nedtelling til helg

SNART HELG, folkens! Stay strong. Jeg feirer at det er kun èn dag igjen til fri med mine nye waterdancing-høyttalere. Her er det konge stemning med musikk på høyt volum! Jeg har lenge vært på utkikk etter høyttalere, og da jeg fant disse som i tillegg danser . . . vel, da måtte jeg slå til. Det ligger vann inni dem, og i takt med musikken blir vannet “skytt” opp i ulike farger. Døøødsstilig! De er herfra.

Ellers har det begynt å bli mye lysere ute nå, og det varmer virkelig blogghjertet mitt. Det er liksom dagslys når jeg kommer hjem fra skolen, og det betyr at det er på tide å starte med masse outfits igjen. Har vært ganske slapp i klesstilen i det siste da, fordi det er så insane kaldt ute!!! Men har fått en del nytt i klesskapet i det siste, så har en del inspirasjon nå.

I dag ble det ikke outfitbilder da, men jeg fant disse bildene fra juleferien, hahaha. Et tappert og meget mislykket forsøk på å ta bilder i vinden. Ler når jeg ser disse bildene! Er ikke alltid lett å være blogger, altså. Liksom, vind er så unødvendig??? Jeg burde satt sammen et eget innlegg med alle outfitbilde-failene mine, det hadde vært gøy å se.

20 kommentarer

Siste innlegg