dagens outfit

Nå begynner vi virkelig å gå mot vår, dere. Jeg husker når jeg var mindre så betydde det alltid at det var vår når jeg fikk nye joggesko (gjerne blinkesko – da var jeg overlykkelig!), så jeg får litt samme følelsen nå med nye converse. Jeg elsker hvite converse og bruker det veldig ofte, og jeg kjenner at det var på tide med et nytt par etter å ha gått med mine siden 9. klasse. Hihi! Forresten, jeg er så mye gladere om morgenene nå for tiden, for når jeg våkner er det nemmelig lyst ute. Det er så herlig å tenke på at vi bare går mot det bedre fremover. Jeg mener, det blir lysere, varmere, mer sol og mye mer morro. Føler likevel at vi aldri har fått en skikkelig vinter, så jeg HÅPER jeg får stått litt på langrenn før det blir skikkelig vår 🙁 Kjempetrist å tenke på at jeg ikke har hatt ski på beina en èneste gang denne sesongen.

Her er dagens vårlige antrekk. Elsker å gå med kjole på skolen, det er så undervurdert. Eneste negative med denne kjolen er at jeg får crazyyy elektrisk hår da, men det er verdt det.

Nye hvite converse fra Junkyard, kjole fra Bik Bok, skinnjakke fra Jofama By Kenza

26 kommentarer
  1. går du virkelig sånn på skolen? wow, creds til deg ass, men hvordan tørr du? er så mange stygge blikk å få…

  2. Vist du har eletrisk hår kan du ta litt hårspay på hendene og fordele det likt utover håre. Det funker verfall for meg

  3. Haha, herregud, så gode barndomsminner jeg fikk når jeg leste setningen med joggesko! SÅ sant, var akkurat på samme måte for meg, og det hadde jeg nesten glemt, takk for det 🙂

  4. Veldig fint antrekk 🙂
   Kaldt?! Really folkens? Hva er det dere snakker om? Hun har på seg både strømpebukse OG jakke, dessuten er det faktisk ikke -10 grader uten lengre… Som Kristine skriver så nærmer det seg vår, været her i Ålesund var dessuten kjempe fint i dag. Sikkert 10-12 grader, regner med det ikke var så kaldt i Førde heller så take a chill pill, dere.
   Og hvorfor bryr DERE dere om hun er kald eller ”har på seg lite klær”? Hun klarer da selv å finne ut om hun har på seg nok klær eller om hun må ta på mere, herre jesus folkens. Dere er ikke mødrene hennes selv om det virker sånn I HVERT ENESTE INNLEGG.
   Start heller å pass på dere selv istedenfor å kritisere og hetse en så utrolig pen og jordnær jente som Kristine. For vi er faktisk alle fullt klar over at om man blir for kald eller går ”naken” ute så får man mest sannsynlig halsbetennelse, UVI eller blir syke. La jenta bli syk da, gud som dere bryr dere hele tiden. Jeg blir faktisk forbanna når folk skal hakke SÅÅÅ mye på en annen person..
   Det som dere gjør er urettferdig og direkte ondskapsfullt spør du meg.. Plis, ikke sitt å skriv dritt til andre på nett. Slutt å skjul dere bak ”anonym”-stempelet, for jeg regner med dere har mer selvrespekt for dere selv enn som så? For hvis ikke så må dere seriøst snakke med noen voksne eller med psykolog.
   Om DU ikke kunne ha sagt alt det idiotiske/slemme som du skriver over nett til en annen person ansikt til ansikt så kan du faen med lukke igjen smella og lavere å leke ”tøff” bak tastaturet også. Basta!
   – Du er flawless Kristine og jeg digger deg bare mer og mer!! Synes det er bra du bare kjører på med livet ditt og gjør det DU selv vil påtross av det finnes såååå mange misunnelige og slemme folk dere ute som kun vil ødelegge og lete etter feil.
   Laurie

  5. Æhæ, du har hull i strømpebuksa, er det grunn nok til å legge ut masse dritt om deg på nett? Nei stemmer det var sånn at det eneste som trengs er et sykt bra utseende og og fin kropp.. Yo go girl!

  6. Laurie: Ingen har sagt noe særlig stygt om henne på dette innlegget akkurat, så unødvenig langt melding haahah

  7. Er det bare jeg som finner det utrolig patetisk at hun slettet det innlegget hun skrev om “respekt”?
   Du skjønte vel til slutt at de argumentene du skrev var teite og unødvendige vil jeg tro.

  8. Kristine du er så nydelig!
   Jeg går også med kjole på skolen – hverdagskjoler – det er så deilig å bare ta det på og kanskje en strømpebukse så har du antrekket! Det eneste er at jeg får noen blikk fra flere, faktisk venninnene mine sier hver gang jeg har kjole på: “Margrete har kjole på i dag igjen” men hvorfor skal jeg slutte med det pga dem!? Jeg fortsetter å gå i kjole for det er så damn deilig å gå i!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg