bilder fra dåpen

Hei! SNART HELG! Jeg har skikkelig helgefølelse i dag, fordi vi har kun 2 timer på skolen i morgen, og da skal vi se film. Heeeeelt ok det, da. Og i dag kommer Håkon endelig hjem, woho! Han har ikke vært hjemme på en måned, så det blir dødsgøy. Mistenker at vi blir sittende oppe i hele natt og prate, er sååå mye å fortelle når vi ikke har sett hverandre på lenge. Han er vel hjemme om noen få strakser, så da blir det verdens beste middag aka taco. Jippi!

Her kommer et stort bildedryss frå dåpen til søskenbarnet mitt på søndag. Den dagen var såå utrolig hyggelig. Møtte jo igjen søskenbarnet mitt Martine etter å ikke ha sett hverandre på mange år, og det var kjempekoselig. For en herlig jente! Håper dere synes det er ok at jeg tar med så mange bilder da, haha:

Det ble servert kjempegod mat, og jeg var skikkelig sulten så dere kan tenke dere at koltbord smakte himmelsk da, ja! Waldorfsalat, spekemat, focaccia and you name it. NAM! I tillegg til det var det selvfølgelig masse kaker etterpå. Elsker dåp!

26 kommentarer
  1. Men altså… Kle deg etter anledningen da! Partykjole og bare bein i barnedåp i januar? Litt vel lettkledd i kirken

  2. Hei du!
   Jeg er ei jente på 18 år som lurer på hvor mange merker man kan gå med samtidig? Jeg har MK veske, Daniel W klokke og mange Gant skjorter. Kan jeg ha på alt samtidig eller blir det litt mye?
   Lag gjerne et eget innlegg om dette, du som har så mye dyre merkeklær 🙂

  3. Så utrolig upassende kledd du var i den dåpen. Partykjole, og bare bein i januar, hva tenker du med? Familien din må jo ha vært flau over hvordan du gikk kledd.

  4. Ser du ikke hvor dum du ser ut?? Hørt om bunad i dåp f.eks?? Kjolen vår bæljåt og totalt upassende. Herregud, du som har SÅ potensiale, hvorfor kler du deg ikke?? Fargen på kjolen er heller ikke deg. Rødhårede kler ikke dusrosa. Og det sølvgreine øverst…grøss…

  5. Nå må noen av dere passe munnen sin, la nå jenta få ha på seg akkurat hva hun vil på dåpen uten at dere skal måtte bry dere om det. Hva med å si “dette er ikke noe jeg kunne tenkt meg å gått i”, isteden for å bare “kjolen var jævla stygg, og det er du og liksom….. skaff deg et liv, skammer ikke familien din seg???”..
   MEN, en ting skal sies og det er at det er helt sykt respektløst å legge ut, og i det hele tatt ta bilde foran kirkegården på denne måten. Det er å være litt respektløs, også fordi det er et svært sårt punkt for så mange. Til tross for at du var på en barnedåp, og det foregår i kirken, så blir det bare helt feil!

  6. Den kjolen var så utrolig fin! Perfekt til deg som har så lange bein!
   Tenkte du måtte få noe positivt når jeg leste gjennom kommentarfeltet:)

  7. Jeg synes du har mange fine antrekk, men dette antrekket synes jeg er veldig upassende. Jeg satt med gjengen min på skolen og snakket om det, og alle syntes antrekket var veldig spesielt . Til og med guttene synes det var utrolig upassende. Synes det er utrolig rart at du av alle dukker opp i noe sånt. Du virker som en utrolig samfunnsbevisst og oppegående jente, men avviker fullstendig fra normen når det kommer til klessvalg. (Vel ikke alltid, men i dette tilfellet tenker i hvert fall jeg at de fleste reagerer) Jeg skal ikke si at antrekket til hun ved siden av deg var noe særlig bedre. Men det passet bedre til settingen. Jeg tror ikke moren min hadde akseptert at jeg hadde gått slik i en barnedåp.

  8. Synes folk virkelig dette er en partykjole og upassende for en barnedåp…? Synes den var fin jeg, og man MÅ da absolutt ikke gå i bunad i hver dåp hvis man ikke ønsker det!

  9. (Dale <3)
   men ok, eg må berre spør ka som er upassande med ditta antrekket? ok, ho vise beina sine, men det gjer jo alle kjola.. tvila på at alle dåke som har kommentert stygt på ditta innlegget ikkje e noke beidre sjøl og kjøpe sikkert alle kjola frå nelly som er så korte at dei knapt går over rumpa.. Da e heller ikkje kristine sin feil at ho e høgre enn mange andre jente, noke som gjer at ho vise meir bein på kjola som e berekna for jente som er mykje kortarte enn ho.. berre seie da liksom. syns da e so jævlig irriterande at samtlige bruka meir tid på livet sitt å rakke ned på andre enn å tenke på seg sjøl og egne feil :))) menmen, da e dåke som tape på da 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg