da var ferien over

Good moooorning people! Søren, da var ferien over. Jeg mesunner dere som har ferie den kommende uken SÅ mye, dere aner ikke. Jeg kjenner helt ærlig at jeg ikke er klar for skole enda, og som vanlig har jeg jo skubbet alle gjøremål frem til i dag, sååå denne søndagen blir ikke spesielt gøy. MEN hallo, det er ikke vits å sutre, så jeg skal ta meg selv i nakken og være superduper-produktiv i dag. Beastmode on! Dette skal gå bra, vettu. Tenker at jeg tar et par timer nå med musikk på høyttalerne hvor jeg får unna mest mulig kjedelig arbeid, og så slapper jeg av resten av dagen. God plan!

Jeg har mye å se frem til fremover da, så egentlig gleder jeg meg litt til å komme i gang igjen. Tenk, nå er det kun påskeferie igjen, og så er det . . . SOMMER!! Iiiiiik!!

Har dere ferie nå, eller er den over for deres del også? Håper dere får en fin ferie da, dere som har!

  1. lykke til idag da, du klarer det nok på null komma niks! har ferie nåå:-D du skulle bare visst hvor mye jeg misunte deg forrige uke, haha…

  2. Har ferie den kommende uken, men du skulle bare ha vist hvor sjalu jeg var på deg forrige uke! haha, kos deg videre i dag 🙂 <3

  3. Digger bloggen din! (Og deg daa♥) Har ferie nåå!! Hihi♡ Men kjeder meg sykt! Kunne like gjerne ha vært på skolen 😉

  4. Vi har ikke ferie før om 1 uke… Også har vi muntlig i morra🔫 har du hatt muntlig før vinterferie?:)

  5. Hei Kristine!
   Eg vil berre sei at eg skjønna ikkje koffer folk seie at du e for tynn, for høg, for ditt og datt, for du e satan meg det nydligaste vesenet eg nåken gang har sett. Du virka som ein ekstremt bra person og alle som rakka ned på deg kan umulig vere nåke anna enn sjalue.
   <3

  6. Unnskyld for at det jeg spør deg om ikke har noe med dette innlegget å gjøre. Hvor er de matte solbrillene dine fra? Er det ray ban? (:

  7. Ville legge en kommentar på bloggen din etter at jeg så noe på twitter. Det var ei jente som postet et bilde av deg der du poserer foran en gravlund, syntes igrunn ikke det i seg selv var så ille – i og med at du hadde vært i dåp. Men da jeg så din kommentar til tweeten ble jeg nesten uvel. “jeg fikk 32k flere likes enn det sjalu trynet ditt ville fått #crymeariver”, UTROLIG flaut at du for det første poserer foran en gravlund, og for det andre at du svarer så barnslig og respektløst. Hvorfor måtte du gjøre saken til noe større enn den var? Fy for en barnslig og ekkel måte å være på.

  8. Kommentaren din til hun jenta på twitter var jævlig respektløs, bra forbildet sa du? Jeg tror ikke det Kristine. Må si du synker utrolig lavt, lykke til videre sier jeg bare. 😉

  9. du har ikke vurdert en singelet under den kjolen? Prostituerte går med mer klær på kroppen enn deg 🙂

  10. wow…, hahah, bare wow, du overrasker bare mer og mer! den komentaren din til jenta på twitter, trodde ikke du var sånn overlegen… og kjolen du har på deg på dette innlegget, litt gjennomsiktig kanskje? man kan se stringen din igjennom, er det det du vil foreldrene dine og lærerene dine skal se når de går inn på bloggen din?

  11. jeg har en uke til med skole såå har jeg ferie. det gjeder jeg meg til ^^
   btw ikke bry deg om ufine kommentarer. du er bare deg og folk burde virkelig se på seg selv før de dømmer andre. For å si det sånn.
   elsker kjolen din <3

  12. When they had the championship parade in Seattle, they were showing the special edition Beastmode Skittles for Marshawn Lynch, the namesake, they were just like the blue and green colors of the Seahawks uniforms, and the folks on the streets were throwing the Skittles all over the place, haha.

  13. Har klikka meg inn på bloggen din et par ganger, og syntes det var greit å lese, men den kommentaren din på twitter var ekkel og du virker bare selvopptatt og barnslig nå. Sorry, men ikke en veldig fin måte å fremstille seg på.

  14. du kan bare ikke være like vakker på innsiden som utsiden. du eier så lite respekt for saker som betyr noe for folk, FØLELSE-saker. hvor er hjertet ditt kvinne?! heldigvis er du ung, du har enda mange år å skape en god personelighet på. for den siden av deg du viser på internett er ingen personlighet, bare en selvopptatt, skrytepave, som er selvdigger. ikke lyv for deg selv, for du har en lang vei å gå. og JEG skriver dette så DU kan tenke over hva DU skriver på internett, før DU sårer noen som har opplevd værre ting i livet sitt enn å brekke en høyhæl. #kjendiswannabe #tragikomiskungdom

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg