kjole for veldedighet

Hva synes dere om den nye headeren min? Den er laget av flinke Tanjae, så tusen hjertelig takk til henne. Jeg synes den er kjempefin og den passer fint inn i designet. Simpel og clean, akkurat slik jeg liker det. Men det viktigste er jo at dere liker det

Over til noe annet. Jeg fikk verdens fineste kjole i posten i går, og jeg er heeeelt in love. Den er fra Emma O Clothing. Vet dere hva? 60% av inntekten av disse plaggene går til veldedighet i Zimbabwe, blant annet for å bygge skoler for flere barn. Herregud, for et fantastisk flott tiltak og formål, all credit til denne jenta! Det er en ære å eie denne kjolen og hjelpe henne – hun fortjener absolutt oppmerksomhet. Gleder meg til å bruke denne kjolen i vår med en underkjole under + skinnjakke over, og i Florida i sommer på stranda med en bikini under. Den er jo helt nydelig, akkurat min smak! Har tatt en del bilder av den, men rakk bare å redigere disse to nå – så jeg poster flere etterpå. Her har jeg på meg enkel hvit bikini + BH under. Blir vel finest med bikinitopp under!

Kjolen min finner dere her 

Ellers… Jeg klarte å knuse mobilen til broren min (Håkon) i dag, og jeg lider for øyeblikket av verdens dårligste samvittighet. Ueeehh! 🙁 Men nå skal vi lage middag og ha kosekveld, så vi snakkes etterpååå!

Siste innlegg