1. Den var kjempe fin!
   -men kan du ta med hvilken bukse som er din favorittbukse og hvor den kommer fra? 🙂

  2. Spørsmål til “ukens spørsmål”:
   – Hvor kjøpte du kjolen din?
   – Tips til morsommme ting man kan gjøre med venner for å få mest ut av helga si?
   – Kan du ha sminkevideo eller sminkeinnlegg?
   – Aller beste guttevenn og aller beste jentevenn?
   – Er du like mye sammen med Ingvill som før? føler du er mere med Ems nå for tiden
   – Dine forbilder (og hvorfor)?
   – Har du vært i London (om du har, hvilke butikker er “must” å gå innom)?
   – Sist du var forelska?
   – Tips til sunne, gode og ikke minst enkle matretter?
   – Er det vanlig å gå med shorts og høye hæler (jeffery campbells) på din skole? eller går du ikke med sånne klær på skolen?
   – Det var en periode der du brettet opp kjolene dine til topper, gikk du med de på skolen? Fikk du mange blikk?

  3. Jeg var akkurat slik som deg, Kristine. Var egentlig ikke særlig skoleflink, men tok meg omsider sammen under vgs. Jeg hadde tidligere fått rundt middels resultater. Og var ikke særlig smart. Men jeg begynte å følge med, og jobbe aktivt med stoffet. I matte gikk jeg feks fra 3 til 5. Jeg brukte kjempe lang tid på å øve. Kunne ikke få 5 og 6 om jeg startet dagen før. Dette var veldig tidkrevende. I vg1 gjorde jeg det veldig bra. Fikk bl.a 6er i naturfag. Trodde dermed at jeg hadde nok fundament for å velge realfag. Dette viste seg å være feil. Mange av realfagslærerne ga beskjed om at dersom en ikke hadde 5 og oppover i matte fra før, kunne en bare glemme å velge kjemi, fysikk, R-matte. Osv. Jeg hadde 5 i matte, men dette var hovedsakelig pugg. Når det kom vanskelige oppgaver, ble det utrolig vanskelig å få poeng fordi jeg ikke sitter inne med den logiske forståelsen. Jeg er ikke en særlig sosial person, og satt med lekser nesten hele tiden. Likevel gjorde jeg det dårligere enn de som drev med russetid og var med venner. En kompis av meg for eksempel hadde vært god i matte siden barneskolen. Han fikk toppresultat i realfagene, da han sitter inne med en logikk som ikke jeg er i nærheten av å ha.
   Mange studier som krever realfag (ernæring, lege, farmasi etc.) krever veldig høye snitt. Alle over 5. Du får riktignok realfagspoeng for å ta fagene, men dette hjelper ikke særlig dersom en ender opp med 3 og 4 i fagene. Du må også huske at du skal gjennom en del eksamener på vgs. De fleste av disse eksamenene vil være i programfaget du har valgt. Landssnittet på feks kjemi 2 og fysikk 2 er under 3 på eksamen. Jeg tror 5% fikk 5 på eksamen. Eksamenene er veldig veldig vanskelige, og har veldig dedikerte og skoleflinke venner som har bommet skikkelig på disse. Har ei venninne som fikk tilbud om å ta T-matte i 10.klasse. Hun tok R-matte, og kom opp i skriftlig eksamen i vg2. Der fikk hun 3. Hun hadde 6 i T-matte og 5 i R1.
   Jeg har et inntrykk av at folk tror det er så lett å velge realfag, og ser muligheter pga poengene en får. De fleste jeg kjenner som har tatt realfag, får 4 og 3, men 5 og 6 i samfunnsfag. Slik var jeg også. Jeg hadde litt lyst til å komme inn på ernæring, men all jobbingen resulterte ikke i bedre resultater. Jeg kunne sikkert kommet inn på Juss, dersom jeg ikke hadde tatt realfag. Nå driver jeg og tar opp enklere fag, slik at jeg kan komme inn der.
   Det er et vanskelig valg, og mange jeg kjenner har byttet over fra realfag til samfunnsfag. En må huske at en må like å jobbe med stoffet. Både matte og kjemi. Dette gjorde ikke jeg i det hele tatt.
   Lykke til med valget 🙂

  4. This dress and the shoes look gorgeous!! I really really like your blog. You are so pretty and your outfits are really amazing!
   But I am very sad that your blog is only in norwegian, because when I try to translate it into german with the google translater the texts don’t make really sense anymore and it’s kind of difficult to understand 🙂
   SO it would be amazing if you could post the texts you write in english as well 🙂
   Greetings from Germany 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg