through my phone

Meg og Pål-Viktor, klare for en tur ut i finværet. Det var sol, men desverre iiiiiiskaldt. Brrr!

1. SJEKK hvor tykt hår jeg har når jeg har det helt naturlig uten å ha rettet det. Synes nesten det ser litt troll-aktig ut på dette bildet, haha. Synes på en måte at fallet mitt er fint, men det blir liksom så… mye??? Får alltid kommentarer om at jeg ikke burde rette det fordi det er så fint slikt, og ja, jeg er egentlig enig – men jeg føler ikke at jeg kler det på en måte. Haha, sææært. Kanskje jeg burde bli flinkere til å legge rettetanga på hylla! 2. Meg og Mathilde-snuppa i byen i går! Vi spiste en supergod tacosalat fra Peppes til frokost, nammenam. 3. Denne jakka er virkelig verdens, verdens fineste. Tror jeg blir å bruke den en del i vår, for å si det slik! 4. Helt oppegående frokost, tihiii.

16 kommentarer
  1. Du burde absolutt gå med håret mer ikke rettet! Hvis folk sier det er fint – så mener de det nok altså 😀 så det er bare en “uvane” at du ikke syntes det kler deg, siden du er så vandt til å rette det

  2. til dere som sier hun har anorexia og har hatt det lenge, når man har anoreksia mister man jo hår.. man mister haaaugevis av hår! Så hvis hun har det, er det rart at hun har så tykt , langt, nydelig og fyldig hår ( som jeg btw er supersuper missunnelig på) men du fortjener det!

  3. Du har skrevet tidligere at “å være tynn er skjønnhetsidealet, og det er det som er fint”, og det er jeg helt enig i. Men det finnes en forskjell på en tynn jente og deg. Det kan faktisk se ut som du går på speed eller er alvorlig syk, både i ansiktet og med tanke på at du har null former (rumpe, pupper). Hvis du er slik naturlig, så er det jo sikkert irriterende. Men om du velger å se såpass utsultet ut, ser det ikke noe bra ut. Og det kommer fra en person som selv synes det er fint å være veldig tynn.

  4. Du har utrooolig fint hår du!! Altså jeg synes du burde bli flinkere til og legge fra deg rettetanga.. For du har over gjennomsnittet fin hår! Jeg sjønner at du ikke er heelt fornøgd med ditt naturlige fall? men hvem er vel dt? Og du kan bare være glda du slepper exstensions..hahaha off dt er stress skal jeg si dg! Elsker håret ditt !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg