død etter slitsom uke

Fy søren, så godt det føles meg helg! Jeg er helt DØØØØØD etter denne uka. Vi hadde naturfagsprøve i dag, så hele uka har gått med til øving og lekser. Har sittet oppe til klokka 2 de siste tre nettene, og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg MÅ få orden på døgnrytmen min nå. Lol.

I går var jeg og så på russerevy for skolen min med venner, og det var utrolig deilig å få litt avbrekk fra øvingen. Jeg var jo pariodert i en av sketsjene, haha, så det var veldig morsomt å se! 🙂 Ellers stod jeg opp litt senere enn vanlig i dag, øvde naturfag før jeg dro på skolen og hadde prøven før vi fikk helg. (Den gikk dritdårlig og jeg følte vi fikk spørsmål om alt annet enn prøvestoffet, hehh… Sinnsykt surt at jeg brukte så mye tid på å øve på feil ting) Dro rett til byen etter skolen med Emma, og vi møtte en venninne av henne fra Bodø. Skikkelig herlig jente! Så da ble det tacosalat til (en litt sen) lunsj, nooom.

Nå skal jeg på butikken og hente noen pakker, handle smågodt ettersom det er på tilbud og så får jeg besøk av Julie senere på dagen. Wiii, fin fredag!

Selfiefriday med verdens beste mamz!

Dette kontra tørre brødskiver til lunsj. JA TAKK.

Vårfølelse! Elsker disse bootsene fra Dr. Martens, gleder meg til å bruke dem fremover. Har ikke brukt dem så mye enda og har derfor ikke gått dem inn enda, så har crazy gnagsår på hælene i dag.

Har møtt så mange lesere i det siste, og det er superduperkoseliiiig! Ingvill til venstre er nok ikke en fan da, tror vi holder oss til å være bestevenninner ;P

Fredagen sin, det!

11 kommentarer

Siste innlegg