ukens spørsmål #65

3 major golds for 2014?
1. Grab EVERY opportunity I get (Seriously!)
2. Do what makes me happy
3. Keep myself positive, no matter what

Do you ever eat?
I’m allergic to food guys ;P

Favorite subjects in school?
I think that must be math, gym and maybe social sciences. Math is my number 1 favorite, though <3

Hva fikk du til snitt?
Jeg har ikke reknet det ut enda, kanskje jeg bør gjøre det snart, hehe.

Dream job?
Model, doctor, run my own model agency or be a designer for my own brand. That would be a dream come true!! I want to live in New York, and work with fashion of one sort or another.

Èn ting vi ikke visste om deg?
Jeg HATER å krangle over alt på jord. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg hater det. Samme om jeg har en ugreie med en venninne, krangler med broren min, eller mamma og pappa – det finnes ingenting værre. Jeg er dritredd for å miste noen jeg er glad i, rett og slett.

Hvorfor prater moren din bokmål?
Fordi hun er fra Telemark!

Hvordan joggesko bruker du når du trener – kan de brukes både ute og inne?
Når jeg trener styrke bruker jeg Nike Free Run, men disse er absolutt ikke egnet for å løpe/jogge/trene kondisjon med så når jeg skal jogge eller gå på fjelltur bruker jeg noen gode løpesko som jeg fikk anbefalt på en sportsbutikk. Bruker som oftest løpeskoene mine, for de kan jeg bruke både inne og ute. Vet ikke hva de heter, men hvis du spør på en sportsbutikk så får du god hjelp! Det er ikke disse på bildene under, forresten.


 
Hvordan ble du Runwaydreamz-modell?
De kontaktet meg og spurte om samarbeid, slik som samarbeid med andre vanligvis foregår.

Når du konfirmerte deg, holdt du tale? Isåfall, hva var hovudinnholdet i den?
Nei, jeg holdt nok ikke tale. Angrer litt på det i etterkant, men hvis jeg skulle ha gjort det så måtte det ha vært en skikkelig en i alle fall. Ser for meg at det kunne blitt en meget klein tale om jeg ikke hadde forberedt meg, hehe! 

Hvilken størrelse har du i Svea-jakken din?
Den er i XS.

Leser foreldrene dine bloggen din?
Pappa er den som hjelper til med det “økonomiske” med bloggen, mens mamma er den som kontrollsjekker innleggene. HEHE! Nei da. Jo da. Pappa leser nok ikke bloggen min fast nei, og det kommer vel kanskje mest av det at han ikke er så sykt interessert i dagens outfit og sminke. Men han holder seg nå oppdatert når det skjer noe. Mamma deriomot, hun leser alle innleggene, det samme med kommentarfeltet. Det er veldig greit i grunn, jeg setter pris på at de bryr seg såpass mye og hjelper meg.

Har du skikkelig bra forhold til søskene dine?
Ja, og det er jeg kjempetakknemlig for!

Hvor tenker du å bosette deg når du blir voksen?
Jeg vet faktisk ikke helt. Én ting vet jeg i alle fall, og det er at jeg skal ta minst èt år, gjerne flere, hvor jeg rett og slett bare flytter til New York, San Fransisco, California, LA eller en annen plass i USA. Det SKAL jeg. Det kan gjerne være i forbindelse med en utdannelse, før jeg er fylt 25 år. Tenk så herlig, da. Altså, jeg tar meg selv ofte i å si til folk jeg kjenner som bor i f.eks New York: “Du er så heldig!”, men heldig med hva, egentlig? Hvem som helst kan bo i en storby i USA. Ingen stopper deg. MEN, jeg elsker Norge og er utrolig glad for at jeg har vokst opp her, så jeg kommer nok til å bli boende her. Kanskje jeg bosetter meg i Bergen, vet ikke helt enda. Kanskje jeg blir så forelsket i New York at jeg ikke kommer hjem igjen, taha!

Har du flest jentevenner eller guttevenner?
Tror jeg har sånn cirka like mange, og det er såå herlig. Jeg har alltid vært slik at jeg liker å være med både jenter og gutter, spesielt når jeg var liten. Husker jeg var med gutter hele tiden, haha. En fin blanding er det absolutt beste, meeeen jentevennene mine er nærmest da, definitivt. Er liksom de jeg forteller alt til, og de som betyr mest for meg.

Hvilket hotell bodde du på i Rhodos?
Vi bodde på Mythos Beach Hotel, og det var virkelig det fineste hotellet NOENSINNE. Jeg lengter virkelig etter å dra tilbake.

Spiser du frokost før skolen?
JA! Jeg må ha frokost før jeg drar, eller så fungerer jeg rett og slett ikke. Har alltid vært et frokostmenneske, og magen min rumler allerede når alarmen ringer. Vi er alle forskjellige da, men jeg er i hvert fall av den typen som må spise meg god og mett før jeg drar på skolen.

Gleder meg til å kunne spise frokost på altanen i sommer

Fryser du ikke?
Det er null snø, 10 grader og tørr bakke, så nei, jeg fryser ikke. Skjeeeer ikke at jeg går innpakket i boblejakke, uggs, hue og tykke bukser hele vinteren. Jeg elsker å gå i kjoler og shorts, selv på vinteren, så det at det er februar hindrer ikke meg i det. Dessuten lever vi i 2014 og de aller fleste har hus (jeg vet ikke med dere, men her inne er det i alle fall ikke minusgrader ;P), og skolene foregår heller ikke ute i naturen. Så jeg har det helt fint, no worries!

Må du alltid vise magen din?
Den vises ikke med mindre du taster inn www.krisssy.blogg.no i adresselinja! 🙂

Er du like mye med Ingvill nå som før?
Jaja! Den eneste forskjellen er at vi ikke går på samme skole. Vi er fortsatt bestiser og naboer, og det vil vi alltid være. Vi er sammen veldig ofte i grunn, enten vi overnatter, har kosekvelder med serier, er ute eller bare henger sammen på en helt vanlig ukedag, som å f.eks gjøre lekser sammen.

Vi har jo utallige mat-dates på gulvet i diverse ganger, or what? LOVE IT

R- eller S-matte neste år?
Jeg velger R, og så hopper jeg heller over til S etter høstferien om realfagsmatten blir for vanskelig. Hvis jeg velger S så kan jeg ikke gå over til R, så derfor velger jeg R slik at jeg har begge mulighetene.

Hvor har du kjøpt hvite undershortsen som du bruker under shortsene dine?
De har jeg kjøpt på diverse sportsbutikker! 🙂

  1. What do you think about girls in the age of 12-14 using alot of make-up and act like they are “older”?
   #I am sorry to ask you this, but i just really need to – it’s like all of my friends are changing..I am 14 by the way and I FREAKING LOVE YOUR BLOOOOOOG!! <3 <3 <3 #

  2. Hvor mange har du snakket med anngående språkreisen? Svarer du de som sender deg melding (språkreisen)? Liker du å møte nye mennesker? Er det lett og bli kjent med deg, eller er du redd for at folk bare bruker deg, på grunn av bloggen?

  3. Åh, du er et så bra forbilde <3 Synes det er så spennende å lese bloggen din, du legger ut så utrolig stilrene og fine bilder. Kjenner meg igjen i så mye av det du skriver, og føler på en eller annen rar måte at jeg nesten kjenner deg siden jeg har lest bloggen din så lenge. Jeg er like gammel som deg og har lest bloggen din i 2år! Du er toppen 🙂

  4. Hi
   Would be happy for more text in english, I’m from sweden and I don’t understand much of your language…
   Have a nice stay in Sweden

  5. Føler du at utseendet ditt er spesielt nok til å være modell, eller er det fordi du vet du er tynn nok? Bare lurer på motivasjonen din bak å bli det er 🙂

  6. More english Q&A please! 🙂 I love your pics, but I never understand a single word of your posts. I would be soo happy if i can read your posts in english! Kisses from Hungary! 🙂

  7. Er såå glad i deg, du er pen, kul, og morsom! 🙂 Jeg har hørt også at moren din er fra Telemark, kommer derfra jeg også! 🙂

  8. Bra svart! Men du kan ikke jobbe i USA hvis ikke om en av foreldrene dine eller du selv er amerikansk. Jeg er heldig selv som har en amerikansk far, så flytter dit om et år og får da jobbe mens jeg studerer;);)

  9. Til deg slutt, du kan ikke få Kristine til å stoppe med en sånn kommentar, men husk! Hun er en 16 gammel jente som også har like følelser som deg!
   Du ruler Kristine!!
   Du inspirerer meg i hverdagen❤️, du er en fiiiint forbilde!

