onsdags-prat

Edit: HAHA! For et vimsehode jeg er. Skrev feil forrige uke om at det var torsdag når det faktisk var onsdag, og nå gjør jeg det samme igjen?! Shit ass, begynner nesten å bli litt bekymra for meg selv nå. Takk for at dere minner meg på om at det er onsdag og ikke torsdag, haha!

Gøy at forrige innlegg falt i smak! Jeg sitter og leser til naturfagsprøve selv i nuet, så ser at vi er mange som er i samme båt. Ønsker dere masse lykke til, alle som skal ha prøve! Nå sitter jeg for øyeblikket og prater i telefon, samtidig som jeg sitter her og blogger. Haha, yeeeah. Gleder meg så utrolig mye til helg nå, det skal bli fantastisk med fri. Og ja, forresten! TUSEN takk for alle innspill på valgfag-innlegget jeg skrev i går! Jeg blir stadig sjokkert over all hjelpen jeg får av dere. Såå glad for at jeg har dere, altså. Har lest gjennom alt, og føler jeg er et lite steg nærmere å vite hva jeg vil!

I dag er en dag jeg har hatt skikkelig mange små-gjøremål, og jeg ble heeelt stressa av tanken på det, så derfor skrev jeg en liste på mac’en med alle tingene jeg måtte få unngjort. Wow, det var mye enklere! Blasted up Lady Gaga-queen på høyttalerne og fikk gjort det meste i en fei. Fikk blant annet tatt disse bildene! De skal faktisk brukes til noe annet enn bloggen denne gangen. . 🙂

32 kommentarer
  1. Hei er bildene polaroid bilder?? Kan du være så snill å skrive et innlegg om det modellopplegget?? Digger bloggen din!<3

  2. Så fine bilder av deg 🙂 Greit meg tips om slike valg kan man si! Bra at så mange ville hjelpe deg 😀 Du må ha masse lykke til på naturfagsprøven 🙂 Ha en fin kveld videre!

  3. Hahaha modellbilder? Lame, du vet du skal ha på deg tettsittende klær/undertøy og null sminke når du sender inn sant? La meg gjennta tilfelle du ikke forstod; NULL SMINKE. Kjære vene

  4. Når du sender inn modellbilder må du huske følgende:
   -null sminke
   -du må se mot kameraet( utenom bildene fra siden)
   -ikke sko eller høye hæler siden det kan få beina til å virke lengre og tynnere
   -du skal ha på deg undertøy/badetøy eller tettsittende miniskjørt shorts og tubetopp/tettsittende singlet eller magetopp
   -du bør stå rett mot kameraet eller ta bildet rett fra siden så de ser hvordan kroppen din er bygd
   -husk å ta både helfigur og portrett av ansiktet med høy oppløsning
   Hvis det er et seriøst firma burde de ha opplyst deg om dette

  5. Håper ikke disse er til et modellbyrå? Misforstå meg rett, du kan absolutt bli modell, men bildene var virkelig ikke bra. Et seriøst firma burde ha informert deg om hvordan bildene skal være. Du skal blant annet ikke ha NOE sminke på. Og du skal se rett frem eller til siden, ikke sånn halvveis. Anbefaler deg å ta noen nye.

  6. Lite flatterende med bilder tatt nedenfra/froskeperspektiv. Skal disse brukes som modellbilder? Håper dere har tatt nærbilder av ansiktet også. Kjempefint å ta det ute på dagtid, men naturlig lys.
   Vil også være kjekt med bilder forfra av ansiktet ditt. Du legger så og si ut bare bilder av ansiktet ditt fra siden. Det blir kjedelig i lengden… Kan du ikke gjøre som fotballfrue? Variere med bilder fra siden og bilder forfra?

  7. Eg synest du er direkte vakker. Nesten hver morgen ser eg deg når eg kjører forbi, å du venter på bussen. Å eg må si du er enda penere i virkligheten en på bilder. Trodde aldri eg skulle begynne å lese blogg før eg fant din, da klarte ikkje en fyr som meg å slutte å lese. Jeg må bare beundre deg.

  8. Vi VET jo ikke om disse bildene er til et modellbyrå, men, du tar så mange mye finere bilder!
   Likte ikke disse så godt, men det er min smak.
   Hvis du skal sende inn til et modellbyrå, kan du legge ut bildene her på bloggen? ♥

  9. Men sluta med allt jävla hat, säg inte till henne vad hon ska göra. Jag tror hon är medveten om vad hon ska göra och inte göra, så alla haters kan ni bara sluta? Liksom varför bryr ni er ens? Jag fattar inte hur man kan skriva hat till någon, jag förstår verkligen inte hur man kan göra det, det är omänskligt!
   Kristine, fortsätt med det du gör och det du tycker om.
   Du är så underbar! Loveu!

  10. Model bilder? hvis det er det ville jeg ikke ha send inn disse :/
   Ta bilder rett forfra og ikke nedenifra, bruk en trang hvit singlet, sett opp håret og null sminke 😀 Lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg