gjennom mobilen de siste dagene

1. Glad bursdagsjente! // 2. Frokost i går, nammenam. // 3. Meg og lillesøøøøss. Er ikke hun søt så vet ikke jeg altså! // 4. Throwback fra Rhodos!! Åh, jeg gleder meg sånn til sommer og sol når jeg ser tilbake på slike bilder. Gleder meg til vinteren er over, liker ikke denne mellomting-greia. Nå som jula er over kan vi like greit bare skippe frem til våren for min del, liksom.

5. Nytt skjørt fra windsorstore! Jeg elsker det. // 6. Ryddet rommet i går klokka 2 på natta /(typisk) og sprayet hele rommet med denne herlige body mist’en fra VS. // 7. Tilbringte kvelden min i går med denne snuppa! Hun er fin selv når hun gjør seg til, det er bra gjort det. // 8. Meg i dag, med mitt rosa hååår. Slik er håret mitt helt naturlig forresten, bortsett fra fargen da, haha. Har ikke rettet det eller noe her, bare dusjet og latt det tørke.

Håper dere får en fin søndagskveld! Jeg sitter plantet i sofaen med mamma og ser Bloggerne. Gøy program, haha! 🙂

20 kommentarer
  1. Hei
   Kunne du ha laget et innlegg om dagen din,eller hva du gjør etter skolen osv.. Hehe høres ut som det du gjør vær dag men hvordan du rekker alt med blogging, trening, skole venner osv
   hvordan synes du overgangen fra ungdomskole til vgs vår

  2. Åh, håret ditt var så utrolig mye finere naturlig enn rettet!! Ikke at det ikke er fint til vanlig, men måtte bare nevne det for nå skjønner jeg ikke hvorfor du retter det. Det tar jo tid og så har du naturlig perfekt fall <3 uansett, bra innlegg, greit med en slik oppdatering 🙂

  3. Vet det føles litt frekt, men ser gjennom bloggen din i det siste, og da du ikke går med høyhelte sko, ser vi dine bena normalt. Er det bare meg , eller har du lagt litt på deg? På lårene? Altså, det er bare positivt uansett, synes det ser finere ut på disse bildene liksom:)

  4. ingvild ligner faktisk litt på Blair Waldorf/Leighton Meester! Det er jo bare positivt da, etterom at hun er utrolig pen 🙂

  5. Du bürde slutte å rette det hver dag og ha det naturlig! Det var sykt fint Krisssy! Please hør på meg, det var heelt syykt fint sånn som du har det på det bildet! det er sånn hår alle jenter drømmer om! vakker du er jentami! du er så nydelig og jeg må bare si at jeg beundrer deg for hvos uanhelgig og selvstendig du er som person. Blogen din er helt super, og btw så går jeg i matteklasse med Karoline Addison som har vært på bloggen din et par ganger! supersøt jente, akkuart sånn som deg! føler vi er så like, og jeg er helt sikker på at hvis vi hadde møttes hadde vi klikka med en gang! uansett, love you! du er fantastisk, stå på!

  6. Hei, jeg bare lurte på om du kunne lage et innlegg om noen bra mote butikker det er i rhodos. Skal dit i sommer. Eller bare nevne noen i kommentarfeltet (?)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg