koselig start på dagen

Heiii!

Oi, dagene går så fort. Nå er det bare èn måned igjen til jeg drar til Oslo, og frem til da kommer tiden til å fly avgårde om jeg ikke tar feil. Denne uka blir litt hektisk, men også veldig bra! Skolen min har russerevy, og jeg hååååper jeg rekker å dra og se. Har nemmelig naturfagsprøve på fredag, og det er avsluttende så jeg nesten gjøre det bra. Har heldigvis kommet godt i gang da, og det er jeg glad for. Til dere som fortsatt spør om øvingsmetoder til prøver så har jeg laget et ganske utfyllende innlegg om det HER. Kjempegøy å høre at det funker for mange av dere, hihiii!

Jeg må fortelle dere om det koseligste som skjedde i dag. Jeg hadde time hos tannlegen i dag tidlig, som forresten gikk veldig fint. Null hull! Haha, en liten del av meg vil alltid vere litt redd for at tannlegen skal nevne brus. Bare: “Hvorfor ofte drikker du brus da?” … “Vel, heh, si det”. Men ja, det var ikke poenget. Jeg satt i tannlege-stolen og ventet fordi han som sjekket meg skulle hente noe, så jeg lå der og slappet helt av. Plutselig kommer en annen tannlege inn, og begynner å fortelle meg at hun synes jeg tar skikkelig fine bilder og at hun synes jeg er flink til å blogge. Åååh, det var bare så utrolig koselig å høre det fra en voksen dame, helt ut av det blå, hos tannlegen liksom. For en koselig dame. Så da jeg var ferdig hos tannlegen trasket jeg fornøyd til skolen, med null hull og i godt humør på grunn av noen hyggelige ord på morgenkvisten. Det høres kanskje klisjè ut, men jeg ble skikkelig inspirert til å gi uventede kompliment til andre, haha! Det er jo så lite som skal til 🙂

34 kommentarer
  1. Hahahah så syyykt lættis at du slettet det forrige innlegget ditt. Fikk du for mange negative tilbakemeninger? Så du den komme til slutt at du dreit deg ut? haha så sykt, jaja, det måtte jo nesten til det så lenge du ikke fikk nok likes 😉

  2. Elsker forholdet til deg og broren din! dere er så kule:)
   lurte forresten på om du kunne skrive om veska di? hvilken modell, hvor du kjøpte den, evt. ulemper og hva du synes om den? sikkert mange som hadde vært interesserte, jeg vurderer iallefall selv å kjøpe den veska!

  3. hahah fyfaen, jævla lættis at du slettet forrige innlegg da! fikk du ikke nok likes kanskje?? kanskje bare på tide å legge seg flat og beklage at du dreit deg ut og at du komenterte nedlatende?? hahah slette inlegget ditt gjorde det hele bare enda mer lættis haha fyfaen

  4. Haha ååh så UTROLIG teit av deg å slette den forrige innlegget… Men én gang du får litt motstand så bare sletter du det? Eller innsåg du hvor teit du faktisk oppførte deg?

  5. Hei, jeg synest bloggen din er veldig fin<3 BIG FAN!
   kan du snakke om bloggen min på bloggen din? hadde vedde mål om og få 1000 lesere 1 gang med besteveninnen min:( og den som vinner får 1500 kr! please help me! vist du vil snakke om det eller noe så... [email protected] solisen.blogg.no
   insta:suppersolisen kik:solisn

  6. åh, du burde ikke ha slettet innlegget. stå for meningene dine, de er en veldig stor del av deg! noen ganger kan de negative kommentarene ta litt overhånd, det har jeg full forståelse for! men ikke la det trykke deg ned, for du er en herlig person, og alt du skriver er så riktig.

  7. Ser at noen syns det er teit av deg å slette forrige innlegg, men det er det ikke. Det er din blogg og du bestemmer helt selv hva du skal slette og ikke.
   Folk kan ha misforstått innlegget, og det kan være at du ikke har villet forklare nærmere hva du mente (selv om jeg og sikkert flere forstod…)
   Jeg støtter deg i alt (hittil, ihvertfall)
   Du er kjempeflink til å blogge og når du skriver, så er du voksen og ærlig.
   Syns at folk som ikke liker deg er merkelige. Fins det noen grunn til å ikke like deg?
   Jeg liker også at du er åpen om dine meninger. Alle vet jo innerst inne at det er sant, det du sier, og at de helt sikkert ville gjort det samme selv.
   Det er ikke noe å legge skjul på.
   Stå på, du er bra!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg