god natt

I går var jeg helt død etter 6 timer søvn 3 døgn på rad, så jeg la meg faktisk halv 11. Haha, folk får jo helt sjoookk når jeg sier natta 3 timer enn til vanlig. Det var sinnsykt deilig å våkne i dag tidlig og være uthvilt, så jeg tenker jeg skal komme meg i seng i rimelig tid i dag også. Kom nettopp hjem fra ukens første treningsøkt med Ingvill, så nå skal jeg bare lage meg en god kveldsmat før jeg kryper til sengs.

Jeg har fått ny header, endelig! Fikk jo tilsendt SÅ mange, så nå har jeg mye å velge i fremover. Endte opp med denne som Tanja (besøk bloggen hennes her!) har laget – synes den var kjempefin! Tusen takk Tanja, du er utrolig flink. Hun har laget flere headere til meg, blant annet disse 3 under her. Får se hva jeg har fremover, tenker jeg kommer til å bytte litt oftere. Kanskje jeg skaffer meg en mer vinterlig header etterhvert! 🙂

Nå skal jeg dusje, ta ansiktsmaske, lage meg nammenam kveldsmat og sette på sovelista mi på spotify før jeg tar kvelden. Husk å legg dere tidlig da folkens, søvn er viiiiktig! Denne uka er kjempebra forresten, gleder meg såå til Håkon kommer hjem på torsdag. Ikke lenge til han og jeg drar til Sverige nå! Kun litt over 2 uker, tror jeg?

Vel, likte dere den nye headeren? Det aller viktigste er jo faktisk deres mening!

23 kommentarer

Siste innlegg