  10. God torsdagskveld kjære, skjønne du! Tenk at i dag er det allerede torsdag, og om noen timer er det fredag og helg. Tiden går så uendelig fort for øyeblikket! Håper du koser deg masse i helgen, og spesielt i morgen på valentinesdagen 🙂
   Dersom du kjeder deg har jeg forresten lagt til en link i url-feltet der du finner mitt siste blogginnlegg. Jeg har tatt opp et av de viktigste temaene i dagens samfunn – nemlig kroppresset blant oss unge i dag. Jeg ønsker å få ut til så mange som mulig hvor vanskelig det kan være å være ungdom i dag, så jeg hadde blitt kjempe glad om nettopp du har hjulpet meg å spre det på foreksempel facebook? 🙂 Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på “liker”-knappen under innlegget. Dette er forresten ikke ment som reklame, da jeg ikke er noe fan av det, det er kun en forsøk på å få ut til dagens ungdom at de alle er perfekte, og gjerne hjelpe noen som slite med selvtillitten sin 🙂
   Mvh. Linn Therese
   vektlofterjenta<3

  11. Bra svar fine Kristine<3
   Jeg husker jeg leste at du vurderer å ta et halvt år i New York på det samme som Eirin Kristiansen gjorde. Jeg tar det nå, og det er helt fantastisk! Jeg anbefaler det virkelig, det er så mange muligheter her og det skjer noe hele tiden. I går danset jeg med Paris Hilton, det hadde jeg aldri trodd skulle skje før jeg dro hit! Og for noen dager siden ble vi med på å spille inn en tv serie. Som du sa så bør du ta alle sjanser som kommer, og her er det fullt av dem!
   Klem <3

  12. Fine svar! Og til anonym 21:12 som sier at man ikke kan jobbe i usa om man ikke har amerikanske foreldre. Selvfølgelig kan man det så lenge man søker arbeidstillatelse og får innvilget dette. Så stå på og lev ut drømmen din, søte Kristine!

  13. “og skolene foregår heller ikke ute i naturen.” – Å påpeke att ingen skoler foregår ute i naturen blir litt feil. Det er faktisk skoler der man bruker mesteparten av dagen ute! Hvordan ellers skal man få praktisert motorsagbruk eller traktorkjøring på naturbrukslinja?
   Din skole foregår sikkert inne, men du burde heller formulert setningen litt annerledes. “Undervisningen min foregår jo ikke ute i naturen” fremfor “skolene foregår ikke ute i naturen”.
   Ellers har du en super blogg! Ville bare påpeke den setningen 🙂
   Ha en fin vinterferie! 🙂

  14. Mythos Beach Hotel er et billig 2-sternes hotel. Du er enda for ung til å uttale deg om slikt egentlig. Det er så mange hoteller som er langt bedre, men til en annen pris selvsagt 🙂

  15. Anonym: det gjør da man slettes ikke. man kan få arbeidstillatelse gjennom arbeidsgiver, eller hvis man for eks. gifter seg med en amerikansk statsborger. Mange nordmenn som har green card, og jobber i USA.

  16. Nina: JA og de er enten gift med en amerikansk statsborg (tror du krisssy kommer til å gifte seg bare på grunn at hun vil bo i usa??) eller ER amerikansk selv! Man kan få green card gjennom arbeidsgiver men de blir veldig ofte IKKE godkjent fordi det er SÅ mange som vil inn til usa grunnet det! Jeg har amerikansk far selv og har snakket med den amerikanske ambassaden her i oslo om akkurat dette, så kan det meste om green card du 😉 😉

  17. Når du tar bilder med selvutløser, har du på autofokus eller manuell fokus da?
   Og hvilken fjernkontroll bruker du til selvutløseren? Er den bra?

  18. De veldig så fine ‘joggeskoene’ dine er volleyballsko, hvis jeg ser rett. Har dem og bruker dem i handball 😛

  19. hvem blir du sponset av?
   jeg ser nesten ingen sponser innlegg av deg, i forhold til andre bloggere? blir du mindre sponset eller hva..?

  20. Herregud “do you ever eat”…. DO YOU EVER READ HER BLOG?. Lol hahahaha. Du er kjempefin Kristine, og en veldig god blogger!♥

  21. Hei.
   Jeg skal prøve være ærlig med deg.
   Kom innom bloggen din fordi vi er på utkikk etter modeller.
   Når vi ser etter modeller ser vi etter noen som er pene, naturlige og unge, men også med gode, sunne holdninger og modenhet.
   Når jeg ser på deg, har du flotte lange ben, men med den stilen din som gjør at du kunne godt vært naken, og en holdning du har som tilsier du ikke er spesielt moden, kan vi nesten ikke bruke deg som strømpemodell heller.
   Du kler deg i en stil bare du synes er fint, bena dine ville jeg brukt, men ikke mer enn det. OK pen, men dessverre ikke pen nok til mote,
   Dine tilbakemeldinger fra ditt publikum om at du er et dårlig forbilde for unge jenter, og har et unaturlig forhold til mat.
   Ansiktet til den 16 år gamle jenta vises ikke lenger. Den er full av sminke og har allerede i så ung alder antydninger til rynker.
   Ville gitt deg kontrakt på dagen om du så ut som du så ut i dine første blogg innlegg. Denne gangen velger vi VOE. Hun er et forbilde for deg og naturlig pen.
   Beklager ærligheten og fremstøtet her, men med din moral tenker jeg du tåler dette.
   Lykke til:)

  22. krøller du ofte håret med krølltang? Hvilken krølltang har du? hvor ofte trener du? hvor trener du? Har du noe fra aogf og juicy couture? bryr du deg mye om merker? hvor kjøpte du micheal kors vesken din? hva heter du på instagram,snapchat,kik…? kan du oftere ha innkjøpsvideor eller innkjøp innlegg?:)

  23. Heia!! Digger bloggen din (og deg):) hihi♥ Men, ehh, hvor høy du er du?? Du er BEST!! Hahah… Digger dialekten din! 😉 ♥

  24. Innlegget til “Elle”.
   Dummeste hatinnlegget ever.
   Først kan man bare bruke bena. Så ikke de heller.
   Er man interessert i å få noen som modell, skriver man ikke slikt.
   Hvis man IKKE vil bruke noen som modell, hvorfor skriver man noe i det hele tatt.
   Av alle hatinnlegg, vinner dette talentløs-prisen.

  25. Jeg var også på Mythos Beach Hotel i Rhodes – ELSKET DET! Sinnsykt fint!
   Haha, så deg i Førde i dag på Coop Extra. xD Dg og Ingvill ♥ Peeene!
   Ett spørsmål: Hvilken sjampo og balsam bruker du? 🙂

  26. Jeg har utrolig lyst til og trene mere styrke, har du mine gode styrke tips? Som du har opplevd at funker?

  27. Har lyst på converse men vet ikke hvilken jeg skal kjøpe. Hvilken anbefaler du? Høye eller lave? Hvilken farge?

  28. Hvor er croptoppen du har på deg på det siste bildet du la ut på instagram når du hadde tatt screenshot av instagramkontoen din når du hadde rundet 500 000 følgere, og hvor har du kjøpt den?
   (Den er helt ubeskrivelig fin – elsker croptopper og den er desidert den fineste jeg har sett)

  29. Hvordan går det med nyttårsforsetter dine – f.eks. være ute i bedre tid, gjøre matteleksa før siste dagen, lese flere bøker, gripe flere sjanser osv.?
   (Hahah, måtte bare spørre om det nå – det er ofte nå, etter ca. to måneder, nyttårsforsetter glir ut, men føler at du er så flink til sånt, så derfor lurer jeg)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg