slutt på latskap

Hei!

Jeg har sittet og øvd på naurfag i hele dag. Rekker nemmelig ikke så mye øving i morgen fordi det er russerevy, så da er det bare å henge i. Hadde nettopp en liten pause med å dra på butikken for å kjøpe P-Max med bruttern (han har ferie denne uka, så han er hjemme!).

Fra det ene til det andre: Jeg har satt meg ned og skrevet en liten treningsplan i dag, for NÅ skal jeg starte treningen skikkelig igjen. Eller i neste uke tenker jeg, for denne uka strekker ikke tiden til. Jeg har faktisk ikke hatt treningsrutiner siden før juleferien – etter nyttår kollapset alt og jeg har ikke klart å “integrere” trening i hverdagen igjen at all. Hooow?! Har jo ikke mindre fritid nå enn hva jeg hadde før jul, så det er nok bare latskapen i meg som tar over. Kjipt at det lille jeg hadde bygd opp av muskler er borte vekk, så her er det kun èn ting å gjøre – få rumpa opp av sofaen og begynne å trene. Vet også at jeg blir så utrolig mye mer kvikk og opplagt de periodene jeg trener regelmessig, så dette må jeg få til. Kjenner jeg er skikkelig motivert til styrketrening og fjellturer nå fremover – dette skal utnyttes! Vel… jeg starter på mandag, hehe :)

Noen som sliter med det samme, kanskje? Vel, we can do this!

23 kommentarer
  1. Du er flink! Og du har aaaa-mazing kropp uansett.
   Men jeg lurer på en ting: Har du noen gang følt deg feit? Vi jenter har jo en tendens til å føle oss fæl og nedfor avogtil, men har du noen gang følt at du er tjukk?

  2. Hehe jepp! Jeg er veldig lat for tiden,og må starte og trene snart <3
   Lykke til med treningen da 🙂

  3. På bildet der du henger med beina i tråder må rumpa lenger ned om du ikke vil ha skader i ryggen 🙂 Gjør kanskje ikke vondt nå, men om du fortsetter sånn, så vil du merke det.

  4. Syns det har vært så mye snikk snakk om deg overalt i det siste på sosiale medier. Det som sjokkerer meg er at det meste er negativt, så herlig og motiverende som du fremstår på bloggen. Jeg syns virkelig ikke at du fortjener å få så mye dritt av andre som kun slenger med leppa hele tiden. Faktisk er det på tide at du skal få ordentlig ros for alt du gjør. Hev deg over andres negative tanker om deg Kristine, de hadde gitt hva som helst for å være deg i én dag. Jeg bare elsker at hver gang jeg er innom bloggen din, så finner jeg et nytt innlegg. På toppen av alt så er disse innleggene interessante å lese! You go girl, stå på!

  5. Er du ikke sykt lei av hårfargen din? Du burde farge det! Vet det er vanskelig å tørre, sånn var jeg før, men etter jeg tok sjangsen og farget det har jeg aldri vært mer fornøyd! Får utrolig mye komplimenter på håret mitt også, så er tydligvis mye finere nå enn før 🙂 Hadde litt som din hårfarge, men farget det blondere, sånn ombre og er kjempe fornøyd! Absolutt noe du bør tenke på å gjøre 🙂

  6. Nå sier jeg ikke dette for å være slem, haha! Men rompa di må mye lenger ned i planke! Du skal være helt strak, eller så kommer du til å få skader i ryggen senere i livet 🙁

  7. hvilken størrelse har du i 2xu tightsen? du er jo ganske høy men blir den ikke kort i beina?? jeg kjøpte en men den er alt for kort, så når jeg hadde den langt nok ned ved anklene skled den også ned i livet. hvordan gjør du det??

  8. Hei!
   Ville bare spørre deg om en ting og håper du svarer på det 🙂
   Hvordan holder du lårene dine så slanke (det er fint)? Vil gjerne ha slanke lår jeg også ^^

  9. Hva skjer egentlig med at du sjeldent svarer på kommentarer? Eneste gangen jeg har lagt merke til at du svarer, er når folk beskylder deg for å være opphengt i mat, ED lignende ting liksom, men ellers så svarer du sjeldent. Folk leser jo bloggen din, og det er super koselig og gøy å få en kommentar tilbake fra deg når man har gitt deg et kompliment for eksempel, eller stilt deg et spørsmål.
   Men jeg skjønner at når man i en lang periode har hatt en mye lest blogg og blitt vant til mange kommentarer, så tar man de sikkert lett for gitt eller noe.
   Meeeen ja 🙂 Ha en fin kveld videre, og ferie om du har det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg