cafè

Hallo!

Jeg elsker onsdager, for da begynner helg-følelsen sakte men sikkert å komme. Kun to skoledager igjen, og det er jo ingenting. WIII. I dag møtte jeg Pål-Viktor rett etter skolen, og vi dro på cafè og spiste kyllingsalat. Det er altfor lenge siden sist, både siden vi møttes og siden jeg har vært på cafè, haha. Derfor var det mye å snakke om, og det var som vanlig utroolig koselig! Alltid gøy når vi er sammen 🙂

Nå har jeg inntatt koseklærne og et glass brus, og skal snart få unna dagens gjøremål. Skal få gjort skolearbeidet kjempefort, dusje, svare ferdig mail og rydde rommet kjempefort slik at jeg rekker å se en episode Pretty Little Liars før det blir altfor sent, haha. Jeg har gjort et løfte med meg selv, og det er å ikke se serier før jeg er ferdig med alt jeg skal i løpet av dagen. Hvis jeg setter meg ned og ser PLL etter middag f.eks så er jeg dømt til å ikke få gjort noe, dessuten sitter jeg bare med dårlig samvittighet ovenfor alt jeg ikke får gjort.

Og jaa, dere spurte om hvilken størrelse jeg bruker i bustierene. Har jo nettopp fått en ny fra kjære Runwaydreamz, og den er så sååå fin. Denne sitter mye bedre på, synes jeg. Jeg har størrelse 34A, og den sitter perfekt på. Har skikkelig lyst på samme bare i hvit!

17 kommentarer

Siste innlegg