rabattkode til språkreise

Kun 126 dager igjen til Floriiiiiiiida 

Gleder meg så sinnsykt! Jeg vet at det er mange som fortsatt vurderer å bestille språkreise med EF til sommeren, og da tenkte jeg å informere dere om at dersom dere bestiller innen 3. mars så kan dere spare opptil 1500 kr. Rabattkoden “Krisssy” gir 500 kr ekstra i rabatt! Oversikt over språkreiser med EF finner dere HER <3 Her kan man velge mellom Storbritannia, USA, Malta, Spania, Tyskland, Australia og Frankrike. Drømmedestinasjoner! Jeg gleder meg halvt ihjel til å besøke USA for første gang, wææh!

Noen som har vært i USA før?

40 kommentarer
  1. Språkreise blir nok helt fantastisk! Har ikke vært i USA før, nei, men skal dit to ganger i år. Først på ferie til Florida i juli også på utveksling et semester fra august-desember 🙂

  2. JA har vært der flere ganger og du har STOOR grunn til å glede deg!! du kommer ikke til å ha lyst til å forlate det stedet der, sånn heelt seriøst. det er fantastisk!! shoppingen, været/solen, strendene, folkene, maten (<3333) ja ALT. ååh får reisefeber

  3. Jaaaa! Jeg var i New York sidste år, og guuuud hvor var det fantastisk!!! Moden, kulturen og menneskerne var helt vidunderlige.
   Og mit højde punkt var nok at jeg så ALLESANDRA AMBROSIO på time square!!! Jeg gik helt i panik det var den vildeste oplevelse nogensinde!!!

  4. Jeg skal faktisk første gang til USA i sommer også! Jeg skal også til Florida! Yee!!! Gleder meg! Men jeg bare lurer på når du skal dit? Jeg skjønner hvorfor du kanskje ikke vil svare på dette, på grunn av så ingen skal liksom “gjøre noe med det” …….
   Men ja? GLEDER MEG!
   PS: Elsker bloggen din veldig mye<3

  5. Har vært i USA tre ganger tre sommere på rad og det er med stor glede å tenke på at jeg skal dit igjen til sommeren igjen! 🙂 du kommer GARANTERT til å ville tilbake og aldriii ville hjem. Jeg har ikke vært i Florida, men har vært i mange andre stater og andre kjente steder og byer – alt fra LA, Las Vegas, SF, NY, Denver, men også andre mindre koselige byer som Carmell og Monterey i California, men noe av det aller mest fantastiske må være da vi dro over Gran Canion med helikopter – det var sykt! Altså USA har ALT, du kommer til å måtte reise tilbake og til nye steder! Jeg er HELT USAfrelst. Et tips til deg: spar opp myyye penger, shopping er billiiiig :))), men også nyt hvert minutt – av strandidyll og storbylivet! Det vil bli uforglemmelig!!

  6. Var i USA I en mnd i sommer. Var i california, besøkte alt som var. Fineste og beste turen i mitt liv.

  7. kan ikke du blogge om hår rutinen din om hvor lenge du har spart det hvilken produkter du bruker på det hvordan du behandler det og hvordan du får det så fint og uslitt og kan ikke du legge ut hvordan du trener og hva du trener har lagt på meg 20 kg på ett år og er ikke førnøyd med kroppen min i det hele tatt jeg har alltid vært natulig tynn vet ikke hvordan jeg har lagt på meg jeg har prøvd ALLT får og gå ned i vekt men ingen ting virker er desperat etter og få tilbake kroppen min vær så snill og hjelp meg veier forresten noe med 60 kg elsker bloggen din du er nydelig !

  8. Har vært i Usa 2 ganger. En gang på Hawaii og i LA og Las Vegas. men nok om det. jeg synes det er på tide at du blir modell! For du er så utrolig pen!

  9. Hei Kristine 🙂 .Vet du helt sikkert får dette spørsmålet hele tiden men jeg spør. For jeg nettopp laget meg en blogg. Skal liksom ikke blogge der, men har skrevet om livet mitt. For jeg er 18 år, sliter med alvorlig depresjon, angst, selvskading og selvmordstanker. Og flere ting. Vil bare dele historien min med andre og hadde satt utrolig stor pris om du kanskje ville linke til bloggen min i ett av dine innlegg. Som sagt regner ikke med det og skjønner om du ikke gjør det, men ville bare spørre hvertfall 🙂 Bloggen min er hvertfall http://www.minlangehistorie.blogg.no
   Og dette er ikke smisk, men mener det helt og ærlig! elsker bloggen din og er en daglig fast leser. Folk kritiserer deg så på hvor tynn du er, og faen heller sier jeg, la jenta få være som hun er! folk er født tynne, folk er født store! det er det som er inni som teller og jo mer man rakker ned på utsiden, jo mer blir personen ødelagt på innsiden! så støtter deg 100% i det du skriver og legger ut og kommer altid til å lese bloggen! <3
   men spurte deg hvertfall 🙂
   klem maren

  10. Ja, jeg var der påsken 2013. Og da var jeg der med en jente som skal være med deg på språkreise til sommeren:) Misunner henne veldig!:)

  11. Ja, var i USA sommeren i fjor, men var i New York, Washington DC, Indiana, Chicago og Milwaukee, ganske langt fra der du skal da. Men det var kjempefint der! Gled deg!

  12. hei 🙂 gratulerer med 500k følgere på instagram <3
   jeg har også en Ig profil der jeg poster inspo bilder!
   kult om du vil skjekke den ut. @fashi0nstar

  13. Jeg skal også til USA til sommeren! Jeg reiser med en organisasjon, cisv, som arbeider for fred og greier så jeg skal på en camp som heter “Step up”. Da jeg var 11 var jeg med på “barneleir” i Australia men nå som jeg er 13(14) kan jeg endelig dra på “Step up” med bestevenninnen mi og to gutter som går i klassen min. Vi drar til California da, wææ!

  14. I’m actually going to the v.s tomorrow, for the second time. I tell you, it’s amazing! I hope you’ll have a good time there!

  15. Hva er greia med å ikke ha på seg klær ordentlig? toppen skal jo gjerne sitte rundt puppene da, ikke oppe ved halsen. Du må liksom alltid vise de tynne beina dine på alle bilder. Ikke noe fint.

  16. Jag har varit i L.A , det var jättehäftigt och väldigt fint väder, vill flytta dit när jag blir äldre!

  17. Hey kristine I have been in the U.S.A 3 times before. It is super cool and I love it. I’m even thinking about whether I should go with the EF in the summer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg