skjønne nyheter

Hei dere! I dagens sminkeinnlegg skal jeg vise dere noen fine nyheter som har kommet på Coverbrands. Er kjempefornøyd med alle produktene, wohooo. Enjoy!

Duo Fiber Collection

Jeg har nettopp testet dette nye merket, og holy, disse tre børstene er så deilige. Jeg ble helt frelst når jeg prøvde dem, fordi de er myke og gode. Jeg bruker de 2 største til å ta på solpudder (den store i kinnene og i pannen, og den mellomste på nesen), og den minste bruker jeg til å påføre øyenskygge.

Kapha Lip Balm 

Verdens beste leppomade, uten tvil. Jeg er kjempekresen når det kommer til lipsyler, fordi jeg haaaaater når de er klissete – men denne fra Hurraw er helt fantastisk. Den gjør tørre lepper myke og gode, med verdens herligste duft av grapefrukt, ingefær og eucalyptus. Jeg har helt sinnsykt tørre lepper nå om vinteren, så denne er min number #1 must for meg. Har den med meg overalt. Og ja, som dere sikkert ser på bildet så er jeg priviligert med supertørre hender om vinteren pgså . . :-(((

Balm Voyage – Holiday Face Palette <3

Ny palette fra theBalm!!! Denne er SÅ FIN. Se på fargene! Jeg er frelst av alle palettene fra dette merket, og denne er minst like fin som alle de andre. theBalm skal ha mye skryt for godt pigmenterte farger! Disse sitter virkelig, og gir skikkelig fint resultat. Digger at det er både matte farger og farger med shimmer. Her får du da 16 ulike skygger, samt 3 leppefarger. Rakk ikke å ta bilde når jeg hadde den på, men jeg viser neste gang jeg bruker den! 🙂

BEKK Bronzer

Jeg bruker vanligvis solpudder i fast form, men ble overrasket over hvor bra det var å bruke løs-solpudder! Denne fra BEKK har en kjempefin farge og etterlater huden matt, men med litt shimmer i også. Jeg klarer aldri å bestemme meg for om jeg liker best shimmer eller matt, så denne er jo helt perfekt.

Color Bug

Husker dere når jeg prøvde Hair Chalk i sommer? Jeg var jo dødsfornøyd med å kunne skifte hårfarge for èn dag, det var i tillegg sååå fint. Jeg har prøvd samme greia nå, bare fra et annet merke, Kevin Murphy. Denne er etter min mening enda bedre! Dere ser bildet under, hvor tuppene mine er rosa? Det tok meg seriøst ikke mer enn 3 minutter. Hallo, dette er magi.Du bare drar duppeditten (på bildet over) gjennom håret, og produktet farger av med èn gang. Fy søren, så lettvint og ikke minst genialt?! Det går av etter èn dusj, så du slipper å bekymre deg for at håret ditt forblir rosa i flere dager.

Youthmud Tinglexfoliate Treatment

Dette er en ansiktsbehandling på boks, som strammer opp huden, fjerner døde hudceller og gir huden glød. Du påfører et tynt lag med denne i hele ansiktet etter at du f.eks har dusjet (ansiktet må være rent), og så lar du det tørke. Når den begynner å tørke så kjenner du at huden strammer seg skikkelig, og det er SÅ deilig pg forfriskende. Elsker den. Jeg skal ta denne etter at jeg er ferdig i dusjen i kveld, tenker jeg skal gjøre det som en fast tradisjon å bruke denne på søndager for å skjemme meg selv litt bort.

Rabattkoden KUFAV varer til torsdag 23. januar og gir 20% rabatt på alle produktene i dette innlegget, bortsett fra Hurraw-leppomaden og Color Bug. Color Bug er allerede på kampanje sammen med resten av hårproduktene her, hvor alt er satt ned med 20%!

Reklame 

23 kommentarer

Siste innlegg