og fortsette å blogge like mye som du har gjort fram til nå! Du er beeest♥

  93. Jeg har ikke ord for hvor trist det er å høre alt dette. Du virker som en helt fantastisk, morsom, snill, omsorgsfull og herlig jente. Du er jo så snill mot absolutt alle rundt deg. Jeg skulle ønske jeg bare kunne gi deg en god klem nå. Du må ikke bry deg om noe av hva de sier. De driter seg så sinnsykt mye ut foran så mange. De misunner deg så mye. Du har jo så fin trent kropp og et nydelig ansikt. Du fortjener det aller beste. Hold hodet oppe og fortsett å vær deg. Du er mer enn bra nok. Klemmer fra meg❤️

  94. Drit i stygge kommentarer!! Du er perfekt, og det er viktig og vere erlig! Veldig bra skrevet innleg. Stå på <3

  95. Helt enig i hva du sier i dette innlegget! Det er faktisk det som er sant, og du har et nydelig utsende som du skal være stolt over! <3

  96. Og forresten,folk må jo skjønne at kristine skriver dette innlegget for å få mer PR rundt bloggen sin, slik at hun kan tene mer penger. Pengegal anoreksi jente er ho.

  97. jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si, men jeg har så lyst til å si noe som kanskje kan gjøre ting litt bedre for deg, fordi dette var vondt å lese. Du gjorde ikke noe galt i mine øyne, og de som skriver dritt om deg og som rakker ned på deg , det er de som burde føle seg dårlig og ha dårlig samvittighet. du er så flott, Kristine, og jeg håper du ser det. Du virker som eit tvers gjennom godt menneske, som ikke har noe vondt i seg, og det mener jeg virkelig. Håper du står sterkt gjennom det – vi leserene dine støtter deg fullt ut.
   <3

  98. Dear Kristine,
   I was very sad, when I’d read your text. It’s incredible what horrible things some people say. I feel the same at this moment. Everyday I must listen to the same comments. I can’t understand why. I hope you stay strong! Best wishes from Frankfurt, Germany.
   Love, Hannah ♥

  99. Pleier som regel ikke å kommentere på blogger, men nå følte jeg at jeg måtte. Du har all grunn til å være stolt over hvor du er nå. Du er pen, har fin kropp og har en vellykket blogg, noe mange hadde slitt med å oppnå. Det at andre skal begynne å tråkke ned på deg fordi du har oppnådd alt det du har gjort gjør at de er forferdelig mennesker ikke du. Grunnen til at du har så mange følgere på instagram kan rett og slett faktisk være fordi du er trent og ser bra ut, men sånn er verden vi lever, du er ikke årsaken til dette. Vi er alle med på og skape dette kroppspresset uansett om vi vil det eller ikke. Til og med alle de som kjefter og klager på de som liksom skaper ett kroppspress er med på og skape ett kroppspress. Det de ender opp med å si er at det er ugreit og ha en fin kropp og være stolt av det. Vi er alle forskjellige, kommer alltid til å være det, men det betyr ikke at de som faktisk er tynne og trente skal kunne være stolte av det. Hadde jeg hatt en kropp som du har hadde jeg også gått i magetopper fordi jeg hadde vært stolt av at jeg faktisk har en tynn og trent kropp. Alle skaper ett kroppspress uansett om vi vil det eller ikke. Stå på videre og kle deg som du vil og gjør det du selv føler for fordi du har all rett til det.

  100. Kristine, dette håper jeg du leser:
   Du sier at hva enn du mener blir du hakka på, så da er det kanskje på tide å ikke skrive ALT du mener på bloggen. Jeg syns at du skal la oss være i fred. Mange av leserne dine veier mye mer, er lavere, har ikke like fint hår osv.. Og du gjør det bare verre med å ta temaet opp hver eneste uke(?).
   Det er på tide å slappe av. Selvtilliten du har er sjelden og det er ingen oppskrift på en slik selvtillit. Du bør forstå at det er andre enn deg som lever her på jorda.
   Og Kristine, jeg veier 58kg, er 1.75 cm, gylden hudfarge, brunt halvlangt hår, brune øyne, slank og veltrent – og jeg er jævla fornøyd helt til jeg leser din blogg. Ikke kom med “da kan du bare droppe å lese den om du ikke liker det”.. B-a-r-n-s-l-i-g!
   Slapp av, ikke alltid si hva du mener og ikke la selvtilliten din dryppe over hodene våre. Du er IKKE bedre enn NOEN andre

  101. Altså, når du spørr leserne hvor foreldrene deres er, og om de hadde blitt stole om de fikk vite hva de skrev på nett- hva sier DINE foreldre Kristine? Det du skrev (uansett tolkning) var rett og slett veldig provoserede for ufattelig mange mennesker der ute. Det at du sa du ikke hadde trodd du hadde hatt like mange followers om du hadde vært “feit” og korthåret….hva faen?! Man er jo bare mennesker. Mennesker med hode, mage, føtter og armer. Ingen ser lik ut, og vi er alle født forskjellige. Noen heldigere enn andre. Du var vel kanskje en av de som hadde flaksen ved din side, men det betyr altså ikke at du har rett til å bryte ned andre mennesker, som var så uheldige og ikke fikk se ut som deg. Miss perfect. Tenk deg en jente som leser bloggen din, hun var ikke tynn, men heller ikke tjukk- kanskje ca. 20 kilo tykkere enn deg. Hva om hun nettopp hadde klippt håret sitt, for å få bedre selvtilitt? Hva om denne jenta leste ditt innlegg. Lurer stekrt på hva denne jenta måtte hva følt inni seg da hun leste hva du skrev. Om jeg hadde vært henne hadde ikke jeg vært i jublende humør for å si det slik. Jeg hadde følt meg knust. En jente som deg, en som framstilles perfekt (+får betalt for kroppen sin:PpPP) trenger ikke å trø det inn i fjestet til folk at hun er det. Er greit at man ser bilde av deg. Jeg er fullt klar over at det ikke var slik du ville at svaret skulle tolkes, men var nokk desverre slik de aller fleste tolket det. Uansett, så hadde du vel helt ærlig ikke forventet at de fleste skulle tolke det anderledes vel? Og om du ikke hadde hatt så jævlig lyst å føle deg så trist å deprimert pga. stygge kommentarer kunne du jo ha tenkt over hva du faktisk skrev før du pupliserte innlegget. UANSETT hvordan du tolket det, tenk heller på hvordan du tror alle andre vil tolke det 😉
   Når jeg leste gjennom spørsmålene og svarene på blogginnlegget, skal jeg være helt ærlig å si at jeg ikke vart så veldig sjokkert da jeg leste det. Jeg tok det ikke så inn på meg. Grunnen for det er vel egentlig for vi har blitt så vant med at bloggerne er blitt så jævlig selvgode, ser seg selv som perfekt (skal ikke nekte- du har et ganske så nært utsenendee som mange vil kalle perfekt, Kristine)
   Jeg vil ikke virke som den stygge bitcha som kommenterte den frekke kommentaren på bloggen din, men vil bare si min mening. Si min mening, nå som alle andre gjør det. Vanligvis så elsker jeg bloggen din, og uansett hva media og andre bloggere kommer til å skrive om deg, så kommer jeg til å lese bloggen din. Jeg kommer til å lese bloggen din, for jeg liker ting du skriver. Ikke for hvordan du ser ut. Jeg VET at det er veldig, veldig mange der ute som leser bloggen din pga. hvordan du ser ut, noe som jeg synes er patetisk. Hvordan har dette samfunnet blitt? Jeg er faen meg helt sjokkert. Her sitter vi hjemme, tusenvis av unge jenter og leser det dere bloggere skriver, MEN FAEN DA- SHIT HAPPENS, du fremstår jo som perfekt av så mange, og da er det jo helt naturlig for deg å “tro” på det, og se deg selv som perfekt.
   Okei, i denne kommentaren så var jeg vel både ening og uening i hva du skrev i dette innlegget. Uening med meg selv, flott det da. God natt.

  102. ^Heller EN person som ber andre skjerpe seg med hva de skriver enn FLERE HUNDRE som skriver stygge ting til en person 😉

  103. Du er fantastisk pen og har en helt utrolig kropp som jeg nærmest misunner deg for, men det er likevel ikke det som får meg til å klikke meg inn på bloggen din hver dag. For attpåtil å ha utseendet, har du hjerne; Du er smart, reflektert og viser ikke bare interesse for overfladiske ting. Du skriver veldig godt og jeg skulle ønske at innleggene dine var evig lange, for du skriver som nevnt, veldig bra.
   Jeg ønsker deg alt godt og håper at du aldri blir utsatt for noe slik igjen. Du virker som en flott person, Kristine, vit det!
   Mange varme klemmer fra en som beundrer deg <3

  104. Syntes innlegget du refererer til ble litt feil formulert. Hun hadde ikke trengt å skrive navn og putte til bilde.. Jeg støtter ingen av dere mer enn den andre, men syntes det er synd at det blir tatt foran et så stort publikum. Dere er lik flotte begge to. Legg dette bak deg, for du vet at det var bullshit. Du har en kjempe fin kropp og vær stolt av den.

  105. Syns absolutt det var dårlig gjort av denne personen å skrive et slikt innlegg om deg. Du var ærlig og jeg tror vi alle vet at du har rett ang. følgertallet ditt. Vi vet alle at kropspresset er stort, men ikke gjøm det under en sten når du sier din ærlige mening og som faktisk stemmer med fakta. Du er fantastisk Kristine, støtter deg 100% på dette!

  106. Blir nesten frustrert på dine vegne her. Folk blir ALDRI fornøyd. Da jeg leste spørsmålet om hvorfor du har mange følgere tenkte jeg akkurat det samme som deg. Det er ingen hemlighet at langt hår, lange ben, og en tynn kropp slår an på instagram. Blir så irritert over at folk alltid skal vri og vende på ting uansett hva man gjør.
   Stå på vidre!

  107. Eg kommenterte ikkje anonymt, og sa heller ingenting av det med instagram. Det er jo DIN oppfattning, og det er dårlig at de klandrer deg for.
   Heilt siden eg begynnte å lese bloggen din har du vore forbildet mitt, og eg syns du var perfekt og alt det! Men etter det innlegget, om at skjønnhetsidealet elns var å være tynn, då blei eg skuffa. Fordi då oppfatta eg det som om alle som ikkje var tynne var stygge og misslykka. Kan hende eg har oppfatta det feil og beklager for det, men om det var rett det eg oppfatta, er eg veldig skuffa. Sorry om eg er frekk
   Eg elsker fortsatt bloggen din og alt det, men det var bare det eine der du sa, som eg ikkje likte så godt

  108. Herregud, kan skjønne at folk blir frustrerte men de drar den så langt! Hadde noen spurt de, hvorfor du har så mange følgere, hadde de nok svart AKKURAT det samme – for det er fullstendig sant! Du har nærmest six pack, evig lange ben og blir også godt promotert av runwaydreamz. Du har langt hår og fine bilder. Men herregud, det er faktisk helt GREIT! Hvem er det du skader ved å ha mange følgere? Hvordan påvirker det egentlig noen som helst? Jeg merker jeg blir så frustrert. Det er som med Miley Cyrus – la hun twerke og gjøre hva faen hun vil så lenge hun ikke sårer eller skader deg (og hvordan skulle det liksom skjedd???). Folk overreagerer så mye og nei, jeg vet ikke hva jeg skal si engang. Kjenner bare at jeg får vondt.

  109. Jeg synes bare du var ÆRLIG med det du skrev! Desverre ER det slik, at kanskje ei som veier 20 kg mer og har kort hår, ikke får så mange følgere! Men igjen, det var jo heller ikke det du skrev. Men slik er det bare i dagens samfunn.

  110. Skjønner hva du mener med dette, og du skal vite at du er pen og har alt det som skal til 🙂 Ikke bry deg om alt drittet som blir slengt, selvom det ikke alltid er like lett.. Stå på videre!

  111. Jeg synes alle egentlig skal la det ligge. Hva er vits, det begge sa var like unødvendig, greit du ikke mente det vondt ment mot noen, det skjønner jeg, men jeg mener bare at man burde virkelig tenke igjen om hva man skriver før det blir lagt på nett, for alle har en annen tolkning av det, selv om du ikke mente det, og da endte det jo slik som nå. Veldig unødvendig av andre å rakke ned igjen, unødvendig av alle egentlig. Jeg synes dette skal ligge. Kristine er en god blogger, og veldig vakker. Folk skal ikke rakke ned selv om man gjør feil innimellom. Det er derfor man lærer. Da heller å pass på dere selv. Legg heller dette på hyllen, og glem dette. Er usaklig og unødvendig uansett hvordan dette blir kommentert.

  112. Uff… Jeg syntes virkelig synd på deg! Høres veldig ironisk ut, men det er jeg virkelig:( har ikke slengt noe dritt om deg, men syntes ikke at du fortjente all den haten du fikk.
   Folk bak tastaturet må virkelig skjerpe seg! Bare fordi man er anonym kan man ikke ødelegge en så herlig jente som du fremstår å være! Du har bare gjorde godt, og det å tørre å si DIN ærlige mening var tøft av deg! Uheldigvis er det ikke folk som setter pris på det, og ville heller se en hvit løgn av hva DU mener. Stå på, uansett hva disse wannabe’ene sier!
   Hilsen en utrolig stor fan:)

  113. jeg reagerte også på det anngivelige innlegget. Men alle kan gjøre noe de ikke syntes var så lurt i etterkant og det er ikke sånn at du fortjener å legge deg med en dårlig følelse i magen av den grunn.
   Som oftest handler det ikke så mye om hva du gjør feil, men hvordan du retter det opp. Hadde jeg vært deg ville jeg vært helt ydmyk og innrømmet at du gjorde en feil:)

  114. seriøst du er en liten drittunge. det går ikke an å vri eller å tolke det du har skrevet på en annen måte. det er rett på sak. hva så om du mener at om du hadde veid 20 kg hadde ikke du hatt så mange følgere? det sier bare mer om deg som en person: selvopptatt, utseendefiksert, utseende for deg betyr alt, fordi feite mennesker kan ikke ha mange følgere ikke sant?
   hvem vil være deg? ha langt hestehår til ræva, og være syltynn uten noe former. grusomt

  115. Bra skrevet! Ikke la disse sosiale taperne ødelegge noe for deg. Du ser selv hvor langt du er i livet, i forhold til de:-)

  116. Jeg respekterer deg for at du sier sannheten ut som den er. Svaret ditt var fullstendig enkelt, hvordan kan man mistolke det?
   People these days are stupid.

  117. Ååh, tycker så synd om dig!! 🙁 <3
   Du har ju så sjukt rätt, det är knappast din personlighet som du har följare för på instagram, det är ju för att du ser bra ut!! Dom vill bara inte inse det.. Missförstå mig inte, du har ju en bra personlighet haha (på sättet du skriver på bloggen, känner ju inte dig irl) Men man ser ju liksom bara bilder på insta, så där visar man ju inte personligheten direkt.
   Försök att inte ta åt dig av alla de negativa kommentarerna, dom sitter där med sina skitliv och är bara avundsjuka på dig. Men jag förstår självklart att det är jobbigt, det hade ju vilken människa som helst tyckt.. :/
   Hoppas att du mår bättre snart, kraaam <3

  118. det her er bare tragisk…. er ikke rart at man får followers ved å bli linka av f.eks runwaydreams…. vekta de og håret ditt har ikke en dritt å si…. Har så mange agrumenter men gidder ikke å bruke tiden min på deg kristine… Dette/du er tragisk.

  119. Man må tåle kritikk og hat når man blogger?? NEI, vet du hva?? Hvorfor skal man det? Har ikke folk annet å gjøre enn å rakke ned på bloggere? Mobbing er noe av det verste her i verden… Hvor kommer man med det? For å få noen andre til å føle seg verre enn deg selv?
   DU virker som en utrolig herlig jente Kristine! Helt perfekt i mine øyne, og en stor inspirasjon, ikke la noen ta fra deg det! Stå på videre Kristine!

  120. De er ikke verdt å bry seg om i det hele tatt, selvom jeg forstår utrolig godt at du gjør det. Det er vanskelig å ikke ta seg nær av slikt, men uansett må du aldri glemme at det er de som er problemet her og ikke deg. Jeg kjenner deg jo selvfølgelig ikke personlig men etter å ha lest bloggen din så lenge som jeg har føler jeg på en måte at jeg kjenner deg litt, og du virker som en fantastisk jente. Folk lager drama for alt i denne verden vi lever i nå desverre.. Det var ingenting galt med svaret ditt!
   Stå på Kristine!

  121. Skjønner at det er tungt at alle skal dømme deg etter hver minste ting du gjør, men det virker som om du er flink til å legge de som trykker deg ned bak deg og heller fokuserer på menneskene som støtter deg. Respekterer deg til det fulle. Elsker bloggen din og du virker som en herlig jente. Er ikke så flink til å kommentere innlegg, men elsker bloggen din <3

  122. Hei, Kristine!
   Det eneste du gjorde var og si sannheten, og jeg synest du skrev et flott innlegg. Stå på!
   Men jeg tenkte at jeg skulle informere deg om at det er en jente/gutt på instagram som stjeler bildene dine. Hun/han tar bildene dine og skrive at det er hun selv. Og da skriver alle at hun er så pen og sånt. Hun heter nicole_bayers . Jeg tagget navnet ditt på et av bildene hennes! Tenkte bare at du burde vite det , visst du ikke allerede visste d da!! <3 klem Ingrid

  123. Hei Kristine <3
   Ikkje bry deg om all dritten som du får. Og ja, som du sa, kva forvente dei at du skulle svare på eit slikt spørsmål? Dei e berre sjalu!! Du virke som ei fantastisk jenta, og alle ville ha drøymt om å ha ein personligheit som deg ! Hev deg over dei, Kristine 🙂 <3
   PS: eg har slekt i Førde, og er der av og til. Ønskjer inderleg at eg møter deg i sentrum ein gong <3 håper at du i så fall ville tatt bilde med meg, om du har tid 🙂

  124. Hei. Jeg forstår deg godt at du synes at dette er urettferdig.Men når du sier at du tror du selv ville vært mindre suksessfull hvis du hadde vært tyngere og hatt kortere hår får folk automatisk til å trekke en linje og tro/tyde at du mener at de ikke kan være like suksessfulle som deg eller suksessfulle i det heletatt hvis de ikke forandrer seg. Men hei. Alle gjør feil. Det er bare et litt mer følsom feil for mange

  125. Jeg skjønte det du mente med at du muligens ikke hadde hatt like mange følgere hvis du ikke hadde sett slik du ser ut (aka. amaziing!) og jeg irriterer meg så jævlig over det innlegget hun skrev! Skjønnhetsidealet idag er langt hår, lange bein, fit kropp++ osv. Du kan enten rakke ned på andre som er slik for å føle deg bedre, beundre personen som er slik eller gi blanke faen i andre og ha fokus på deg selv. Jeg støtter deg i det du skriver, og jeg elsker bloggen din! Beklager hvis det ble litt rotete skrevet, men jeg er halv-våken..

  126. Jeg støtter deg Krissy, jeg leste det bloggen innlegget til den jenta. Og det jeg leste der var syting.Du er den du er, ikke la folk si at du ikke burde skrive det du vil på blogge. Du er heldig, du har en sjøltillit som mange mennesker misunner. Ikke mist den pga noen som ikke kan sjå lengre en sin egen nesetipp

  127. Stakkars stakkars jente! Du formulerte deg helt klinkende klart. Om de idiotene som nå driver og tar nett-hets til et nytt nivå ikke forsto hva du mente, så får de ta seg noen ekstratimer med norskundervisning eller bruke alt det sinnet til noe konstruktivt. Du er ikke ansvarlig for hvordan dagens samfunn fungerer og hvilke skjønnhetsidealer som blir fremmet i media. Du valgte å svare ærlig på det spørsmålet, og all credz i verden til deg for deg…! Hva ville de at du skulle svare…? Jeg tror nesten uansett hva du hadde svart, så hadde kommentarene hagglet. 🙁 Medaljens bakside I guess. Alt jeg kan si er hang in there, and keep your beautiful head high. Ikke la uvitende idioter ødelegge nattesøvnen din, kjære♥ Hug

  128. Jeg får nesten tårer selv av å lese kommentarene til folk, de er så slemme. Folk klarer jo å vri alt til merkelige ting.. jeg har følgt deg lenge på blogg.no og på instagram og leser kommentarene der også, de er avskyelige. Det er jo nettmobbing! Det blir forventet at du skal kunne tåle konstruktiv kritikk, men den kritikken du får er jo bare overfladisk dritt. Jeg er så imponert av deg, på hvordan du takler det. Og det er det som definerer deg mest. forbilde.

  129. Du svarte ærlig og en smule ironisk. Jeg synes ikke du skrev noe galt, tvert imot, jeg er veldig enig i det du sa! Men du er en smart jente, du vet hvordan folk er, og mest av alt, hvordan jenter er. Ikke ta deg nær av det, det er bare waste of your time;) du gjør feil, som vi alle gjør, men personlig mener jeg ikke at det var noe galt med svaret ditt. Stay strong! Lev livet ditt, blogg om det, drit i de andre.

  130. Tenkte jeg skulle komme med et lite inspill og si at det som de folkene driver med er bare for dumt. Jeg er sånn som deg, har vært både tynn og slank hele livet mitt, og hvis jeg ikke liker kroppen min må jeg tenke på de som har det “verre enn meg” som om de vet noe om hvordan jeg har det, og liker jeg kroppen min er jeg selvoptatt og har anoreksia. Jenter er helt forferdelige noen ganger og sjalusi er vel også en stor faktor som holder disse haters folkene gående. stå på! Selv om kanskje ikke alle som liker bloggen din utrykker det like godt som de som ikke gjør det, ville jeg bare si at førstnevnte er i flertall!

  131. jeg skal ikke si du er en ond person eller noe lignende. jeg mener bare at du må passe litt på, livet er ikke lett, og det er lett å få finder.
   selv digger jeg bloggen din, og jeg vil ikke at folk skal mislike den, så pass på! 🙂

  132. Synes det er fint at du skriver et innlegg som får frem hva du egentlig mente med svaret ditt! Allikevel synes jeg er det er usaklig å kommentere på hva foreldrene til hun som skrev innlegget mot deg tenker om henne nå. Hun skrev et innlegg om hvordan hun selv oppfattet svaret ditt, noe mange mange andre åpenbart var enige i.

  133. Jeg sliter med bulimi og anoreksi, men ser på ingen måte på deg som en inspirasjon til å droppe maten eller gå enda mere ned i vekt,.. heller tvert i mot, jeg ser på deg som en inspirasjon til at det går at å spise, trene og kose seg, og samtidig være tynn! man trenger ikke å sulte seg for å være tynn, eller som jeg heller vil si; sunn! Vi er alle forskjellige, og du har en kropp som jeg da mener er en guds gave fra himmelen! noen er heldige, andre ikke..sånn er det, og som sakt, vi er alle forskjellige! Og det typiske er at så si alle mennesker jager etter det man ikke har,.. har man krøllete hår, vil man ha stritt hår og motsatt, har man blå øyne, kjøper man linser for å få brune øyne og motsatt.. Og all den dritten du får, er ren misunnelse! trist… og ikke minst, tragisk! kan ikke bare alle begynne å sette seg i andre sine situasjonener.. og heller være glad på andre sine vegne.

  134. Den som stilte det skal ikke ha skyld i måten du svarte på. Visst du ikke ser at det var helt idiotisk og skrive så fortjener du all dritten du får. Spørsmålet var hvorfor du trodde du hadde så mange følgere. Så hvorfor begynne og skrive om at du ikke hadde hatt like mange om du ikke hadde sett sånn ut.

  135. S L U T T ________________________________________
   ________________________________________________
   Å__________________________________________________
   __________________________________________________
   B L O G G______________________________________
   __________________________________________________
   !!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!S L U T T ________________________________________
   ________________________________________________
   Å__________________________________________________
   __________________________________________________
   B L O G G______________________________________
   __________________________________________________
   !!!!
   !!!!
   !!!!
   !
   !
   !
   !
   !

  136. du som skrev komentar over meg; stikk til helvete!! hvis du ikke vil at hun skal blogge, så slutt å les den da vellll, eller i det hele tatt bry deg!!
   Kristine, jeg elsker bloggen din!! <3 skjønner virkelig at du er lei deg, men ikke bry deg 🙂 folk bare gidder ikke å skjønne ting fordi de bare vil ha noe å komentere stygt om.... jeg vet i hvert fall at du ikke mente no stygt med svaret ditt, men at du bare er ærlig med leserne dine, det er jo det beste :9 <3

  137. Fyfaen så masse dritt du får for et ærlig svar på et spørsmål som har ett jævlig obviousvsvar. Hadde du svart nokke Anna som: jeg vet ikke, hadde du sikkert fått hat for å ikkje være ærlig og masse bullshit! Synest synd i deg, bare tenk på det at dei drittungane som gir deg hat for det du skreiv mest sannsynlig bare er drittsur for at det du skreiv bare er harde fakta!

  138. Vet du hva jeg blir kvalm av? Den syke syke verden vi lever i. Alle dine lesere er fullt klar over når de klikker seg inn på din instagram hva slags bilder som vil møte dem, og hvorfor følger de deg? Jo akuratt for de kvalitetene du nettopp nevne du har. Hva i all verden tror de? At du har mange tusentalls følgere for din gode personlighet? Jeg tviler ikke vet at du har det, absolutt ikke, men disse tusenvis av menneskene som gjerne vil følge deg har da ingen formening om din personlighet, så JA de følger deg for akkurat det du har poengtert ut. Alle følgerene er da klare over at du er både høy, tynn og i tilleg har lang hår? Det er da ikke noe å stenge ute?! HVORFOR er det galt å selv nevne, når 99%av kommentarene legger fokuset på nettopp disse tre kvalitene? HVORFOR kan hun ikke si det høyt selv? Det blir for dumt. Jeg blir kvalm. Det er ingenting galt i å selv ha klart å finne sine egne kvaliteter, Selvom om andre fortsatt ikke har funnet de, så hvorfor skal en profilitert person ikke si sine høyt? Hvorfor er dette feil? Mener du hun ikke har lang hår? Pfft, slike folk med sånt fantastisk hår stopper du opp og ser etter på gaten, så hvorfor kan du ikke innrømme det samme om en blogger? Men du kan skrive det i kommentarfeltet? Er hun ikke høy? Finn ut gjennomsnitts høyden for jenter så skal jeg si deg at hun er høy jo. Og trenger jeg i detheletatt be deg regne ut bmi-en din? Det burde jeg ikke trenge. Så nå er det nok, syke syke mennesker.

  139. Du hadde ikke hatt så mange som følger deg på instagram om du ikke var toppblogger. Hadde du veid 20 kg mer og hatt kort hår og fortsatt vært toppblogger, hadde du fortsatt hatt mange følgere. Er mange i Norge som er “kjendiser” som veier 20 kg mer enn deg og kort hår som har flere følgere enn deg. Så skjerp deg.

  140. Sorry men hvis skjønnhetsidealet for deg er å se ut som en pinne som kommer til å knekke i to.. Så vil jeg heller veie 20 kg mer! Get over yourself 😉

  141. Du er utrolig flink til å takle dette, er virkelig imponert! Jeg elsker å titte innom bloggen din go synes du skriver ekstremt bra. Hilsen leser som klikker seg inn her minst tre ganger om dagen 🙂

  142. herregud mennesker… kan dere faktisk ikke tenke inni i dere at kristine faktisk har drømmeutseende til sånn ca. alle i verden. dere tørr bare ikke å innrømme det ovenfor dere selv og andre! Hadde alle kunne velget sitt eget utseende hadde dere jo valgt sunt og langt hår, tan hud og en flat tummy! Så nei, jeg synes ikke at kristine formulerte seg feil i hennes svar til spørsmålet. DET ER FAKTA, BITCHES

  143. Synes også det er like galt å hakke på noen som er tynn som feit. dere vet ikke hvordan det er å bli hakket på for å være et beinrangel eller være tynn gjør dere? like sårende for en med ekstra fett på kroppen og bli kalt en hval

  144. Herregud, hvis det innlegget her på noen som helst måte skulle ”redde” deg ut av situasjonen du SELV har plassert deg i, må jeg nesten beklage på dine vegne… Du fremstiller deg selv som en overfladisk drittunge med bare vakum mellom øra, ikke fordi du tror at du har mange følgere på instagram fordi du mener du har alt men pga dette innlegget. Uff, jeg fikk faktisk et verre inntrykk av deg etter jeg leste det her.
   DU provoserer. Du kan vel ikke være så trangsynt og forvente at ingen skulle reagere på at du tror du har mange followers fordi du er tynn osv? DU ber om det jente! Ta deg sammen.
   Jeg syntes det er helt grusomt at en jente som deg har opprettet en blogg i det hele tatt, fordi skjønnhetsidealet til jenter fremstår som at man skal være et beinrangel.. Jeg får vondt av å se på bildene dine fordi du er så tynn. Fælt å si det, men er bare sannheten.
   Ikke vondt ment, annet enn at du skal åpne øynene dine og tenke litt lengre før du skriver for hele Norge.

  145. Syns du ikke skal bry deg noe om hva andre skriver eller mener om deg. Du er et forbilde for mange og det er mange som leser bloggen din fordi de liker å se bilder av deg og det du skriver. Selv hatere gjør det også, men hvorfor gjør de det? Jo, de leser bloggen din, ser på instagram bildene av deg fordi de lyser sjalusi. Hev hode Kristine, du er mye bedre enn dem, innerst inne vet du det selv, for sånne som bare kommenterer stygt å ikke har noe fint å si er ikke noe å bruke energi på. Alt som er negativ energi må du ikke bry deg noe om. Det tærer mye på humøret og kreftene.
   Stå på Kristine, du er ei fantastisk jente.
   Klem Kristine <3

  146. Skjønner virkelig ikke hvordan noen kan si noe sånt om andre. Sitter bak skjermen sin, leker tøff og tror ingen får vite hvem det er, siden de snakker anonymt. Man kan finne ut hvem hver enkelt er. Veldig tåpelig at folk skal være sånn. Skjønner virkelig ikke disse menneskene at selv om det er en blogger man sier stygge ting til og at det er er over nettet, at dette kalles mobbing? Skjønner de virkelig ikke at det er like alvorlig som å gå bort til en person på skolen og slå, sparke og si stygge ting? Jeg synes VELDIG synd på deg, Kristine. Når folk skal kritisere deg på denne måten uansett hva du sier. Du er et STORT forbilde for meg, og jeg synes du skal stå på! Du er best Krisssyyy❤️❤️❤️

  147. Når jeg leste svaret ditt, så tenkte jeg “her en endelig en dønn ærlig jente”. Vi trenger flere bloggere som ser ting for det de er. 🙂

  148. Kan du ikke bare innrømme at du også kan ta feil noen ganger? Greit nok at folk er frekke og vrir om på det du sier, men du sa faktisk noe som ikke var så lurt å si. Du mente det kanskje ikke slik når du sa “hadde jeg veid 20 kg mer og hatt kort hår hadde jeg ikke hatt like mange følgere”. Det er greit nok at du er ærlig og sånn, men du må jo nesten tåle at folk blir fornermet over det du sier.. Greit nok at du bli såra og alt sånn, men det blir jo like mye andre. Selv om du er toppblogger og er en “kjendis” så trenger du ikke å prøve så hardt for at alle skal forstå deg. For ingen kan alltid være enige.
   Og en annen ting, ikke lag så stor sak av det tynn, tjukk, sunn mat, godter/ikke godteri styret ditt. Du er så matfiksert, og alle legger merke til det unntatt deg selv. Ikke gikk å bruk tid på å lage tusener av innlegg om det, please.

  149. Mennesker som har en normal virkelighetsoppfatning og ikke tar seg nær av alt mulig rart henger seg ikke opp i sånne ting som det du skrev i innlegget. Ikke frekt ment ovenfor deg, men hva er da din mening verdt? Hvorfor er det så viktig for alle andre hva du mener? Er de uenig så får de bare være det da, skjønner ikke hvorfor det skal bli andre verdenskrig fordi du fortalte helt ærlig, hva du mente om noe som kan oppfattes som et sårt tema for noen.
   Stå på Kristine! Du har mye mer mellom ørene enn veldig mange andre, ikke ta deg nær av sånne innlegg og kommentater, det sier så mye mer om de som skriver de! Og husk at jenta som skrev blogginnlegget er syk, det er selvfølgelig en forferdelig sykdom, men hun burde heller ikke hatt tilgang til internett så hun kan sitte å irritere seg over deg, enn at du skal få gjennomgå slik som du har måtte gjøre. Det er feigt gjort, for du har da aldri rakket ned på enkeltperson!

  150. Dette er noe jeg ikke har fått med meg, men herregud. Enkelte mennesker er så frekke, og dumme. Jeg er ikke den som kommenterer mest, men jeg er allikevel en følger av bloggen din og jeg liker den veldig godt. Jeg skjønner ikke hva som får en del mennesker til å gjøre slemme ting. Uff. Stå på videre, Kristine og fortsett og være den du er. Jeg liker deg for den du er, og hater mennesker som ikke kan respektere andre.

  151. Jeg er enig i kommentaren over, den kommentaren du skrev var utrolig dårlig formulert, rett og slett. Når du har valgt,og ja det er du selv som har valgt et liv i offenteligheten, så må du passe litt på hva du skriver. Du har jenter som leser innleggene dine, og følger deg på insta. Bildet du gir til disse om at det “eneste” som betyr noe, det eneste som gjør deg inneressant å følge på insta er at du er tynn og har langt hår er helt sykt. I denne saken er nok ikke du den eneste som ble lei seg, tror helt ærlig du såret ganske mange flere unge lesere. Denne var på deg Kristine, helt og holdet på deg. Du må kunne innrømme at ja greit jeg dreit meg uy og ikke prøve å ro deg bort med at du KUN snakket om deg selv i det innlegget, i den forstand at om du veide 70 kg hadde du ikke hatt følgere, men på andre er det KJEMPE FINT? Var det det du mente? Ta innover kritikken fordi det du skrev var slemt, og jeg personlig tror grunnen il at d ble såpass lei deg var nok fordi du kjente deg igjen i det vi sa. Kom ned på jorda, det sårer utrolig mange som ser opp til deg når gir et helt syjt og overfladisk bilde som det…

  152. Jeg blir så provosert av at folk skal dra konklusjoner og anta ting når det ikke er det du har skrevet en gang. Du skrev at det var fordi du var høy og tynn, og plutselig skal folk begynne med å si, “åja, så nå sier du at jeg er feit?” UNNSKYLD MEG, hvordan er det dere tenker? Du har ikke sagt noe som helst negativt om noen og du sier hele tiden at folk burde være fornøyde med seg selv, uansett kropp, fasong og størrelse. Grunnen til at folk klikker nå er fordi de drar sine egne konklusjoner og antar ting som ikke er sant. Greit nok, de kan være uenige i det du skriver, men det er aldri greit å si noe sårende og dumt om andre. Bare fordi du er en offentlig person, betyr det ikke at mobbing er tillatt og bare fordi du er tynn, betyr det ikke at de har lov til å si at du er anorektisk og stygg og altfor tynn, for det er du ikke. Bare husk på det Kristine at når du leser alle de andre stygge kommentarene om deg må du huske at det forteller mer om de som skriver de negative kommentarene enn det gjør om deg. Det er bare trist at de ikke ser det selv.
   Ellers vil jeg bare si at jeg virkelig digger bloggen din, selv om jeg ikke kommenterer så ofte, men nå kunne jeg rett og slett ikke dy meg, ettersom jeg blir så provosert av trangsynte, misunnelige mennesker som alltid skal hakke på andre. Ellers vil jeg bare si STÅ PÅ, og ikke la de negative kommentarene gå inn på deg! 🙂

  153. Nå reagerer jeg veldig på hvor mye den jenta får av hat jeg. Syntes direkte synd på jenta, herregud dere er værre enn hun var i utgangspunktet. Hun missforsto, du missforsto. Skjerp dere alle dere som hater tilbake på denne unge jenta som alle er så stygge mot. Stakkar Sara, STAKKAR

  154. Herregud, at folk kan være så dumme!
   Det må da være mulig å være ærlig, men alle tåler tydeligvis ikke å høre sannheten.
   Stå på Kristine, du tør å være ærlig, det burde virkelig flere prøve.

  155. å buhu. var du som sa at du tjener penger på kroppen din? du sier jo selv at jenter som har anorexia tagger deg i thinspo bilder, så du må jo selv skjønne at noe er alvorlig galt. Det er du som har valgt å skrive det, så du må faen meg tåle alt hate om du får. syltynne jenter er ekle å se på.

  156. Kjempe bra skrevet Kristine ! Synes det er utrolig unødvendig og dårlig av folk, å drive med dritt slenging! jeg mener, visst de ikke takler dine meninger og svar så kan de vel like så godt bare unngå å klikke seg inn på bloggen din !! Verre er det faktisk ikke ! Du har dine svar og meninger som DU selv kan velge å skrive om på DIN egen blogg. det er tross alt ikke deres blogg, og heller ikke de som skal velge hva du skal få lov til å legge ut, skrive om eller ikke! Stå på Kristine, du er SUPER !! <3

  157. Jge var en av de som reagerte på spørsmålsrunden din og som slang dritt. Etter å ha lest dette, ble jeg ganske lei meg og fikk dårlig samvittighet. Samtidig tenkte jeg at det var det som trengtes for at du endelig skulle vise en ” ikke så glamorøs” side av deg selv som du ikke har vist på bloggen.
   Du poster bare bildet av deg selv på bloggen og viser fram kroppen din, og får livet ditt til å se ut som det er perfekt. Syns det var greit at du endelig skrev et innlegg med flere inndre tanker enn bare at du har fått en runwaydreamz pakke i posten 🙂
   beklager for at jeg slang dritt uten å vite noe som helst, men det var alt for lett å bli provosert, og spesielt når du skriver så mye ironisk og ber om t folk reagerer. Av og til virker det som om du elsker å få negativ oppmerksomhet.

  158. I’ve never thought that somebody could think like that about you 😮 It’s obvious that you’re naturally that skinny and you look like the way you look- I can’t understand how people don’t get it and they’re pointing out that matters to you. Be strong, you’re my favorite blogger! <3

  159. Da jeg leste spørsmålet forventet jeg et svar som gikk ut på at du har en kjent blogg osv. Men da jeg leste hva du svarte, ble jeg faktisk litt glad over at du valgte å være såpass ærlig, for ja, at du er høy, tynn, har langt hår osvosv er jo faktisk veldig sant! Og at du får følgere av den grunn er også veldig sant!
   Jeg elsker når du er ærlig med leserne, du virker så ekte da. Jeg tenkte at det sikkert kom til å bli noen reaksjoner på svaret, men at det skulle bli så mye oppstyr er jo helt på tryne! Du må være fornøyd med deg selv, uansett hva folk sier! 🙂 At noen kanskje mener du forsterker kroppspresset o.l. kan jo forstås om vi ser det fra en side, men hallo, når i alle dager ble det å være seg selv feil? Når ble det synonymt med kroppspress?
   Nei alvorlig talt, hev deg over disse ynkelige menneskene, du er bedre enn som så! <3

  160. Det er litt teit at du mener dersom du ikje hadde veid 40 men 60 at du ikje ville hatt lika mange følgere eller om at du hadde klyppet håret kort hadde folk ikje heller lest bloggen din.. ?? Det gir ikje mening ..??

  161. Vet du hva jeg blir kvalm av? Den syke syke verden vi lever i. Alle dine lesere er fullt klar over når de klikker seg inn på din instagram hva slags bilder som vil møte dem, og hvorfor følger de deg? Jo akuratt for de kvalitetene du nettopp nevne du har. Hva i all verden tror de? At du har mange tusentalls følgere for din gode personlighet? Jeg tviler ikke vet at du har det, absolutt ikke, men disse tusenvis av menneskene som gjerne vil følge deg har da ingen formening om din personlighet, så JA de følger deg for akkurat det du har poengtert ut. Alle følgerene er da klare over at du er både høy, tynn og i tilleg har lang hår? Det er da ikke noe å stenge ute?! HVORFOR er det galt å selv nevne, når 99%av kommentarene legger fokuset på nettopp disse tre kvalitene? HVORFOR kan hun ikke si det høyt selv? Det blir for dumt. Jeg blir kvalm. Det er ingenting galt i å selv ha klart å finne sine egne kvaliteter, Selvom om andre fortsatt ikke har funnet de, så hvorfor skal en profilitert person ikke si sine høyt? Hvorfor er dette feil? Mener du hun ikke har lang hår? Pfft, slike folk med sånt fantastisk hår stopper du opp og ser etter på gaten, så hvorfor kan du ikke innrømme det samme om en blogger? Men du kan skrive det i kommentarfeltet? Er hun ikke høy? Finn ut gjennomsnitts høyden for jenter så skal jeg si deg at hun er høy jo. Og trenger jeg i detheletatt be deg regne ut bmi-en din? Det burde jeg ikke trenge. Så nå er det nok, syke syke mennesker.

  162. Synes du burde tenke på jenta som skrev innlegget. Hun sliter virkelig, med sykehusinnleggelser og alvorlig sykdom, og du syter over kommentarer du selv har lagt opp til. Ikke rart hun reagerer på din eksponering av din altfor tynne kropp. Tenk igjennom bildene du legger ut og at du som velger å være en offentlig person har et ansvar. Og kanskje dine foreldre burde reagere litt…..

  163. NEI NÅ MÅ DERE SLUTTE! Hvis man ikke vrir og vrenger på ordene til Kristine, så er det hun skriver sant. Hun skriver IKKE at jenter/gutter som har et annet utseende enn henne ikke ville gjort det like bra innenfor Instragram, men at HUN ikke vill gjort det. Beklager, men kontoen til Kristine er ikke spesiell (i den store sammenheng), verken med tanke på kreativitet, bildekvalitet eller variasjon. Hennes trekkplaster er hennes kropp og hår. Dessverre er samfunnet vi lever i utseende fokusert, og “idealet” er å være slank og sterk. På Instagram er Kristine nettopp det “idealet”, og jeg tror mange unge jenter følger henne for inspirasjon, både med sunne og usunne motiver. Kristine innser det selv, og det synes jeg er bra. Hun lever av utseende sitt, enkelt og greit. Det hadde i mine øyne vært verre om hun la ut om hvor eksepsjonelt god og spesiell instagramkonto hun har, når det ikke er årsaken til hennes suksess. DA kunne man han trukket frem “du har mistet bakkekontakten”.
   Lykke til videre, Kristine. Fortsett å vær deg selv, for “bloggeventyret” vil en dag gå over, og da er det viktig å fremdeles ha dine tanker, verdier og følelser på rett plass 🙂

  164. ikke bry deg om dem som snakker dritt til deg. de er bare en gjeng tapere som tror de er tøffe bak en pc. du er en fantastisk person og jeg tror alle er bare sjalu

  165. Jeg skjønner hvis du synes kritikken var tøff, men enig med mange ovenfor, du la litt opp til det selv, vil ikke at du skal gå å være mer lei deg for det, men det var utrolig idiotisk formulert. Tror det lureste kanskje er å bare beklage og legge seg flat for så å glemme det. Bare pass bedre på hva du skriver i fremtiden Kristine, mange ble såret og lei seg over det innlegget, det må du dessverre ta på din kappe!

  166. Vel, jeg kan godt sitte her og si at jeg ikke har det godt med kroppen min bestandig. Nå er jeg snart 25 år, og har heldigvis lært meg at livet består av mer enn brun hud, slank/tynn kropp, klær, sminke og utseendet. Det er jeg veldig glad for. Men selvfølgelig skal jeg ikke sitte og si at jeg ikke har blitt påvirket av andre mennesker; av “samfunnet” (glem ikke at samfunnet ikke er en allerede eksisterende enhet. Det er VI mennesker som sammen har skapt dette vi sitter og klager over). Hvorfor skulle jeg ellers hatt komplekser for min personlighet og utseende? Alt som ikke faller inn i en viss “form” i dag blir sett på som avvik, og når vi alle faktisk ser at vi alle ER avvik fra en form så blir vi helt ville? Det er da vi får komplekser.
   Som 25 åring har jeg lært en ting: Man har ansvar for sitt eget liv. Ja, offentlige personligheter HAR innflytelse. Det er mange lettpåvirkelige mennesker der ute som man bør ta i betraktning. Bloggere og andre (sosiale) medier spesielt sitter med en enorm formidlingsmakt. Mange oppfatter det bloggere sier som ren lov, og at deres utseende (hvis de passer over 80% inn i denne samfunnsmalen) er slik alle skal ha. Helt klart.
   Men foreldre, dere må våkne. I informasjonssamfunnet kommer et enda større ansvar på foreldre og skolen: Man må lære barna sine hva som er riktig. Skolen har ansvar for å lære ernæring og anatomi, og foreldre har ansvar for å lære barn grunnleggende verdier og moral. Man MÅ ikke gi ungen Canada Goose til 7000 kr, eller en iPhone som første telefon. Og for all del, foreldre og skole må lære barna at ALLE faktisk ER forskjellige. Snart må vi begynne å innse det faktum. Ingen av oss passer i en form. Se dere rundt mennesker. Hvor mange kvinner/menn ser ut som modeller, skuespillere (som kan betale hundretusener for operasjoner og trenere) eller reklameplakater? Faktisk er det en ørliten prosentandel som er sånn naturlig. Tren og spis fordi det gir god helse, ikke gjør det for noe annet. Snakk med LEGEN din, som kan fortelle deg om kroppen din er ved god helse eller ikke. Foreldre må ta ansvar for barn under 15-16 år.
   Alle over 16 år, og spesielt over 18: dere er voksne og myndige. Dere har selv ansvar. Er du lett påvirkelig, så innse dine egne begrensninger og ikke oppsøk ting som KUN gir deg negativ innflytelse og energi. Oppsøk ting som motiverer og gir deg noe positivt, som du kan bli inspirert av, og som forteller deg at du faktisk er BRA NOK!
   Til selve svaret til Krissy, vil jeg si en liten ting. Ja, det så ut som om det var et typisk “selvdigger”-svar. Det så ut som om hun mente at hun var verdens midtpunkt fordi hun er høy og tynn. Men igjen dette med realitet, folkens. Hva ER hun? Jo, hun ER høy og tynn. Hva er “malen” i dag? Jo, den ER høy og tynn, for det er det eneste vi ser på reklamene og i media generelt. ER hun en av dem som passer inn i “malen”? JA, det er hun. Så hvorfor TROR DERE hun har så mange følgere? Fordi hun er en av de FÅ som passer inn i samfunnsidealet, i hvert fall rent utseendemessig, og hun får et gigantisk antall følgere fordi… Wait for it… Det er så få av sånne som henne. Man ser på det som noe unikt.
   Dette er ikke ment negativt mot noen. Moralen er: pass på dere selv, og vit at dere er BRA NOK! Takk for meg.

  167. Hei.
   Jeg syns at de folka som skriver hat kommentarer har et veldig lite liv!
   Sånne folk som slenger dritt har det sikkert veldig vanskelig hjemme hos seg selv, de sjalu drittungene kan bare lage sine egne blogger og vise seg selv fram og skrive noe, og se hva de får i kommentarer, de for ikke noe bedre vedder jeg på!
   jeg syns at du er en flott jente og du lever livet som du vil og skal!

  168. synes dette er helt skrudd. jeg husker at jeg leste spørsmålet om instagrammen din, og ditt svar, og jeg tenkte ikke no over at det var rart i det hele tatt? jeg tenkte “så bra hun er ærlig!”. for det er jo sant, mener jeg da. instagram handler om utseende, og du er flink til å ta bilder som gir inspirasjon både når det kommer til klær og sminke.
   det er alt for mange unge mennesker som leser bloggen din tror jeg. det fører til utallige usaklige kommentarer..
   håper det går bedre med deg 🙂

  169. Syntes der er fantastisk at du står på og er så dønn ærlig. Det skal litt til for å legge ut et så ærlig svar som det du har valgt å gjøre, og ja, jeg skjønner at folk kan bli provoserte, men i svarte hælvette da, det er jo faen ikke deres problem hva kristine velger å gjøre. Og om hun hadde hatt 2 følgere og lagt ut det svare er det sikkert ikke mange som bryr seg. HOLD KJEFT, og stikk ett annet sted. Dette er KRISTINE sin blogg, det er KRISTINE som bestemmer, og ikke DU. SÅ KUTT UT FOR FAEN, dere haters er nok ikke noe særlig bedre.

  170. Du virker som en herlig jente og jeg er stor fan av bloggen din 🙂 ikke bry deg om negative kommentarer. Det du svarte var et ærlig svar. Folk elsker å rakke ned på andre der de sitter bak pc’ene sine og det du må tenke da er at dette er noe de gjør for å skape trøbbel for andre. Mange blir nok glad når de føler at en så flott jente som deg skal bli lei deg og føle deg nedfor. Det kalles sjalusi. Du er tynn, høy, har langt hår, er brun & virker utrolig snill og dette er jo det veldig mange jenter streber etter og derfor vil de ikke at du skal være lykkelig. Dette er noe de fleste bloggerne går igjennom, at folk skal rakke ned på ett eller annet. Men bare prøv å ignorere dette og om en ukes tid så har alle glemt det uansett 🙂
   Stå på videre, du er en super duper blogger <3

  171. Svar ditt var jo det som er sant . Det folknder ute synes er vakrest er å være tynn..det er det folk vil være.. Det er det du er så hvorfor ikke si sannheten ? Det var det du gjorde. For du kunne ikke akkurat sagt : jeg er feit og har kort hår..
   Haha 😂 You know the point guys 💕☺

  172. Skjønner ikke greia til folk. Du fikk et spørsmål og du svarte. Er jo sant at det på mange måter er pga fint hår og fin kropp du har mange følgere både på bogg og insta (men også fordi du tar veldig fine bilder, er positiv og skriver bra og interesant) oog det er jo slettes ikke bare deg det gjelder, folk kan jo selv se på de som har flest følgere på insta, det er kjendiser og pene folk. that´s it. Kan ikke finne noen som er favoritter fordi de er veldig gode forbilder, så ville vært rart om du svarte det på spørsmålet. Er bare å drite i dritten rett å slett, du er både veldig pen og du virker som et godt forbilde på så mange flere måter enn andre bloggere. hjerte

  173. Vet dere meg hva? Det er jo akkurat det som er sannheten, hadde hun vært noe bedre forbilde hvis hun hadde sagt noe helt annet, og løyet for bloggleserne sine? Nei, vær glad for at Kristine velger å være ærlig. Kristine kunne ha brukt det at hun er så tynn på mange måter, men jeg mener faktisk at hun klarer å være nogenlunde nøytral til det med kropp, og at hun snakker godt for seg når det gjelder kropp og utseende. Kristine er et veldig godt forbilde!

  174. Det er da ikke din feil at jenter helst vil identifisere seg med/se opp til jenter med en bestemt type utseende. Topplisten for jenter er nokså ensartet mtp kroppsform og utseende og det er ikke noe uventet-det er omtrent samme grunn til at forsidene til jenteblader har nokså like modeller på forsiden. Samme gjenspeiler seg på instagram. Utseende er forøvrig ikke nok alene, er mange flotte jenter med få lesere som har blogg også, eller har få følgere på instagram.

  175. Jeg er ikke av den personen som slenger drit til folk på nett men dette slenger du over på leserne dine som at det høres ut som at det er deres feil og de er ikke rett. I dette tilfelle var det faktisk DU og kun DU som formulerte deg “feil” uansett om du egentlig mente det. Og du har ikke mange følgere for at du har langt hår og er så tynn som du er, det vet jeg for det første i byen jeg bor vet jeg at alle vennene mine syntes du er for tynn, noe jeg er helt enig i jenter skal ha mye mær former enn det du har og for det andre så har du nesten for langt hår i tillegg til at hår ikke gir deg følgere herregud haha. Sånn det var det jeg mente om dette og husk allesammen om du er 50 eller 80 kilo må du ikke bli påvirket av andre og hva de mener, så lenge du er fornøgd med deg søv så er det det som gjelder og til deg også Kristine så lenge du er fornøgd med håret og kroppen din så er den fin, og viss dine planer er å bli modell så er det vell en slik kropp de forventer av modeller idag? LYKKE TIL

  176. Synes det egentlig er tetit at du rakker ned på hu som skrev det, hun skrev jo det hun mener og mente ikje noe vondt!, føler det er så umoden av deg å skrive styggt om hu når du har flere tusen leser som leser bloggen din daglig, for nå kommer folk te å vendte ryggen mot henen og hun vil få flere hundre hatere .. synes bare det er barnselig spør du meg..

  177. Ikke vær lei deg. Du ga et ærlig svar og det var det tydeligvis mange som ikke tålte. Realiteten i dag er at det er tynne, pene jenter som blir sett opp til.. Se på alle bloggerne for eksempel som ligger på topplisten; hva er felles for dem? jo de er tynne, pene og kler seg/sminker seg fint. Hvis folk ikke vil at det er sånn det skal være, så får de slutte å lese bloggene til disse pene, tynne jentene. Såklart har utseenede veldig mye å si for om man får mange likes, følgere osv – Absolutt alle kjente kvinner enten det er i bloggverden eller kjendisverden som har mange “beundrere” er både pene, slanke og bruker mye tid på å opprettholde et flott ytre. Liker man ikke det, burde man slutte å favorisere pene tynne mennesker, for det er vi som leserr bloggene, følger instagramprofiler osv som er med på å skape dette.

  178. Det du sa er helt sant, men ærlig talt su kunne jo ha sagt det litt mer spesifikt fordi det er gansgke så lett å misforstå .. måtte lese flere ganger for å forstå det du mente med det

  179. Jeg elsker bloggen din,alltid noe gøy å lese her,forsett slik!
   Ikke bry deg om de negative kommentarene.du virker som en utrolig koselig person!❤️( Synnes det ikke var noe galt med svaret ditt)❤️

  180. Okei, kan skjønne at du ble veldig lei deg for alle de sure kommentarene og frekke, som var rettet mot deg. Men du gjør det ikke noe bedre i å på en måte “rakke ned” på dem, når du skriver “hvor er foreldrene deres” osv … det syntes jeg er frekt. Det er jo ikke foreldrene sine feil heller, trenger ikke blande inn noen som ikke er med i saken. Jeg syntes du skal få lov til å være sur i å med at du ble anklaget for noe annet du kanskje ikke hadde sagt. Hvis jeg skal være helt ærlig, vil jeg også si at jeg ble veldig provisert og kjente at jeg ble litt sur når jeg leste svaret ditt på det spørsmålet. Det finnes fakstisk folk som veier 20 kr mer og har kort hår som har mange følgere, kanskje mer enn deg til og med, så blir litt feil hvis du skal si det på den måten. Du kunne kanskje formulert deg bedre syntes jeg da. Men men alle er forskjellige, stå på og blogg videre. Du har en fin blogg!

  181. Jeg er lav med litt kort hår og 20 kilo for mye, jeg forstod hva du mente med svaret ditt og følte meg absolutt ikke “hånet” eller “såret” som diverse andre. Folk misforstår alt for tiden nå til dags, det er ikke til å unngå. Drit i hatet og stå på! Digger bloggen din 🙂

  182. Se på kommentarane som rakkar ned på deg. Trur vi kan sei ganske sikkert at dei som er negative til deg har gjennomsnitteleg 30 mindre i IQ eller 1-2 i gjennomsnitt dårlegare karakterar. Tenk på det du. Alle vil berre vri det til litt drama. Leste ein plass at folk med høg intellegens unngår drama, og dei oppsøker jo det: altså :):):):)).
   Ro litt ned på kroppsbilda dine. Gidde ikkje sjå på kroppen din heile tida. Den er ikkje såå spesiell :))
   Du e grei du

  183. Sykt bra skrevet! Du er perfekt akkurat som du er og de er bare sjalu fordi du har alle jenters drømmekropp!<3 Stå på Kristine å drit i alle idiotene som prøver å ødelegge hverdagen din mest mulig!

  184. svaret ditt var ærlig, og jeg ble overhode ikke overasket over det. Slik er det bare i dagens samfunn. Det er de pene og slanke som får flest followers av mennesker man ikke kjenner. Ingen hadde hatt interesse av å følge deg på instagram hvis man ikke kjente deg og hvis du var stygg og feit.
   jenta som skrev innlegget har det nok veldig dårlig med seg selv. tror ikke hun tenkte nøye nok gjennom før hun postet innlegget. Kjenner meg litt igjen i henne. hvis man sliter med spiseforstyrrerser så kan veldig mye oppfattes som “onskapsfullt” som hun mente svaret ditt var.
   denne jenta legger faktisk ut bilder som jeg tror øker kroppspresset mye mer enn deg! du har en sunn kropp og er fornøyd med den, mens hun har en syk og utsultet kropp,og hvis hun mener at bloggere øker kroppspresset er det siste hun burde gjort å legge ut bilder av kroppen sin hvor vi ser hvor sykelig tynn hun er!

  185. Vanligvis kommenterer jeg aldri blogger, men noen ganger blir man bare så syyykt provosert! Jeg er antagligvis 40 kg tyngere enn deg, og vi er like gamle. Uansett er jeg totalt enig med deg! Du tjener penger på kroppen din, og du ser drit bra ut. Du har virkelig noe å være stolt over, og alle vi som har lest bloggen din over lang tid er fullstendig klar over at du trener masse for å se sånn ut. Om du legger ut bilder av deg selv, eller skriver det du gjør, får det ikke meg til å hate kroppen min… Du er nydelig,ikke bare kroppen og håre ditt, men ansiktet ditt og ikke minst, personligheten din. Foreldrene dine er sikkert kjempe stolt over deg, og det har de all grunn til å være. Du gjør det bra på skolen, har venner som forguder deg, du skriver for flere tusen mennesker hver dag og du har fortsatt tid til å se så fantastisk ut. Etter min mening har du den beste bloggen på blogg.no, selv om du kanskje er den tynneste, høyeste og den med lengst hår. Du klager sjeldent, men tar en alvorsprat med oss lesere innimellom, og believe it or not, vi liker det. Ikke en eneste gang har jeg blitt provosert av det du har skrevet på bloggen, men noen av de andre leserene dine, derimot!!! Nå kommer ikke jeg til å si hvor patetisk haterne er her, for det er bare å synke ned på deres nivå. Og jeg håper kanskje at noen skjønner at de har gjort en feil, når de leser noen av disse positive kommentarene på bloggen din, Kristine. Altså, jeg liker ikke kroppen min, husker ikke sist jeg veide meg, er sikker på at vekta knuses liksom, men uansett tørr jeg å påstå at jeg er en av dine mest trofaste følgere. Er det ikke nye innlegg, leser jeg i arkivet eller blar gjennom instaen din. Jeg, som en “curvy-girl”, får faktisk masse inspirasjon fra bildene og outfitene dine. Selv om vi kanskje ikke shopper de samme stedene, har jeg gått til innkjøp av min første fake fur jakke, bare på grunn av deg! Tror ikke at du helt forstår hvor fantastisk du er, og hvor mye du inspirerer. Du, inspirerer meg. Personligheten din, væremåten din, vennene dine, familien din, IKKE kroppen din. for meg er ikke bloggere og kjendiser forbilder, jeg vil ikke bli som dem, jeg kommer aldri til å bli som dem. Fine personligheter, derimot, er noe å se opp til å la seg inspirere av. Aldri slutt å være ærlig, beste svaret på spørsmålsrunde noensinne. Ærlig og oppriktig, akkurat slik det skal være! Håper virkelig du får med deg, og leser alle de positive kommentarene, for det er flere av oss som elsker deg og bloggen din. For mange av oss som sitter på skolen klokken åtte og klikker oss inn, er du en heeelt fantastisk start på dagen, jeg lover! ok… tilbake til leksene! Du er best<3

  186. Kristine, du hadde faen meg vært mye penere med 20 kg mer på kroppen. Da hadde du ikke sett ut som en prostituert, tynn rotte.

  187. Helt utrolig hva folk kan kommentere til andre.. du er super Kristine! Synes det er så fortjent at du fikk den språkreisen, good tur til den tid!
   you da beest<3

  188. Du bør begynne å formulerer deg bedre, hvis du ikke vil at folk skal reagere. Når du skriver på en ironisk og overfladisk måte, må du nesten regne med å få mye negativ respons og.
   Unnskyld meg, men hva forventet du egentlig? det merkes veldig lett i måten du skriver på, at du vil hisse folk litt opp, og nå som det tok av, skriver du et innlegg for at folk skal synes synd på deg.
   Jeg er utrolig enig i at man skal være fornøyd med kroppen sin og vise den fram. Synes det er bra at du er tynn og er stolt av kroppen din, det skal du få lov til. Men du må passe på hvordan du formulerer deg .. jeg fikk inntrykket av at du mente at de som ikke er syltynne og har dritlangt hår, ikke er vakre eller like bra som deg.
   Jeg tviler ikke på at du er en snill person og som ikke mener noe vondt, men da må du passe på å uttrykke deg riktig og .. syns du bør slutte å være så sykt ironisk hele tiden, og late som om du aldri blir lei deg.
   Og en ting til – jo, du har et ansvar. Hørte radiointervjuet osv, du kan ikke si at det er foreldres ansvar og at du ikke har noe som helst. Foreldre kan ikke styre hvordan barna deres føler seg når de leser en blogg og blir sjalu/såret av det du skriver? Nei, du må passe litt på. Selvfølgelig skal du uttrykke deg osv, men ikke dra ytringsfriheten din for langt
   😉

  189. Håper du tar til deg alt det positive som står her. Mange skriver fine ord, og jeg håper det er dette som gjør mest inntrykk på deg. Mange har kommet med gode innspill her, og for dem som ikke er like positive, så er det synlig at de ikke klarer å skjønne hva det er du skriver. Folk må for Guds skyld lese innleggene ordentlig før de velger å ta fatt på kommentarboksen.
   Som du skriver så er dette en krig som du aldri vil vinne. Folk blir aldri fornøyde uansett hva en gjør eller hvordan en ser ut. Dere bloggere får spesielt mye imot dere da dere legger mye av idealet for norske jenter, men det rettferdiggjør ikke tingene som blir skrevet.
   Du får mye dritt Kristine og det er trist, men etter min mening så hadde det kanskje vært bedre å latt være å svare på slike spørsmål. Du kan jo selv bestemme hva du vil si på bloggen din, og dette med kropp og skjønnhet er et jævelig tema. Skikkelig jævelig

  190. Som mesteparten av folket ville si, er det din egen feil. Hva forventer DU når du kommer med slike påstander? Mener du at folk følger deg fordi å veie 40 kg og å ha langt hår er det peneste? Fordi det er det alle vil ha? Ja du er et pent menneske, og du har mye jenter misunner og gutter liker. MEN å komme med en slik kommentar er som å kaste ved på bålet, du må forvente at noen kommer til å reagere på det.
   Du nevner jo at det sårer like mye å få høre at man er tynn som det er å få høre at man er feit, vel her sier du at om man er feit så får man faktisk ikke like mange følgere på instagram. Ikke at instagram er det som er viktigst i livet, fordi du ser jo faktisk helt annerledes ut i virkeligheten enn hva du gjør på bilder.
   Jeg synes ikke du skal hate på leserne dine fordi de reagerer på et slikt utsagn, fordi det er faktisk noe man har rett til å reagere på. Det er en ganske indirekte måte å si at, man må være tynn og ha langt hår for å bli likt.
   Uansett, ville bare si at du burde også kanskje tenke over hvorfor folk reagerer.

  191. Men snälla tjejer, nämn en bättre anledning till att hon har flera tusen följare på instagram?
   Är det för att hon använder bra kamera och har personlig och sjuukt vacker stil? till en viss del betyder det en viss del, men jag själv vet var enns blick fastnar vid. Hennes underbara vackra smala kropp och även att hon är otroligt snyggt lång, håret märker man på varje bild, därför att hon har så jävla snyggt hår och nästan (!!!) alla tjejer vill ha långt glansigt hår som går längre ner än midjan.
   Det enda hon menar att samhället har blivit så och att
   hon säger sanningen.
   Vem får flest följare på instagram?
   En tjock eller smal person? Hmm…..
   Som sagt, det är inte kristine som bidrar med kroppspress bland unga tjejer, tjejer följer henne för att de vill se ut som henne, och Kristine kan inte göra något åt hur hon ser ut.

  192. Jeg blir rett og slett UVEL av å se alle de motbydelige kommentarene som blir slengt til deg! At folk er så ute etter å bringe noens selvtillit helt på bånn er bare tragisk! Når til og med voksne mennesker som til og med har barn selv hakker løs på deg om hvordan klesstilen din er og hvordan du sminker deg, det er så patetisk. Det er selvsagt ytringsfrihet her i landet, men når det fører til at mennesker bryter ut i tårer av å lese kritikk om seg selv, DA har det gått for langt! Du er så bra Kristine og du virker som ei jente som jeg har veldig lyst til å være venn med! You go girl, vi, dine faste lesere, DIGGER DEG!

  193. Bra skrevet, Kristine!! Jeg var en av dem som kommenterte på det innlegget og sa at svaret ditt sannsynligvis hadde gjort at mange følte seg dårlig. Jeg mener jo fortsatt at det kan ha gjort det, for det var som du sa veldig mange som tolket det feil, og det var kanskje ikke så enkelt å forstå helt hva du mente med det. Syns det er bra at du skriver et oppklarende innlegg, for nå skjønner ihvertfall jeg det mye bedre! 🙂
   Syns også synd på deg som har måtte ta i mot så mye hat i det siste, håper du vet at det fortsatt er mange som støtter deg! Bare fortsett og være deg selv, folk skal alltid mene noe om de som skiller seg ut. Det er DU som har oppnådd alt dette i alder av bare 17 år, og det skal du være stolt over!
   Du er super!

  194. Jeg ble faktisk glad da jeg så at du svarte ærlig på det spørsmålet om instagram. For det er jo rett det du sier. Er jo bare å lese kommentarene på instagramen din for å skjønne det. Nesten ALLE kommentarene handler jo om hvor høy du er, hvor tynn du er, og om hvor langt håret ditt er. Så at folk skal reagere på at du skrev, helt ÆRLIG, noe alle egentlig tenker og vet at er årsaken til alle følgerne dine, blir jeg bare utrolig provosert av.
   Syns og du bør lese det innlegget hun skrev etter det om deg, hun ble jo selv lei seg, og virket som at hun anget på at hun skrev det på en måte som rakket ned på deg, så tenk på at det ikke bare er lett for henne heller å få dritt fra mange andre for det hun skrev, på samme måte som du får dritt for det du skrev. Hun misforstod det du skrev, og nå er det hun som blir misforstått og får mange stygge kommentarer fra folk.
   Er virkelig trist hvor mye stygt folk finner på å skrive om andre på nettet, du må bare se bort fra alt det negative du leser, du turde å svare ærlig på spørsmålet, noe jeg tviler på at noen andre toppbloggere ville gjort!

  195. STÅ PÅ KRISTINE!
   Du er fantastisk og du svarte bare på spørsmålet.
   Synd at så mange ikke tåler fakta, men sånn er verden :/

  196. Hei, jeg kjenner hun du påstår snakket dritt om deg hun er ikke sånn, hun har til og med sagt unnskyld hvis du ikke har sett det 😉 det er klart at hun som i tre år har levd i et helvete, mistet mange venner osv og ikke klart å tenke på noe annet enn mat, blir litt provosert av dette! det var kanskje ikke nødvendig, men hun var ærlig på bloggen sin akkurat som du er! Og det beundrer jeg begge for! Klart det finnes jo en mellom ting her i verden av å kalle seg selv perfekt og stygg/dritt! Og det er faktisk frivillig å blogge også.. Og hun er ikke en hater som alle sier, de som sier det er jo haters by themselfs for de sier stygge Ting om henne også.. Jeg er ikke en hater jeg nå! Jeg beundrer dere begge, men syns det er unødvendig å lage mye styr ut av dette..

  197. Hei, Kristine! Er kjempefan av bloggen din, og har lest den lenge! 🙂 Jeg har akkurat startet opp en blogg selv. Kunne du ha sjekket ut vår? Hadde betydd mye! -> angelicaogjuliet.blogg.no

  198. Hei!
   Jeg har kort hår og veier nok litt mer enn deg, men ikke mer enn 5-6 kg. Syntes det er bra du står opp for deg selv og sier meningen din, digger jenter som bruer ytringsfriheten sin til noe… ♥ Åh, er så glad du tar opprør, endelig! Digger bloggen din, tok meg ikke nær av svaret ditt i det hele tatt, og føler ikke at du mobber noen med svaret ditt. Du siterer jo ikke til noen, du bare svarer for deg selv.
   Stå på, Kristine! Elsker bloggen din ♥

  199. Måten du svarte på innlegget ditt på, kunne ikke vært skrevet bedre. Du sier sannheten, og du sier tydelig fra hva du mente. Grunnen til drittkommentarer er fordi jenter som er usikre på seg selv vrir og vender for å få det til og se ut som det er deg som er problemet her, og ikke deres dårlige selvbildet. Greit at mange er usikre på seg selv, men det burde virkelig ikke gå ut over andre! Har selv blogget, og opplevd mye drittkommentarer. Du må ikke bry deg om det Kristine, de er bare misunnelige på deg som får så mye positiv oppmerksomhet på blogg og og instagram! Jeg synes det du skriver på bloggen din alltid er direkte og jordnært. Du ER et godt forbilde, og du inspirerer meg virkelig! Tusen takk!

  200. i will ALWAYS support you! You are perfect. I can’t see the problem, about what you said. It’s the truth, i Think. So don’t take it personally. I think it was good that you said that YOU did. Love you.
   Kiss from me <3
   - And sorry for the bad english, haha <3
   Kisses

  201. Bra skrevet, er fastleser! <3 Men en ting jeg ikke kjønner er hvorfor alle sier det med at det er bare stygt å være så tynn som deg... Jeg hadde vert glad om jeg var like tynn som deg hahah <3 !

  202. Haha. Du har helt rett Kristine. Jeg er tyve kilo for tykk og har kort hår og nesten ingen følgere på instagram. Tørk tårene dine nå, bare dumme folk blir fornærmet av å høre sannheten. Selv er jeg vel inneforstått med den 😀

  203. Jeg tror ikke det er noen som prøver å hakke ned på deg, men tenk deg om. Når du skrev det om instagrammen din, tenkte du ALDRI på at noen kanskje oppfattet det du skrev litt anderledes enn deg? Du vinklet det ganske feil også, så ikke forvent at alle skal forstå hva du mener. Du skrev direkte til en jente om hvor teit gjort det var at hun skrev om deg. Du er en toppblogger, du er vandt med det, hun er ikke en toppblogger.

  204. Jeg opplever “hvis jeg hadde hatt kort hår og veid 20 kg mer” som den negative delen der. Vi får stadig høre at vi ikke skal sammenlikne oss med hverandre osv, er akkurat det du gjorde der. Synes ellers det er greit at du er ærlig om hva du tror, men helst ikke sammenlikn. Vet du er bedre enn det! Man ser at du er en flott jente, som ikke vil noen noe vondt. Bare husk å pass på, negativ kritikk kan være hardt å takle.

  205. det du skrev på facebook om hun sara, er jo helt absurd. at du i det hele tatt skriver sånn er jo helt på trynet, i tillegg sliter jenta med selvtilliten, i motsetning til deg , som er altfor høy på deg selv. tror du bør bla ned på bloggen hennes å se at hun faktisk sliter med livet sitt. at du i det hele tatt tørr å skrive noe sånt som om at båten med selvtillit bare kan velte først som sist, har du ikke medfølelse for andre mennesker som sliter?

  206. Jeg vile reagert på akkurat samme måte! Du skal ikke bry deg om det folk sier til deg:)
   De er sjalu på deg, hvorfor skulle de ikke det? Du er pen du har langt fint hår du er tynn og du har bra klesstil 🙂 De sier de tingene til deg fordi de er noe sykt misunnelige på deg❤️ Jeg håper virkelig du leser denne kommentaren 😊 Du er mitt forbilde og det vil du alltid vere uansett❤️

  207. ærliitalt jenter ? serriøst? Har dere virkelig ikke noe bedre å bruke tiden på enn drittslenging?
   JA , Kristine formulerte seg kanskje litt feil, men er jo måte på hvordan folk skal snu å vende om alt.
   Kroppspresse som nå er skapt er helt sykt, men dere lager det selv. Å for å vere helt ærlig, dere ba om et svar, dere fikk svare,men er ikke fornøgd. Hva tror dere å hva ville dere at hun skulle svart? Det er jo fakta ? Kristine er kjent som den slanke, fine jenten med langt brunt hår. Det ligger bilder av hun ooveralt på nett, og det er sånn hun ser ut. Hørest ut som det er feil å se ut som det Kristine gjør ?
   Synes du er en utrolig nydelig jente kristine! å vil alltid støtte deg å bloggen!
   Det er begrenset hva et menneske kan tåle av kristikk å drittslenging.

  208. Dette bør en voksen kvinne veie for å regnes som normalvektig:
   160 cm høy: Mellom 48 og 64 kg
   165 cm høy: Mellom 51 og 67 kg
   170 cm høy: Mellom 54 og 72 kg
   175 cm høy: Mellom 57 og 76 kg
   har hørt at menn, gutter faktisk liker kvinner med former og ikke kvinner som skjer ut som et vandrende skjelett

  209. Jeg er helt enig med deg. Jeg er kanskje dødlig sjalu på kroppen din, leser heller ikke bloggen din så mye, men fy faen så sterk du er. Folk må bare ha noe å hakke på for å kaste seg selv høyere opp på topplista. Fy faen så mye ondskapsfult mennesker kan gjøre for 1 dag i rampelyset. Du er nydelig, og ikke la andre trykke deg ned.

  210. Hvis jeg kunne ville jeg give dig det største kram i VERDEN!!!! For du er fuldkommen FANTASTISK, og du skal slet ikke lytte på alle de møgunger. Det er bare deres selvhad, som de mener skal gå ud over dig, men lad vær med at lytte for du er smuk og præcis den størrelse du skal være!
   Og hvis du kigger på hvor mange kommentare der er, med folk, der skriver at de elsker dig, der kan du se at du har 1000 gange flere læsere, der står bag dig, end dem som ikke kan lide dig!
   DU ER STÆRK OG FANTASTIK!
   Håber du læser det her og at du godt kan læse dansk. Det er jo sådan det går, når man skrive en så GOD blog at nogle folk har lyst til at sidde, og læse et helt andet sprog, bare for at kunne læse den!:P

  211. Er helt ening i det du sier. Og desverre er samfunnet i dag slik at folk følger heller jentene på instagram som er tynne, har langt hår osv… Det du skrev var rett og slett bare fakta. Det er bare sånn det er. De fleste har sikkert innsett det men alikevel bare må hakke. Og bare fordi du skrev det så er det utrolig unødvendig at folk skal skrive stygge ting til deg. DU er en fantastisk person, selvom jeg bare kjenner deg via bloggen så vet jeg at du aldri ville ha prøvd å lage kroppspress eller noe sånt ute her i verden.
   Du er så ordentlig, smart, vakker, elsket bloggen din helt siden jeg begynte å lese den! Stå på!!!

  212. Jeg er egentlig ikke en som pleier å kommentere på blogger, men leste et innlegg rettet mot deg og det virker som folk har misforstått svaret ditt helt. Slik jeg tolket det skrev du vel at det er sykt at det er slik verden har blitt, og det er jo forsåvidt sant det du skriver. Jeg så i allefall ingen ting galt med det du skrev, og syns det er bra at du sier fra når det går for langt. Noen må jo banke litt vett i disse hodene..

  213. Å herregud, så forferdelige noen folk kan være. Er det mulig??!! Jeg kjenner jeg blir irritert over hvor frekke og slemme noen kan være. Du må bare vite at du er heelt utrolig fantastisk. Jeg kjenner deg ikke, men du virker som en herlig person og du er også utrolig utrolig vakker. Elsker virkelig bloggen din, og du setter såå mye mer tid til bloggen enn det de fleste bloggerne gjør, du fortjener å være høyere opp på topplisten! Virkelig.
   Digger deg, stå på Kristine!

  214. Kristine, du är helt fantastisk! Du gör helt rätt som skiter i all skit du får. All skit du får, det är bara falskt skit, okej?
   Du är världens mest finaste människa, och det får världen acceptera.
   Jag älskar dig!

  215. Du förtjänar verkligen inte allt detta hat. Jag beundrar dig sjukt myycket för att du står för din åsikt. Och du är ju framförallt Ärlig, folk vill ha ärlighet och det fick de. Men nu kan de inte ta emot det tydligen? Jag tycker att du är en inspiration, och många tunnare tjejer ser upp till dig. Vissa kan ju inget åt att de är födda smala! Och när folk säger att man är smal så förstår de inte att det är precis samma sak dom att säga du är tjock! TACK KRISTINE!

  216. Herregud!!Virker som folk “flyr” rundt på nettet for å finne ett eller annet feil med alle!Bare for å føle seg bedre selv, det du skrev var jo sannhet.

  217. Jeg synes det er dumt at samfunnet er sånn, men jeg tror faktisk at du har riktig angående grunnen til at folk følger deg på instagram. At du svarer som du gjør, viser heller at du forstår samfunnet slik det er blitt (på noen områder), spør du meg. Noen ganger må man rett og slett være realistisk, og ikke bare politisk korrekt.

  218. okei, leste nettopp innlegget til den bloggeren(husker ikke hva hun het, lol) og helt ærlig, så skjønner jeg ikke hva du ble så provosert av? ja, hun kommer med noen svake påstander, men helt ærlig, så er det ingen “stamme” i noen av dem. jeg forstår ikke helt hva hun skrev som du ble så sint av? det vil alltid være motgang, det vet du 🙂 men det er bra du om deg såpass fort etter det som du gjorde 🙂 håper på at nytt avisinnlegg fra deg snart! du skriver alltid så bra og inspirerende <3 xx

  219. “Jeg er tynn, høy, og har langt hår. Det er helt loco, men jeg tror ikke jeg hadde hatt så mange følgere om jeg hadde hatt kort hår og hadde veid 20 kg mer”
   Til de som reagerer på dette svaret, hvordan svar hadde dere forventet dere? “Jeg har mange followere på instagram fordi jeg er stygg” ?
   Det hun svarte er det som faktisk er realiteten, Og jo tidligere dere innser det, jo bedre er det. Du kan for eksempel tenke på hva du selv hadde svart på et sånn spørsmål. Jeg tror ikke jeg klarer å komme med et svar på hvorfor jeg har mange followere. Og Kristine, jeg står i respekt til deg som klarte å komme opp med et sånt svar, for det er det som faktisk er sant.

  220. jeg skjønner ikke hva folk reagerer på i det du skrev, du var jo bare ærlig! det er faktisk sånn samfunnet vårt har blitt, om det er noen der ute som enda ikke har innsett det så må de rett og slett få opp øya snart! verden vil ha tynne, brune, langhårede og pene jenter, og ingen kan helt ærlig si at det ikke stemmer.
   du er så herlig, stå på!

  221. Skjønner godt hva du mener og vil fram til i dette innlegget. Det er jo sant det du sier, at om du ikke hadde vært høy, tynn og ha langt hår, så hadde du ikke hatt like mange følgere. Likevel er jeg helt enig i at du kunne formulert deg annerledes. Du kunne formulert deg 100 andre måter, men likevel velger du å formulere deg på en måte som kan virke provoserende for mange. Det er helt galt av folk å skrive stygge ting om deg, men likevel, du er en blogger og det å få kritikk (både konstruktiv og sårende) følger med som en del av pakka. Sååå jeg er helt enig i det du sier, bortsett fra det at du påstår at du oppførte deg helt uprovoserende, for det gjorde du..

  222. Jeg kommenterer så godt som aldri på bloggene jeg leser, men dette innlegget her er jeg bare nødt til å kommentere. Du skriver så bra. Du får satt ord på et “tabu”, for det at man i samfunnet 2014 aldri er god nok er ikke noe man snakker om. Jeg tror uansett hva svaret ditt hadde vært på spørsmålet om hvorfor du hadde så mange følgene. Du er ærlig og det er så viktig. Sannheten er at i samfunnet vi lever i har utsendet veldig mye å si, og det at du ser så bra som du gjør ut har noe med følgertallet ditt er det ingen tvil i. De som kommenterer stygt og vil dra deg ned, de har det garantert ikke bra med seg selv, men det er deres problem. Det gir dem ingen rett til å hakke på andre, og det er viktig at du skriver som du gjør i dette innlegget. Det at de sitter bak en skjerm å kommenterer dritt over nett får konsekvenser, det at du er nødt til å ta til tårene mens du leser gjennom kommentarene er konsekvensene, og det er ikke greit. Det er ikke greit, og det må de vite. Bry deg om de som bryr seg om deg, og drit i de andre! De er ikke verdt det. Stå på Kristine, du er en veldig stor insperasjon.

  223. Kristine jeg Elsker dig. Remember that it’s not all the people who loves one person. That’s life. But i love you ❤️! Jeg ved Ikke hvordan jeg skal komme i kontakt med dig. Derfor skriver jeg her! Jeg har Ikke så mange venner, derfor føler jeg mig alene! Håber du vil hjælpe mig gennem kik: linn210. Jeg skriver dansk, måske kan du ikke forstå det, men håber at du kan! Vi kan også skrive engelsk! I love you 😔❤️

  224. Jeg blir så lei meg for de stygge kommentarene over!! Du er nydelig, ikke gløm det<3 nydelignydelignydelig! Dessuten tror jeg at der er flere som vil like deg enn de som ikke liker deg;*

  225. Jeg tror du formulerte deg galt- du med en såpass stor blogg vet hva folk blir sinte av. Og med det svaret var det nesten som å kaste bensin på bålet. Selv mener jeg grunnen til at du har så mange følgere har ingenting med vekta eller høyden din å gjør- derimot det at du tar utrolig fine bilder. Både av deg selv og av ting rundt deg. Men dette er bare min mening.

  226. Det var ikke du som gjorde en feil. Hadde du latt være å svare hadde nok det vært like ille. Ikke bry deg, Kristine. Fortsett sånn som du gjør for du er bare deg selv. 🙂

  227. People should stop hating on you for being honest!
   Keep your head up, you’re doing great. <3
   Big hug from the Netherlands. x

  228. En ting er at du får mye unødvendig hat, men å svare på denne måten? det blir bare helt feil. Den jenta som skrev det innlegget er syk, og å få alt det her slengt tilbake, det synes jeg blir urettferdig av deg. Har du ikke medfølelse?

  229. Skulle jeg vært ærlig tror jeg heller at du hadde hatt ENDA flere lesere om du veide 20 kg mer og hadde en rumpe og et sett med pupper som oss jenter drømmer om hver dag.

  230. Folk vil alltid vri og vende på ting du sier, bare for å få deg til å framstå som en bitch, og gjøre deg trist. Det er ufattelig teit, og personlig så skjønner jeg akkurat hva du mener. Og påstanden er verken støtende eller vondt ment. Jeg håper bare du vet hvor fantastisk du er, og jeg synes du er flink som tar det opp på bloggen og sier ifra at du faktisk er et helt vanlig menneske med følelser. Du gjør dagene mine bedre, og du er så flink på alle måter! Stå på, du er tøff kristne!

  231. Du vikrer som en fantastisk person Kristine, og jeg synes at du er en av de mest jordnære bloggerne på topplisten. Jeg måtte nesten le da jeg leste det innlegget om deg, for jeg er helt enig med deg at mange av de følgerne du har er på grunn av kroppen din, hvorfor skal de ellers følge deg på instagram? de kan ikke se bilder av personligheten din. Det er synd at ting fokuserer så mye på at du har en fin kropp, men det at du er ærlig og sier det alle tenker børr ikke du få hets for. De spurte hva du trodde og da syns jeg ingen har rett til å kritisere deg for hva enn du skulle svare.

  232. De idiotan e ikke verdt dine tåra! Alle e forskjellig og har egne meninge og folk må lære sæ og ikke bry sæ så mye om andre og heller fokusere på sæ sjøl og ting dem slit med! Stå på videre kristine! Du e fantastisk❤️

  233. Jeg er bare en av mange som kommenterer, og du vil sikkert ikke merke deg med kommentaren min. Men, jeg vil bare si at jeg ser utrolig på til deg, Kristine! Din utrolig fine stil, men også en utrolig fin personlighet! Ikke la deg knekke av ekle kommentarer, du hever deg enkelt over dem, gjør du ikke? Fortsett å blogg fordi som liker deg, så får de andre heller drite i å klikke seg inn her. Og husk: Ingen er flinkere en deg til å være deg! 🙂

  234. du ber jo om det når du skriver det på den måten, hahaha du innrømmer jo selv at du er innenfor det som er “pent” akkurat som det er en katogori, skjerp deg kvinne

  235. Her handler det om at ei jente har gjort ett fjær om til ti høns, for og si det mildt. Alle kan uttale seg feil en gang i blant, og når man som offentlig person er uheldig å gjør det så stormer det gjerne.. Håper det går bra med det! Hilsen ei som vet hvordan det er å si/skrive ting som kanskje kan komme feil ut.. 🙂

  236. Eg har ei datter med spiseforstyrrelse og eg setter ikkje pris på bloggen din. Du har valgt å vere offentlig og må da akseptere at du vil få reaksjoner av ulik karakter. Når du har fått reaksjoner som går såpass innpå deg, kan det da tenkes at noe du deler ikkje er så bra…..har du tenkt på det…eller tviholder du på at alt er greit….? Skummelt å vere for hovmodig vet du. Du er nok kjempeflink med mote og klær, og et godt menneske, men mye av dette er eg redd du vil angre.

  237. Jaja, greit at du unnskylder deg, men dette blir bare for dumt!
   Du sier at hvis du hadde veid 20 kg mer, så hadde du ikke hatt like mange følgere! Ja, pen er du jo, men.. ingen ser ut som en barbie-dokke, eller hva? (Altså syltynn, laaangt hår, og høy) Alle er perfekte på sin egen måte, og det at du sier at hvis du hadde veid 20kg mer, så hadde du ikke hatt like mange følgere, er bullshit! 5% av befolkningen ser ut som en barbie, og det gjør ikke meg noen verdens ting, MEN at de som har en normal kroppsvekt og kort hår blir hakket ned på, gjør meg, og flere andre, utrolig sur!

  238. Altså, det jeg mente i forrige kommentar var at jeg syntes du er pen nå, og jeg syntes du hadde vært like pen om du hadde veid 20kg mer og hatt kort hår..

  239. Altså, grunnen til at du har så mange følgere på instagram er en følger av at du er toppblogger. Ikke på grunn av hvordan du ser ut. Folk leser bloggen din fordi du åpenbart blir likt for det du skriver og hvordan du framstår. Sosiale medier fungerer på denne måten nå for tiden; er man “kjent” et sosialt media så blir man også kjent på andre sosiale medier. Hadde du ikke vært en stor blogger hadde du mest sannsynlig ikke hatt like mange følgere på Instagram som du har nå. Dette har ingenting med vekt og hår å gjøre.
   Greit nok du prøver å framstå som ærlig og ekte ved at du skriver noe som kanskje kunne ha vært sant, men du må tenke på konsekvensene av det du skriver i og med at du er et forbilde hos mange andre jenter som ikke er slik som deg…

  240. Jeg er som deg overbevist om at grunnen til at du har så mange følgere er fordi du er veldig tynn og har langt hår. De ser vi jo på kommentarene på bildene dine som stort sett dreier seg om vekten din eller håret ditt. Jeg følger deg ihvertfall ikke på instagram fordi du er toppblogger, dette er faktisk mitt første visitt på bloggen din. Jeg følger deg fordi du er tynn og har langt hår, og det er noe som fascinerer meg. Hvorvidt det er sunt å være så tynn som du er. Eller hvilke signal du sender ved å publisere slike bilder er en helt annen ting. Men det er jo absolutt ikke det denne diskusjonen dreier seg om. Flott at du er ærlig.

  241. Jeg må si at jeg er 100% enig med deg! Svaret ditt kunne tolkes feil av mange, forstår jeg. Men når jeg leste svaret ditt forsto jeg at du mente deg selv, ikke andre. Ikke bry deg om de stygge komentarene. Jeg syns det er bra at du er fornøyd med kroppen din, for det skal du være! Stå på Kristine 🙂

  242. du må ta konsekvensa av detta sjøl da! du som skreiv det, og du burde vere så pass sterk at du klare dette! Herregud, du ber jo om at folk skal bli sinte. skjerp deg

  243. Hei kristine ! Veldig bra innlegg du hadde skrevet! Ikke bry deg om hat.. Alle kan gjøre feil iblant og jeg vet at du er en god person:-) om
   Noen dager er det ingen som gidder og bry seg 🙂 du er en fantastisk jente. Husk det ! Stå på videre finaa<3

  244. Hei Kristine, jeg ville bare si at du har all grunn til å være fornøyd med deg selv, du har sykt fin kropp og er høy (noe de fleste vil være) og du har et stunning ansikt og ja kanskje folk vil tolke deg som selvopptatt men hallo, det er mange som har fin kropp langt hår og et fint ansikt men de får ikke komentarer om at de er for selvopptatte eller noe sånn!

  245. til de som ble truffet av det hun skrev.. virkelig? Er dere sååå hårsåre. stakkars mennesker!! Det hun skrev er det mest ærlige jeg noen gang har lest på en blogg. Slik er samfunnet idag.

  246. hei, jeg syntes veldig synd på deg og jeg vet at det å være blogger er ikke bare bare. man får mye dritt og man må stå imot det, og det er lett å falle sammen. jeg syntes du er tøff og sikkert en bra jente. du skal vite at du har et bra utsende og at kroppen din er veldig fin. folk har ikke følelser vis man skriver sånt til andre, kjønner ikke at folk klarer det og ha en sånn følelse i kroppen at du har skrivd dritt til en person. ja uansett!, jeg stoler på deg og dine valg er alltid best for deg selv. stol på deg selv og følg hjerte ditt. <3

  247. For det første baby. Altså, hvis du hadde veid 20kg mer og hatt kort hår, da hadde ikke du eller noen andre vært styggere. På en måte så mener du at de som er det er stygg, og det er helt ærlig finere å ha litt kjøtt på kroppen enn å være syltynn. For det andre: når du nevnte homofiler, de som har anoreksi, sitte i rullestol, være feit/tynn, lesbisk osv: så nevnte du også muslimer? Hva har muslimer med dette og gjøre? Er å være muslim noe å bli mobbet for mener du? Setter du muslimer såpass lavt? Hvorfor skrev ikke du bare jøder, kristne osv, men bare muslimer? Drøyt.

  248. Fikk vondt i meg av å lese dette, er helt sjukt hva syke, sjalue mennesker får seg til og gjøre. Du har INGEN grunn til og sove dårlig om natten, for du inspirerer så mange unge jenter, og du er et godt forbilde. Om du er godt forbilde eller ikke er faktisk så uavhengig om hvordan kroppen din ser ut.
   Stå på Kristine! Du virker som ei super jente, ønsker deg lykke til!<3

  249. Alle vet at bloggen din kan drives pga utseendet ditt. Alle vet at du er høy, tynn og har langt hår. Alle vet at du er fornøyd med deg selv. Flertallet i verden er ikke fornøyd med seg selv, og er bare tvers igjennom sjalu. Du er heldig med utssendet ditt, du. Bare pass på hva du skriver, det er en grunn til at folk reagerer.

  250. Mange anorektikere er ute etter å ta andre for å føle seg bedre selv. Dessverre er dette hva du ble usatt for. Helt sykt hvor onde mennesker kan fremstå bare de får skrive om irritasjonen sin!

  251. Kjære Kristine
   Jeg ønsker å støtte deg gjennom en aldri så liten demonstrasjon av hvordan man kan legge igjen en hyggelig kommentar uten å nødvendigvis fokusere på kroppen din:
   Kjære Kristine. Jeg har lest bloggen din lenge nå og jeg simpelt hen ELSKER hvordan du er ærlig, snill, men også sårbar ovenfor leserene dine. DU viser oss tillit ved å dele dine innerste tanker og meninger. For den tilliten bør VI lesere også vise deg stor respekt, ikke hakke løs på deg som om du var en forlatt donut-smule i en dueflokk.Du utgjør en flott og viktig stemme med bloggen din og jeg tror virkelig skriving er noe du burde fortsette med.
   Ikke ET av de “menneskene” som kommenterer stygge ting om deg ser forbi kroppen din. Dersom de hadde vært like lite kroppsfikserte som de sier de er, hadde de sett den fantastiske skrivemåten din og alle de reflekterte innleggene dine før de hadde lagt merke til kroppen din.
   Glad i deg<3

  252. Det må da virkelig være mulig å tenke seg om før man skriver noe så idiotisk. Til og med du må jo skjønne at folk vil misoppfatte det og la seg påvirke av det!? Du er kun 16 år selv, og jeg regner med leserne dine er i samme alder. Det er LIVSFARLIG å komme med utsagn som at du ikke ville hatt like mange fans/instagramfølgere hvis du IKKE var anorektisk og hadde ALTFOR langt hår. Hva tror du de som faktisk er tjue kilo tyngre tenker? Uansett hva du liksom “mente” med det du skrev (selv om du i min oppfatning kun ror deg til fiskeskjær nå!), så må det gå an å formulere seg på en mer gjennomtenkt måte.

  253. som andre sa, du formulerte deg svært dårlig og derfor får du ta konsekvensene. Den dårlige natta fortjente du rett og slett. Og jeg tipper dine foreldre er stolte av din uttalelse? Ikke vær så jævla hyklerisk.
   Hvordan kan du ikke ha ment det du sa på på en annen måte? det finnes ingen positiv måte å tolke det på

  254. Jeg skjønte hva du mente! Det er jo sannheten. Alle som sier det er slemt og dårlig skrevet, tørr ikke å si sannheten! Ingen ville følgt en jente på Instagram veier 150kg (nohate)

  255. Dumme kjærring, du er ikke gammel nok til å ha blogg. Skriver du slik må du ta konsekvenser for det, og ikke bli lei deg og bli desperat etter sympat! Som om du ikke såret mange med det du skrev? Herregud, voks opp

  256. Jeg har aldri slengt dritt til deg og gidder ikke bry meg så mye om hva du gjør. Men denne gangen reagerer jeg. Fint at du svarer ærlig, men tenk litt før du publiseres det du gjør. Om du har anoreksi eller spiseforstyrelse kan jeg ikke uttale meg om, men er ganske sikker på at du har ortoreksi. Greit at du er tynn og ser sånn mange ønsker å se ut, men som toppblogger vet du hvilken påvirkningskraft du har. Du vise oss hvert fall at du er sykelig opptatt av utseende og å vise frem hvor tynn du er. Du sier selv at du ikke oppfordrer til anoreksi, men bildene dine sier noe annet. Du har bilder hvor skulderbladrne står rett ut av ryggen og huden kliistrer seg inntil. Det ser ut som du av og til bare er skinn og bein. Det er helt greit at du er så tynn som du er, det som derimot ikke r greit er hvordan bildene dine fokuserer på hvor tynn du er. Jeg synes også du må ta konsekvensene av det du får tilbake, du tar et bevisst valg når du legger det ut. Jeg tviler egentlig på at en del av de som har slengt dritt bør skamme seg, for de reagere sånn som man burde reagere. Jeg tviler på at foreldrene dens hadde blitt flaue over dem, men det er dine foreldre som burde tenke over hva du gjør. Hva du legger ut bilder av! Min mamma er selv physikater og har behandlet mange med anoreksi, så jeg vet en del om dette og nettopp sånne blogger som dine påvirket og bidrar mye til kroppspress. Kristine, vær så snill å se hva du egentlig driver med!

  257. You are a big idol for me and every time I go on your blog mades my day! So don´t listen to those rude people who post things like sice doesn´t matter but than say to you that you are a bad person only because you like your body. We all should take an example and love our body! So trust in your self and keep doing it! Love from Germany

  258. det er jo et helt ærlig svar og støter faktisk ikke mot noen! enkelte mennesker vil bare ha bråk! stå på du er best

  259. Utrolig bra skreve Kristine!Stolt av deg! Jeg kjenner deg ikke i det hele tatt, men jeg blir alltid glad av å lese hva du skriver. Du skriver så utrolig bra og inspirerende og det er nesten som om du skriver ned mine egne tanker. Ikke bry deg om hva folk mener og sier, du skrev ingenting galt. Jeg bryr meg ikke om du er fornøyd med livet/utseende/kroppen din eller ikke. Det er bare DU som kan bestemme om det er en bra ting eller dårlig.Ingen andre har med det å gjør.
   Jeg skjønner rett og slett ikke hvorfor folk kan skrive sånt. I det siste så har det vert sykt mye fokus på kropp og utseende og alle sier at man skal være glad i hva man har og akseptere det. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor folk hakker ned på de som sier at de har akseptert seg selv og er glad i utseende sitt. Det henger liksom ikke sammen i det hele tatt. Mange folk skriver sårende kommentarer på f.eks blogger, men hva de egentlig ikke tenker over er at bak den livlige blogg-fasaden sitter det ett menneske med akkurat samme tanker og følelser som alle andre. Det er tragisk, men det er slik det har blitt. Det vil dessverre alltid finnes folk som prøver og dra deg ned. En trøstende tanke er at 99% av disse folkene prøver og dra deg ned på grunn av at de misunner deg.
   Så bare drit i de folkene som klager på seg selv gjennom deg og forsett og skriv hva du vil og dine tanker. Gå for dine mål uten å bry deg om hva andre sier og du vil gå enda lenger enn du hadde håpet på.Som sagt, så kjenner jeg deg ikke i den virkelige verden. Men allikevel føles det ut som om jeg kjenner deg på grunn av at du skriver dine meninger. Lov meg at du skal forsette slik!
   Jeg håper virkelig at du setter pris på alle de som virkelig støtter deg, og det vet jeg at du gjør. Jeg ønske deg alt vell og jeg håpe at jeg gjorde dagen din litt lysere. Husk å stå på Kristine!
   Klem fra meg 🙂

  260. Jeg blir rett å slett deppa over at en så ung og populær jente som deg faktisk bruker popilæriteten din til å gå frem som mye bedre enn hva alle andre er.. Da burde du nesten stoppe opp å titte deg et par ganger til i speilet.. For det er greit det du sier med at du er tynn og har langt hår.. Men vet da om opp til flere bloggere som ligger langt over deg og har desto bedre utsende og veier nok mer enn hva du gjør, også utaler du deg sånn…. sorry men du mister all respekt.

  261. Jeg skal faktisk ærlig innrømme at jeg synes det var et veldig ærlig svar, og ærlig er bra. Jeg hadde blitt mektig provosert om du hadde sagt noe annet.

  262. Du er ærlig, og du er deg selv, det skal du ha. Ulempen med at du har havnet så høyt på lista er at alt du skriver kan slå tilbake dersom du ikke formulerer det rett. Dette er jo selvfølgelig ikke din feil, men en ting man må regne med når man har ordet fritt og alle og enhver kan si akkurat det de vil. Har stor respekt for bloggere på topp som fortsatt holder ut med all kritikk og all drittkasting uten mål og mening.
   Mitt tips: overse det! Det er glemt om noen uker uansett. Du skriver fordi du liker det, og da er det vel like greit at de leserne som blir igjen også liker det du skriver.
   Det er et fritt land, man gjør som man vil 🙂
   Jeg ler meg forresten hodeløs av alle kommentarene om hvordan du formulerer deg. Lykke til den som kan prate og skrive korrekt uten at det kommer ut feil hele livet sitt; slike finnes ikke.
   Ciao, stå på!

  263. Du er ærlig og det er sånn det skal være. Du skal kunne få lov til å si hva du vil. De vil bare vri og venne på det sånn at du får det tilbake på deg. Når du egentlig ikke har gjort noen ting
   Stay strong

  264. Dear Kristine, don’t listen to the haters! They are obviously jealous. I would do ANYTHING to be you! I want your body, your hair, and your life. You mean so much to me, and I always catch myself reading your blog posts when I should be doing something else! Oops. I love you to death Kristine, and I always will. Do not stop blogging, I would be so sad if you did!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg