ukens spørsmål #64

Hva gleder du deg til akkurat nå?
Sommer og Florida først og fremst, meeeen sånn for øyeblikket gleder jeg meg til februar. Skal til Sverige nå om noen uker, og så skal jeg til Oslo ikke så lenge etter det. Det er så utrolig viktig å ha noe å se frem til, merker alt blir så mye lettere når man har gode ting i vente.

Har du kjæreste?
Nei, har ikke kjæreste 🙂

Er kjolen fra IvyRevel i god kvalitet?
Ja, absolutt. Klærne fra IvyRevel er utrolig gode, denne paljettkjolen er liksom 10x bedre å gå med enn alle andre paljettkjoler jeg har prøvd. Kjolen går liksom etter kroppen, så den sitter mye finere på.

Hvilke nettsider handler du mest på?
Junkyard.no, sheinside.com, nelly.com, koture.no, chiqelle.no.

På det intervjuet med Julie om nyttårsforsetter sa hun først at et av nyttårsforsettene er å få sommerkroppen 2014, og så sa du at du ville det samme, er du ikke fornøyd med kroppen din? Du har jo den kroppen alle vil ha!
Jeg vil ha mer muskler, i hvert fall på armene og magen. Hadde liiitt muskler i armene før jul, men de forsvant før jeg visste ordet av det, haha. Mer muskler, JA TAKK!

Hvordan vil du beskrive stilen din?
Vanskelig spørsmål. Jeg vil beskrive stilen min som… universell? Jeg tror ikke helt jeg har funnet min stil helt 100% enda, egentlig. En dag vil jeg pynte meg meg høye hæler, neste dag snapback, dagen etter der et helt normalt antrekk med bukse og en simpel genser. Elsker å pynte meg opp med kjoler og glitrende plagg, samtidig føler jeg at det å stivpynte seg ikke er helt meg. Jeg foretrekker shorts og klær i den duren, det har dere vel kanskje forstått om dere har lest bloggen min lenge. Men hvem vet, det kan snu når som helst. Kanskje jeg ser tilbake på bloggen min om 5 år og lurer på hvordan i huleste jeg kunne ha så sinnsykt dilla på å gå med shorts 2/3 av året. Haha!

Hvor ofte røyker og snuser du?
Aldri. Har aldri prøvd snus eller røyk, og har absolutt ikke tenkt å prøve det heller.

Bruker du sminke hver dag på skolen?
Som regel, men går sminkefri en gang i blant hvis jeg føler for det. Elsker å gå uten sminke, spesielt om sommeren. Føler alt ser så mye bedre ut når man er brun, flere som er enig? Når jeg er i syden pleier jeg aldri å sminke meg, fikser bare brynene og så er jeg ready 2 go.

Er du kresen på mat?
Nei, jeg liker a l t. Det er faktisk litt morsomt, for jeg kommer ikke på èn ting jeg ikke liker. Nevn noe??? Det er ting jeg er mindre begreisret for da, og det er typiske potetmiddager som f.eks kjøttkake og poteter. Det må være verdens kjedligste middag noensinne, men jeg spiser det selvfølgelig uten problemer når jeg får det servert. Det er bare det at det er såååå mye annet som er hundre ganger bedre.

Hvilket objektiv bruker du til kameraet ditt?
Føler kanskje det er en stund siden jeg har svart på det nå, så like greit å ta det med her. Jeg bruker Canon 50mm f/1.4, og det er det lave blendertallet (1.4) som gjør at bildene blir så skarpe med blurry bakgrunn.

Har du hatt regulering før?
Nei, og jeg er veldig glad for at jeg er født med rette tenner. Tror ikke jeg hadde kledd regulering noe særlig, altså.

Hva spiser du til frokost?
Loff-rundstykker med pesto, skinke og paprika. Spiser det hver eneste morgen, jeg er så crazy rutinemenneske at det er helt sykt. Før pleide jeg å lage havregrøt, men det får jeg ikke tid til nå lengre. Hvis jeg tilfeldigvis skulle ha god tid så pleier jeg å lage det, da.

Hvor mange hull må du ha for å ha den gull-øredobben din?
Bare èt, faktisk! Du fester den nede, og så fester du den med clips oppe. Den er helt syk vond å ha på lenge da, så jeg føler jeg har mistet følelsen i øvre del av øret mitt nå etter å ha gått med denne skikkelig mye i det siste. Den er så fiiiin, så jeg vil liksom gå med den.

Æsj, er du lesbisk?
Jeg er ikke lesbisk nei, men hva er æsj med det? Det er helt normalt, på lik linje som det å være heterofil.

Hva gjør du for at håret ditt ikke skal bli slitt?
Nada. Jeg bare dusjer det hver dag med shampo og balsam, og så retter jeg det også hver dag.

Hva er favorittfrisyren din?
Høhø, jeg går liksom med 2 forskjellige frisyrer og det er: løst hår og hestehale. Jeg gidder ikke å gjøre noe med håret mitt, trives best å bare ha det helt enkelt.

Går du og Karoline på samme skole?
Nei, det gjør vi nok ikke. Hun bor i Bærum, langt borte herfra 🙁

Når fikk du vite at du skulle til Florida?
Det er faktisk ikke så lenge siden. Uka før jul, tror jeg? Husker jeg satt i timen og fikk mail, og så skrek jeg innvendig og bare liksom “SKJER DETTE NÅ????”. Kunne selvfølgelig ikke skrike det ut, så jeg satt der helt stille . . . 🙂

Hvordan er du som person?
Jeg tar meg selv lite høytidelig, tuller hele tiden, hater å vise følelser og gjør det ca. aldri, er veldig ironisk av meg, og i tillegg er jeg meget sær når du først blir skikkelig kjent med meg. Der har dere meeeg.

Noen spørsmål til neste uke?

82 kommentarer

Siste innlegg