netthets

Hoooola amigas! Det er kommet et ny serie i Bergens Tidende, Kvitter. Det er et talkshow som tar for seg hvordan de sosiale mediene raserer samfunnet vårt – og jeg synes konseptet er kjempebra. I programmet er det ulike paneldebattanter som som diskuterer ulike temaer, og i forkant av dette blir det sendt inn små filmsnutter fra kjente fjes fra ulike sosiale medier – her kommer jeg inn. Jeg ble spurt om å bidra med en filsnutt hvor jeg tok for meg et dilemma, og det ville jeg selvfølgelig! Det har kommet ut 3 episoder, og jeg synes de er kjempebra alle sammen. Vegard Harm er f.eks en av dem som diskuterer i en av episodene, så som dere skjønner så er det mye humor med.

Jeg er bare med i en liten del av programmet, men det er jo utrolig gøy å se likevel. Jeg har lagt til videoen under her, men hvis dere vil inn på artikkelen selv så trykker dere bare på bildet under 🙂

30 kommentarer
  1. æsj, du er så ekkel og alt for tynn. du kan ikke gå i shorts fordi beina dine stikker ut, du er nesten sykelig tynn… få i deg litt mat du spiser aldri.. du vet at gutter liker former, ikke tynne beinrangler som deg hvor ribbbeina stikker ut.. herregud blir nesten kvalm av å se på deg, legg på deg litt så hadde du vært ganske digg!!

  2. Synes du er fin jeg !Det er ikke greitt og komme med negative kommentarer om utseende til folk uansett om man er tynn eller tjukk. Men på en rar måte er det mer akseptert og hetse folk som er tynne.Uansett : du ser flott ut, og jeg blir inspirert og glad av bloggen din !

  3. Herregud! Ikke vær så frekk, la henne gjøre akkurat hva henne vil med seg selv, den gutten henne finner en dag må uansett akseptere henne for hvem ho er! 🙂 utrolig fin blogg forresten 🙂

  4. Du må virkelig ikke bry deg om desse frekke komentarene. Du er den du er å det er sånn folk liker DEG! Folk som komenterer frekt er ikke annet en et sjalusi menneske som ikke tørr og si hvem di er engang. STÅ PÅ 🙂

  5. Jeg syns du er et veldig godt rollemodell for jenter som er naturlige tynne! Jeg er mye mer selvsikker etter at jeg har lest bloggen din, ikke bry deg om folk som skriver stygt!

  6. Syns det er så teit at folk sier hva andre liker, alle liker jo forskjellig. Det er ingen oppskrift på hvordan man skal se ut og oppføre seg. Jeg syns du er veldig fin Kristine, og ser opp til deg

  7. Noen av disse kommentarene ovenfor her er så idiotiske at når jeg leser dem, så leser jeg med irosnisk/barnestemme-ish. Altså er dere seriøse? Livet deres må suge hardt når dere har den trangen til å skrive slikt til andre. Føler de trenger mer lykke til i livet sitt enn ditt, Kristine!

  8. Kjenner jeg blir småsur av alle som på død og liv må kritisere andre for deres utseende. Det er ikke vekten som bestemmer at noen er fine eller ikke…Og du må heller ikke være syk selv om du er tynn. Om jeg skulle tatt til meg alle idiotiske kommentarer jeg har fått opp gjennom årene hadde det ikke vært mye igjen av meg. Du er fin du, og skal ikke dekke til kroppen din fordi noen åpenbart har et stort problem med eget selvbilde! Sist jeg sjekket likte menn ulike kvinner, og ikke bare en type som enkelte vil ha det til. Puh, dagens utblåsing 😉

  9. Liker bloggen din 🙂 bruker du selvbruning? isåfall hvilken? (vet at det ikke har sammenheng med innlegget hehe)

  10. så ubeskrivelig teit at folk gidder å sende hat til deg. Aldri ta det personlig Kristine, seriøst du er nydelig!

  11. Klikker for meg. Hva i helvette. Her skriver hun og har en video om at det sårer når folk skriver skjelett osv til hun også får hun faen meg drittkommentarer der det står hun er et jævla skjelett. Du hadde vært diggere om du ikke var så tynn osv. Jeg er skikkelig,Skikkelig flau over å lese kommentarene og rett og slett av å bo i norge, anonyme er dere og. Kjenner jeg bare blir skikkelig sur. Kristine, du er nydelig som du er og aldri forandre deg! Skikkelig bra sagt! 🙂

  12. Nydelig! Du er en stor inspirasjon for mange, inkludert meg selv!
   Men uheldigvis er det så mange sjalue der ute som absolutt må trekke ned en hver og en som de er missunnlige på! Bare stå på du Kristine, du er helt fantastisk!

  13. Hva er det å være sjalu på? Jeg vil ikke se ut som et skjelett. Ingen mannfolk som liker det! Er ikke rart at hun er singel.

  14. Tror det som er mest provoserende med bloggen din er at du viser så mye kropp hele tiden, og at du understreker det tynne i alle bilder. Kanskje du skulle prøve med litt andre bilder (og litt andre klær)?

  15. Det er helt sykt for frekke folk er mot hverandre, det er helt trist at man er så fokusert på andres liv når du tydeligvis ikke liker den personen. Jeg elsker bloggen din Kristine, og du er en av mine rollemodeller. Skjønner hvis du blir litt såret av slike komentarer, men neste gang du leser en slik kommentar spør deg selv hvem som skriver de kommentarene.

  16. Jeg håper du skjønner at alle som kommenterer stygt KUN er sjalu. Herregud jeg blir så provosert av alle disse kommentarene. Jeg har selv en spiseforstyrrelse og det gjør meg ikke mindre irritert over at de stempler deg som spiseforstyrret. En spiseforstyrrelse ligger i hodet, det som skjer med kroppen er bare et symptom. Så om du har helt friske tanker i forhold til mat og trening synes jeg du skal ha den kroppen du har og være fornøyd med den! Du er fantastisk flott og jeg håper du klarer å feie av deg alle de forferdelige kommentarene. Jeg kjenner jeg har så mye på hjertet angående dette at jeg kanskje burde bare avslutte her før jeg trykker i hjel tastaturet hhehhe. Det er ingenting som burde hett “for tynn” eller “for feit” så lenge kroppen ikke tar skader av det. HERREGUD… ja. Stå på, kroppen din er super uansett hvor tynn du er – og til syvende og sist er det innsiden som teller, og den har jeg fått inntrykk av at er fantastisk!

  17. Hvis dere ikke kan si noe positivt så la heller være å si noe!
   Du er ei kul jente og du representerer mye bra. Bare gi blaffen, du skal være stolt av den kroppen du har!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg